Nem tudfom, milyen vagyok barátnak, és milyen ellenségnek..De azt tudom, hogy a barátja nem is akarok lenni..Vannak alapvető nézetkülönbözőségeink, amik nem változnak, legfeljebb néha nem kerültek elő..
De érdekes is lenne olyan dolgot megvenni, amit a mi pénzünkből, anyagaitokból(én nemközösségi révén itthon tartom a kincseimet),munkátokból(pld fordítások),"klubpénzünkből" rakott össze...
Hát pedig én ennek az ellenkezőjét tudnám tanusítani ;)
Én pl törölöm a regemet a cápabmw.hu-ról, és a kocsi hátsó ablakán található matricát is betámadom egy spaklival, vagy gyerekes vagyok? Ja, hogy az nem én vagyok! ;)
Gyerekek! Kezdem elhinni, hogy nem én vagyok a hülye::)) Nullakettes kolléga ehez ne szóljon hozzá ha kérhetem, mert le kell tépnem a hátát ellenkező esetben::))
Én a miskolci lehajtónál jöttem rá, hogy valami nem stimmel ;) A tempóval volt a baj mert 200 körül mentem, és barmira élveztem, el is fogyot 10e-nyi benya mire leértem Salgótarjánba, aztán örültem, hogy nem csak én voltam ilyen ügyes, legközelebb tessék rendesebben kitáblázni! ;))))