Jójó, de az ottani főgóré úgyis annyit fog fel belőle, hogy esetleg elesett egy lehetséges üzlettől. Aztán a webfejlesztő már hiába magyarázkodik hogy a levélben csúsztatás van. Nem? :-)
ja, bar nem is a szabvanyrol van szo. Egyszeruen \ jeles eleresi ut nincs a web-en :) Ez kb olyan mintha hatrafele tolato auto-kent menne az orszaguton, ott is lekapcsolnak egybol :)
Esetleg ha írnál nekik egy levelet, melyben sajnálattal közlöd, hogy cégük csak azért maradt ki az általad igazgatott részvénytársaság egyik nagyértékű életbiztosítások megkötését előkészítő előminősítő eljárásából, mert weblapjuk nem eléggé felhasználóbarát, merthogy - mint kiderült - nem követi a szabványokat. Ilyen cégre nem bízhatod legjobb alkalmazottaid pénzét. Stb...
Igen, csak ie-re, azaz jol elkurtak :) Ha megnezed a forrast, mar a framset-nel ilyen van: src=".\MainPage\Top_Frame_Main_Menu.html Mint tudjuk a web-en a /valami/valami az eleresi ut. Hat az IE van olyan kedves, hogy a fa+gokat is megjeleniti.
Sajnalatos hogy 1 biztosito ceg, ennyire igenytelen.
pedig mukodik. A mozilla.exe mellett legyen 1 mozilla.bmp is. Hacsak nem inditod -nosplash kapcsoloval a mozillat akkor ott lesz az altalad kivalasztott bmp, amennyiben az tenyleg bmp :)
OS függő a dolog. XP alatt a Documents and Settings/Júzer neve/Application Data/Mozilla/Profiles/Felhasználói profil neve/az itt található mappában van a bookmarks.html file.
Több oldallal is találkoztam amit a Mozilla-val nem tudok megnyitni. Az IE-vel igen. Ezt is pl. http://www.europabrt.hu/. Nálam van a hiba vagy az oldalak vannak IE-re optimalizálva?
Mit csinál a középső gombra? Mindig ugyanazt, vagy programonként mást-mást?
Lehet hogy meg kellene mondani az egér Control panelén (tálcán jobb klikk) hogy a középső gomb mit jelentsen. A Genius pl. alapból valami Easy Jump izét akart, tehát a programkörnyezet beállításai ilyenkor nem voltak érvényesek. Erről lebeszéltem úgyhogy megy minden, még a Blackbox is normálisan reagál a középső gombra. Lehet hogy ilyesmi kellene neked is.
ja, ertem. Hat ott sem jonnek fel, csak ha kulon bealitod a programban:) Ha irc-re mesz, akkor gondolom 1 konkret szobaba akarsz menni, nem mint a chat-en, ahol van 1-2-5-10 szoba max, itt van tobb ezer :) Szal ez 1 celtudatosabb helyzetet kiván.
Jó, hát én ezt olvastam és próbáltam ki: http://www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html
Ennél pl. feljön egy ablak ami tele van csatornákkal ezt hiányoltam a ChatZill-nál.
Kösz.
hat itt nem is jelennek meg. Voltal te mar irc-en? Hasznaltal te mar irc klienst?:) Ez nem CHAT!!!! Nem tudom tudod-e mi az elteres:) Itt be kell irnod a kivant "szoba" irc-en csatornanak hivjak, nevet, amely nev ele egy # jelet kell tenni. A belepo parancs pedig a join, es osszessegeben ugy lehet beirni mint ahogy irtam :)
Probald ki, ha valamilyen ircnet-es szerverre mentel fel (peldaul igy, hogy beirtad: /attach irc.extra.hu ), akkor /join #mportal peldaul. http://www.irc.hu -n olvasgass utana mi is az az irc.
[kotozkodes on]
A target-nel mint minden mas tag-nel ertekadaskor termeszetesen kell a "" de a target az pont olyan, ahol amugy tejesen mind1, mivel amugy sincs benne space a value-ban :) Tehat ha oda azt irod felkialto jellel , hogy kell! akkor a tobbihez meg egyenesen kotelezo, fejvesztes terhe mellett :)
[kotozkodes off]
Csak azért hagyom le, mert aki kezdő az néha lefelejti az idézőjelet, és ha így tesz, akkor elcseszi az egész lapot itt a fórumon és kell modit hívni aki rendet tesz, és törli a hozzászólást. Itt a fórumon teljesen felesleges használni az idézőjeleket (1-2 esettől eltekintve)! Egy kivételt azért máris láthatsz az oldalon. A linkelésnél, hogy új ablakban nyíljon meg a link, a target="_blank"-nál idézőjelekkel írtam, mert úgy kell!
Asszem kimagyaráztam a kettes alát! Kérem a jegyet javítani! :))
Még valami?