Sziasztok valakinek nincs eladó olajszint mérője . Az enyémnek a műanyag vége letörött és kéne helyette egy másik.Ha valakinek van eladó jelezze . Előre is köszönöm.
Ennyiért viszont ez a legjobb , össze se lehet hasonlítani az elöbbiekkel, anno volt spor contact 3 -am azt hittem autót cseréltem nagyon profi gumi volt.
Nankang nem rossz de nem tartós , falken szintén hamar el fog kopni, volt mindkettő , ennyi pénzért persze nem kapsz semmi mást ami még használható, az első tengelyen nagyon fog kopni , a Falken jól tapad , a Haverom c5-én 25ekm alatt teljesen elkopott az első tengelyen.
Ami tartós és jól tapad , az a continentál, michelin ,, persze ezek jóval drágábbak.
Pénztárcának az első, mintázatra a második tűnik jobbnak. Vélemény?
Egyébként már rendeltem ettől a cégtől. Korrektül szállítanak, árú rendben és a postaköltség is benne van az árban. Igaz csak lakókocsira rendeltem gumit, az meg nem ment túl sokat, de semmi kopás repedezés nem volt rajta egy év után.
Lakókocsiról jut eszembe. Mi a véleményed a V-6 autómata váltóssal való vontatásról? 1300 kilót krll vele húznom.
Én rengeteg kinai és egyébb távolkeleti gumit láttam és próbáltam angliából hozott autókon nagyon gyakori a kinai, a gumikra jellemző a hamar öregedés 2 évesen repedezett , vizesen nagyon csúszik, V mintást nem szabad venni mert pár ezer km alatt farkasfogasra kopik és borzalmasan hangos lesz.
Sok ázsiai és kinai gumi gyár van , hogy melyik milyen az majd a használat során kiderül , én személy szerint nem ajánlom.
Kinai semi képpen , indonéz az egész használható volt .
Tudom, sokan mondják, húvazzeszartávolkeleti! Na de ma már majdnem minden ott készül. Mennyit bírhat, mi lehet rajta szar? Merjem megvenni vagy ne? Az átlag gumik árának a felébe kerül, a márkásabbak negyedébe. Nem mindegy miből veszek 4 darabot és nem is kell sokat kibírnia, elég 2-3-4 év. Arról nem is beszélve, hogy volt már nekem olyan Goodyear garnitúrám 240-ezerért ami másfél évet bírt ki. Azt híttem fejbe lövöm magam miatta.
Nekem is fele város fele vidék. Valszeg nekem is kicsitt több lett volna a fogyim, ha nem full takarékosan, sokat gurulva autózom. Azért az a 7,4 se rossz egy ekkora autónál.
Nagyjából jó most a kicsike,cseréltünk közben egy motortartó bakot,meg kengyelt,+ablakmosó szintjelzőt,és guminyomás érzékelőt....Ezek voltak a legnagyobb problémáim :D
A vezérlés készlet,azóta is a csomagtartóban hever,de nem mertelek zavarni :)
Nem üresbe tudod rakni , nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni , itt persze mindenki a nyügjeire keresi a választ , olyan mint a hirek: meghalt, felrobbant, kirabolták, agyonverték, jó kevésbé érdekes .