Hello mindenkinek még új vagyok , de a téma nagyon jó! Szeretem az ázsiai fiúkákat, szerencsém is volt velük eddig :) de ahogy látom itt Sárkánynak és Hikarunak is volt szerencséjük hozzájuk;)
Harpo nekem sem müxik a gép normálisan, és ebben a félévben 20x legalább újra lett telepítve és minden telepítésnél egyre rosszabb lett, úgyhgoy egy tanács: ne telepítsétek újra soha... Most a net óránként kikapcsol, a proxym nem jó, a gép csak minden 2. indításra tölt be, és a videófájlok néha akadnak. :D Najó, nem panaszkodásként írtam, csak együttérzés gyanánt.
A gépemmel nekem is folyamat gond van, de többnyire azért mert régi és rém pici rajta minden. Ezért mindenből a minimált rakattam fel programilag, és folyamatosan pucolom. Sajnos van hogy csak sokadszori telepítésre sikerül használható állapotba hozni egy gépet. Ezt egy nagyon hozzáértő ember mondta...
Nekem most a dvd író hiányzik marhára, mert így átt kell húzni a másik gépre amit ki akarok írni, azon meg a gyerek összebarmolt mindent, sokszor fél nap mire megtalálom amit keresek. A filmjeid nincsenek elfelejtve, szerintem a jövő héten nekiállok és öszzeszedem őket.
Azt mondtad jössz Pécsre valamikor. Ez elmaradt, vagy várható még.
na és persze, miért pont én ne lennék az, aki bekap egy ilyen mocsok férget (és még lehet, hogy nem is egy van). persze, ha arra gondolok, hogy az igazi, betegséget okozó vírusokra is milyen fogékony vagyok, akkor nem is csodálkozom, mert minden szart elkapok és alig tudok tőlük megszabadulni és ők is rendszeresen tépik az idegeimet.
(baromi szar világban élünk és egyre rosszabb, komolyan mondom ha ezt tudom meg se születek, bár valamit nagyon sejthettem már akkor is, mert 1. nem akartam kijönni az anyámból, csak a talpraesett, ügyes szülésorvosnak köszönhető, hogy itt vagyok, aki szó szerint kiszedett belőle. 2. utána sokáig olyan élettagadás volt bennem, hogy az anyám azon sírt, hogy éhen halok, mert nem akartam enni, csak egyfolytában aludtam).
hát sajna én is hülye vagyok a géphez, nem tudok más tanácsot adni, kérj segítséget hozzáértőtől.
amúgy én meg totál padlón vagyok a gépem miatt, most lett egy új cuccokkal konfigurált, és megint szarakszik, sokára nyílnak meg egyes ikonok az asztalról, időnként lefagynak az oldalak. már csináltam víruskeresést és amit kell, semmi erdmény, pedig valszeg az csinálja. lehet, hogy fertőzöttek a lemezre kiírt fájljaim és visszafertőzöm velük a gépet. úgyhogy tönkre lettem vágva egy életre, most dobjak ki kb. 60 dvd-t emiatt. qvára elegem van, ez az egész informatika egy nagyon sötét maffia. gyilkosság amit a hekkerek művelnek.
Semmi gond. :) Még nem mondta, csak 10 napja járunk...úgyhogy még lesz ideje rá ^^ Nem tudom, hogy jött ez a dolog össze nekem... még mindig úgy érzem csak álom ez az egész =^^=
Atsushi Dániában él, de mindenfelé utazgat az üzlet miatt, mostanában Németország és Mo. az utazgatások célpontja. =^^= oh my cute Atsushi.. A vietnámi barátocskámat az Ázsia Centerben találtam ^^ pontosabban a 173-as buszon, épp dolgozni ment az Ázsia Centerbe-nyári munka- amúgy fősulis ^^ ...én csak rámosolyogtam néha, meg szemeztünk.... aztán feltűnően egymás mellett sétáltunk, végül megszólított, elkérte a telcsiszámom, találkoztunk néhányszor utána.... és összejöttünk ^^
na ezektől is el lehet alélni és az első kép feliratával mélységesen egyet lehet érni, aki beazonosítja őket, beavatott jrock visual fan, és ha már szexi vokalisták, akkor Merry - Peep Show:)))))
nyitott..mi az hogy ^^ nagyon aranyos emberke :) mázlista volnék....erről annyit, hogy összejöttem egy vietnámi fiúkával ^^ most vele járok, de elég nyitottan, nem vagyunk annyira összenőve, egy kis szabadság mindkettőnknek jár :) Így Atsushira is lesz időm... ejnye, néha nekem is lehet szerencsés hónapom ^^
micsoda mázlista vagy! drukkolunk:))) de azért légy óvatos, a japik nagyon más emberek, főleg a szokásaikban (és sosem lehet tudni milyen érdekek vezérlik...) , de ha érdeklődik Mo. iránt, az jó jel. ha máshogy nem is, egy barátság-szinten érdemes megtartani (már ha egyaltalán lehet velük mélyebben haverkodni). ő azért elég nyitottnak tűnik.
Hát...hosszú lesz ^^"" najó, csak a lényeget írom le... most jöttem meg nyaralásból, bocsánat hgoy későn válaszolok :) Skype-on rámkattintott, emrt látta hogy magyar vagyok és érdekel Japán. Ő 2hetente jön fel Pestre, üzleti út céljából. Elkezdünk beszélgetni - persze angolul-és felajánlottam neki, hogy ha van szabadideje, megmutatom neki Budapestet, mert még nem volt ideje városnézésre. Elfogadtam, bár azt hittem, csak udvariasságból, hiszen japán... nade amikor mondta, hogy jön Pestre, és ráérek-e, azonnal igent mondtam ^^ Szóval így jött össze a dolog ^^ Elmentünk egy japán étterembe, utána a várba, majd a Hősők terére. Kaptam tőle egy japán türköcskét meg egy eredeti Mai Kuraki DVD-t....nameg a kaja is...egy vagyont költött rám 25 év körüli- pontosan még mindig nem tudom ^^""" nade nem is fontos, a lényeg az, hogy fiatal és hm, egymagas velem-pedig 157 cm vagyok- ^^ és össze-vissza puszilgatott....de aranyos volt...azóta is beszélgetünk skype-on, és reméli, hogy hamarosan jön megint Bp-re, mert szeretne találkozni velem megint.
nekem van Skype-om, de nem én installáltam. ha az ikonjára kattintol, akkor nem jön be semmi, nem nyílik meg? akkor csináld újra installálást, talán az nem jó. próbáld meg a skype beta v2.5.0.82 verziót telepíteni, ahhoz magyarítás is van.
én meg feltölteni nem tudok, ill. baromi lassú és nem tudom miért.
Nectar cd-t is kivégeztem, két számot tartalmaz, mint az előző SinAI. hát ez sem túl izgalmas, de valamivel jobb talán, ha hozzávesszük az előző album uncsi dalaihoz készült klipeket is, ki tudja... úgy látszik Vidoll-t most már csak színpadon szabad nézni, ott még mindig lehengerlőek. a két új PV-t még töltöm, de már láttam milyen hacukában feszít bennük Jui:)
Under Code-s bandák tavalyi közös koncertbulijáról is készült dvd, amit leszedtem.
Vidoll, 12012, Phantasmagoria, Kurt a legjobbak, de van egy jópofi Codomo A nevű csapat is és egy tehetségesnek látszó Siva névre hallgató fiatal zenekar, a többi meg elmegy.
felső: Wataru - a 12012 énekese közép: Tenten - a Kurt énekese alsó: Jui - a cicavíziós klipből, ami édi
na, láttam az új Kirito pv-t (Decide) és elég jó. hát hiába, ha meglátom a fiút, mindjárt megenyhülök, most is hypercool (mint mindig) és a szám se rossz:)) szóval, érdemes a single-t és klipet leszedni, bár az előző cuccai jobban tetszettek.
ma indulok letöltős vadászatra, el lettem maradva:) viszont úgy látom Tonberry most nem műxik, eléggé szétcseszték ezt a progit sajnos (nemtom miért nem volt jó a régi, most szarabb a letöltés, korábban még nem seedelt cuccok is lemásztak, most meg az is alig jön, amit...:()
Merry - Peep Show DVD-t már mióta töltöm és csak 50%-on áll:(((((((((((
új BT remélem lesz jpopsuki-n, aztat várom nagyon és az új Vidoll single-t (Nectar), asszem már az is kijött. CD borító alább megtekinthető.
és van ez a creature creature nevű új banda, most néztem pár klipjüket, no és kit látnak szemeim, az egyik gitáros Tetsu a Laruku-ból. az énekes lehetne gusztusosabb is, amúgy nem rossz a zenéjük.