Egész jó 5letet adtál! Elindítok egy köremilt, és mindenki ír bele, majd továbbküldi valaki másnak, és időnként nekem is küld egyet belőle. Ha már elég sokan aláírtuk, akkor elküldöm Intinek. :)
megvannak, köszönik szépen. már a téli álmukat alusszák. rájuk fér, idén én is terheltem őket keményen és hosszan. és ha minden jól megy, jövőre még keményebben és még hosszabban fogom. :-)) mindenesetre olyan még sosem volt, hogy novemberben vitorláztam volna. idén ez is megesett.
nálad mi van? mióta lett neked sorszámod? nem tartasz tőle, hogy egy 2: Szami lenyom a trónról? :-)
Nnamegint itt. :)
Hozzáteszem: megint csak mint múló jelenség.
Szép sorban:
No.5: Visszapuszi! :) csillag
Fáradt Vándor, Neddanyu, Ájronmen, Vadsuhi, Edyt, Blacky, smithi és Többiek: Pusszi. :))))))
Oldiedrága! figyeltem ezt az "én meg reggel válaszolok rá" műfajt. valamelyik nap fél hét, legutóbb talán fél nyolc. mégis, mikor kelsz te reggel???? bár tudod, mit? meg se mondd, még elborzadok! :-)
Kellemes éppen aktuális napszakot mindenkinek!
...magamnak meg jó hajnalt... :)
Oldgirl: Kedves X-eeeeemmmmmmmm!!!! :))))
Smithi: Szorgalmazom az ötletet... báááár... ritkaságszámba fogok menni bárhol, ahol újra tömörül majd a jó ládanép. Bolondok háza lett a melóhelyemből... :(
...emlékszel, mikor még én voltam az egyetlen biztos pont a ládában?! Bármelyik napszakban jöttél, én ott voltam. :))))
Most, hogy ilyen szépen összegyűltünk, el kéne kezdeni csoportosan tenni valamit a Láda újraélesztésének érdekében.
Mi lenne, ha csapatosan megkérnénk IntMan-t, hogy karácsonyra legyen nekünk ajándék?
néhány betű kimaradt, de ez nem számít. :-)
a vendégkönyvedben meg persze, hogy vagyok, hiszen annak idején (az se tegnap volt) megkértél, hogy pörgessem a számlálót. ezt teszem.
viszont most egy nem tul mulatsagos hir... el kell huznom magam a gep elol.
szomoru dolgok kifolyomanya, hogy egy kedves ismeros eltavozott es kis megemlekezes lesz az illetorol, amire hivatalos vagyok.
Igy most fajo szivvel intek bucsut egy jobaratnak...
Talan inkabb idotlen a terfa helye... vagyis mindig van ido es mod egy kis jokedelyre mokara mulatsagra meg ilyenek...
Baratok kozott ez mar csak igy van :o)