> Hadd kérdezzek valami offot. Van 1 számítógép, amiről át szeretnék másolni 1-2 cuccot. Céges desktopról magán laptopra. WinXP a rencer, de milyen kábel kell, vagy hogyan?
It happened on Jan.27, 2002 near the village Tarbja, on a small lake. There was an icerally
competition for enthusiasts on one part of the lake. This Subaru driver did not participate in
the competition, he just ignored rules and went for the quick round to unmarked ice. Unfortunately
there was open water in that area of the lake in the morning and thin ice when it happened.
The Subaru was a brand new STi with approx 200km on the odo. The driver had crashed
badly his last year edition WRX twice and he had just received this STi the day before.
Fortunately the driver is a thin but tough man, so he has survived
unharmed every time. This time he didn't even get wet.
Fish vazze ez durva, de még 1 hely ahol a 4 kerék hajtásnak nincsenek előnyei a 2-vel szemben:-)).
OFF:
Hadd kérdezzek valami offot. Van 1 számítógép, amiről át szeretnék másolni 1-2 cuccot. Céges desktopról magán laptopra. WinXP a rencer, de milyen kábel kell, vagy hogyan?
ON.
:DDD
Lehet hologrammot is tenni rá.:-)))
Na, most mókát félretesz: egy lézergravír viszont nem kerül sokba (a levédés töredéke).Ha a matricán valahol ki van hagyva egy kis hely, akkor oda lehetne akármit is gravírozni, mint pl. pontos eredményt, dátumot, sorszámot, vagy mittudomén! Nekem mindig egy öreg cimbi lézerezett Bécsben, de úgy tudom, hogy Bp-n is vannak ilyenek. Mondjuk az árat mindenképp meg kéne kérdezni, nehogy megint egy osztrák legyen olcsóbb, mint azt már sokszor megéltük errefelé...
Egyenlőre egy Club9-re pályázok, azért azt a Hungaroringes eredményt nem veszem etalonnak.:(((
Aztán majd jövőre valamikor remélem a Club8-at kérem majd, meg Ave koronáját:)))
Ez tetszik! :-D Szerintem boruljunk terde es fogadjuk el Zsolt nagyvonalu ajanlatat. Igy senki nem koppinthatna. Bar nem tudom ez a veszely mennyire fenyeget.;-)
---
Karesz! Club 9 oszlopos tag vagy! ;-)
Egy Club9 nekem is köllene! :-)
Amúgy nekem nagyon tetszik ez az ötlet és a megvalósítás is!
Soha nem terveztem ,hogy bármiféle matricát elhelyezzek, de ezért kivételt tennék!
üdv
Zolti
"Ezentul bemehetsz meg a keruleti eloadohoz es elkezdhetsz sirni neki, esetleg irhatsz egy levelet is, hogy nem tudsz a gyerekeidnek enni adni ha elveszika jogsidat."
Ez pár éve működött... legalábbis bratyó ittas vezetés miatt nyomta ugyanezt és csak a C kategóriás jogsiját vonták be, a B-t nem!
Ha ceges az auto es a cegnek van kulfodi alkalmazottja, akkor ra kell fogni, hogy O csinalta. A penzbirsag igy is jatszik, de a jogsid megmarad. Lassan javaslom, hogy EU-n kivuli legyen a user.
Ezentul bemehetsz meg a keruleti eloadohoz es elkezdhetsz sirni neki, esetleg irhatsz egy levelet is, hogy nem tudsz a gyerekeidnek enni adni ha elveszika jogsidat. Ez mar keteselyes...
a design nagyon jó, kérdezd meg a barátodat, hogy nem akarja-e levédjegyeztetni, így mindenféle módon fel lehetne lépni az ellen, aki esetleg jogosulatlanul használja :o))))))) Megcsinálnám ingyen a melót, csak az illetéket kéne kifizetni, meg neki kéne benyújtani, de ezt később is meg tudjuk beszélni.
Nem a kocsi nem volt a nappaliban, és ennek a kurv@nak van háza, csak hát szereti az extrát! Most majd elgondolkozhat rajta!
Almos:
Igazoltattak utána, miután bemértek?