Igen, én is úgy tudom, hogy a szurkolók zöme azt szeretné, ha nem lenne edzőváltás, és kitartanak AP mellett. Szerintem ezzel a sikerrrel némileg elcsitulnak azok a hangok, melyek AP leváltását szorgalmazták. Az megint egy elgondolkodtató helyzet, hogy a 2 argentin nélkül nyertünk. Kiváncsi vagyok, hogy ha Tevez felépül az Arsenal elleni meccsre, játszik-e, és ha a kettő közül pályára lép valamelyik, milyen eredményt érünk el. Lassan kezdenek rossz "kabalák" lenni :-)
Sikerült, végre győzött a csapat! 2-1-re vertük a Blackburn-t, a gólokat Sheringham és Mullins szerezte, míg a túloldalon Bentley az utolsó percben szépített. Megvan az a siker, ami erőt adhat a srácoknak a folytatáshoz is, és talán az önbizalmukat is helyre teszi. Nem utolsósorban talán eloszlanak azok a találgatások, hogy Pardew-t esetleg kirúgnák. Azt gonolom, edzői kvalitását kiválóan igazolta azzal, hogy a kezdőbe jelölte Sheri-t, aki gólt is szerzett.
Green-t idén augusztusban igazoltuk a Norwich City-től, ha jól emlékszem 2 millió font ellenében. A bajnokság kezdetén sérült volt, múlt héten, a Tottenham ellen védett először a csapatban. Sajnáltam nagyon, hogy nem maradt 2-0, mert Green nagyon jól védett a meccsen, és szerintem ha ezt a formát hozza, simán kiszorítja Carroll-t, és ő lesz az első számú kapusunk hosszú távon is.
Eljött a meccs napja, remélem hogy az a nap is, amikor megszakad a csapat 5 mérkőzésből álló vereségi sorozata. A West Ham csapatából Konchesky hiányzik majd eltiltás miatt, de Tevez játéka is erősen kérdéses. Így könnyen lehet, hogy a veterán Sheringham rohamozza majd kezdőként a Blackburn kapuját. A vendégeknél is van eltiltott - Savage nem léphet pályára. A Blackburn-nél is akad sérült, Nonda valószinüleg kihagyja az összecsapást, de elképzelhető, hogy Pedersen sem játszhat. Ja, és a mai meccset élőben közvetíti a Sport2. Már úgyis kezdték hanyagolni a West Ham meccseket :-)
Úgy néz ki, Harewood játszhat vasárnap, alighanem McCartney is, akire kulcsszerep várhat, mert (egyes források szerint) Konchesky sárga lapok miatt nem léphet pályára. A tippmix egyébként nagyon háromesélyesként látja a meccset, hazai és vendég győzelemre egyaránt 2,30-at fizet. Egyébként az Everton - miután kiesett tavaly a nemzetközi kupákból - szép lassan összeszedte magát, remélem a West Ham-mel is így lesz ez idén, mert most már tényleg csak a bajnokság van, amire figyelni kell, na meg majd FA kupa, amiben jó lenne egyel feljebb lépni, mint tavaly. Bár a jelenlegi formát nézve ez kincstári optimizmusnak tűnhet...
Lehet már valamit tudni a sérültekről? Mennyit kell kihagyniuk?
Már nyerhetne a WHU végre egyébként, kezdek úgy járni, mint tavaly az Evertonnal, minden fordulóban fogadok rájuk, előbb utóbb nyerniük kell, az odds meg egyre magasabb
Former England boss Sven-Goran Eriksson has been offered the chance to manage West Ham by Israeli hotels billionaire Eli Papouchado, who will supply the bulk of the £100m to underwrite the consortium headed by Kia Joorabchian. (Daily Mirror)
Istenem, csak ezt ne!!! Sven-nel totálisan tönkrevágnák a csapatot!
haha :-) De tényleg, szerintem ha végre győz a csapat, akkor elindul felfelé. Azért jó lenne, ha a tavalyi szezon sikerei után idén nem a kiesés ellen kellene küzdeni... ilyen kerettel a mezőny első felében lenne a helyünk. Egyébként a soron következő 2 meccs (Blackburn, Arsenal) ha minden igaz tv-s meccs lesz. Mostanában kissé hanyagolja a WHU meccseket a sport tv. Bár az eredmények miatt sajnos érthető okokból.
Szerintem sem az a megoldás, hogy külföldi sztáredzőt szerződtetünk, hanem ki kell tartani AP mellett! Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy ha a csapat megszerzi hosszú idő után első győzelmét, lendületbe jönnek, és minden rendbe jön! Amúgy Curbishley neve többször felmerült, de a legújabb hírek szerint AP egyenlőre bizalmat kap, hiszen Brown is mellette van. Nem véletlen, hogy a klubnak 100 év alatt alig több mint 10 edzője volt! Nem tudom, lehet, hogy tényleg a motivációval van a gond, mert 1-2 játékos messze elmarad a tavalyi formájától (Reo-Coker, Konchesky stb.) Továbbra is tartom, hogy ha vasárnap a Blackburnt sikerülne legyőzni, olyan önbizalmat kapna a csapat, hogy vége lenne a sorozatos kudarcoknak. Én legalábbis bízom benne, hogy így lesz :-) Egyébiránt 70 éve ez a legrosszabb rajtja a csapatnak!
Egyénbként nem értem mi a f*sz van a WHU-val, tavaly szinte ugyanez a keret rettegésben tartotta a PL-t. Benayoun, Reo-C, Harewood, a kicsi Ferdinánd bomba formában játszottak, szvsz nem Pardew itt a bűnös, ha csak annyiban nem, hogy már valamiért nem tudja kellőképp motiválni a srácokat.
Amióta Repka elment azóta nincs itt rend, ez az igazság:)
És nem külföldi sztáredző kell nektek, hamem egy vérbeli angol, épp van is egy munkanélkül: Elen Körvirsli!
Pedig jó lehetőségünk volt arra (a sorsoláskor), hogy továbblépjünk, hiszen könnyebb ellenfelet kaptunk. Sajnos ezt sem tudtuk kihasználni. Alan Pardew alatt már nagyon inog a kispad, angol hírforrások szerint ha vasárnap nem nyer a csapat, búcsút vesznek tőle. Jelenlegi találgatások szerint az utódja vagy Sven (csak őt ne!!!) vagy pedig Ranieri lehet... Ja és a westhamonline.net oldalon már tényként közlik, hogy Kia megvette a klubot, bár erről a hivatalos honlap még nem írt, így ez lehet hogy csak kacsa.
Kiestünk a liga kupából is... Chesterfield - West Ham 2-1 (0-1) Azt hiszem, még a héten bejelentik, hogy leváltják AP-t... A meccs egyetlen pozitivuma, hogy legalább gólt löttünk 11 óra után, de ez elég sovány vigasz egy harmadosztályú csapat ellen... Hülyeségeket meg ha lehet ne beszéljünk, a sorozatos kudarcokról nem az argentinok tehetnek, pláne, hogy ma egyikük sem játszott. Egyébként Harewood és McCartney is megsérült, mindkettőt le kellett cserélni, reméljük nem komoly. Bye Bye Alan Pardew