szerintem nem lényeges, hogy verset mondjunk az ofp alatt, elég bizonyos szavakat használni nem, persze, hogy a cilinéni nem fog beleférni, bár én azt mondom nincs erre szükség. Amig nem volt addig is jól elvoltunk
DOG:
ha lehet majd használni custom sound-ot, akkor azt vedd figyelembe a korlátozásoknál, hogy a 13 kbyte-nál kisebb .ogg-okat nem játssza le az ofp, én is többször konvertálgattam orrba-szájba Lajost a megfelelő méretre, mire megszólalt.
A szerverre is feltettem a magyar fordítást, elvileg most a 'connecting, session lost, stb...' dolgok is magyarul jelennek meg mindenkinek.
Ha coop-ot játszunk akkor AI leader is magyarul írja a szöveget, hogy mit merre hogyan..
Akinek észrevétele van ezzel kapcsolatban, mondja és módosítom.
Na mehhh kinyomoztam ezt a custom sound korlátozást:
A szerveren lehet maximálni a custom file-ok méretét.
Tehát ha lekorlátozom 10 kilobyte-ra akkor az user feljöhet a szerverre ha az ogg file-jai kisebbek mint 10 kilobyte byte.
Tehát ugyanugy meglesz a 100 kilobyte neki feltölteni, a többienek meg le, és még a face.jpg is beleszámít, tehát az sem lehetne több mint 10 kilo.
Sok embernek 60-70 kilobyte a face.jpg-je, csak azt nem tudom mindek???
Tessék átkonvertálni nagyobb tömörítéssel azt a jpeg-et.
az enyém pl.:9 560 byte, Mazsáé meg 62 863.
azért itt is spórolhatunk az idővel...
amúgy meg lekorlátozom a szervert 25 kilobyte-ra és amikor kidob akkor ki fogja írni hogy miért és mennyi a max méret....
Ha valakinek nem teccik a dolog itt lehet megvitatni.
Ákos: lécci nyomd be ide is a maxcustomfilesize parancsról az infót, mert nem műxik.(lehet hoyg csak linuxon megy...)
Mai modemes log filém, csak ofpt nyomattam meg talán kétszer frissítettem az index fórumot:
Idő:4 óra 42 perc
Letöltés:47499923 byte
Feltöltés:23197616 byte
A custom sound le lesz korlátozva (mihelyst rájövök hogyan:DD) 10-20 kilobyte-ra, abba belefér 2-3 sound poénnak.
A többi meg letöröl.
OFF & FLAME ON
A PuhaPici főnöke az XP fejlesztői és minden hardver és periféria gyártó vegzáljon engem orálisan, valamint a legközelebbi nőnemű rokonát análisan, majd ezt követően a vacogós cápánál is próbálkozhat orálisan, de durván!
ON & FLAME OFF
Lécci valaki karmolja be ide az OFP felrakási sorrendjét, hogy felesleges pöcsöket ne tuszmákoljak rá erre a tákolmányra.
ZSIR
Biscamel PBO-t nemtudja valaki eljuttatni hozzám ?
vagy ha már használható az ftp akkor oda feltölteni (az a progi amit a bis csinált hogy bemásolja addonsba aszondja hogy korrupt az installom és nemhajlandó felrakni)
Átneveztem a küldetéseket, ftp-re vmelyik admin zippelje be az mpmissions könyvtárat, ha lehet, mert szvsz nem csak Dognak jönne jól ez a megoldás. Tömörítetlenül 38mb.
A zsírmalac, malac küldetésekhez nem mertem hozzányúlni :).
Pedro: az a baj a mission átnevezéssel, hogy így mindenből több néven lesz ugyanaz a file a kliensnél.
Most néztem nálam 83 mega az mpmissions mappa, és ha felét lekell töltenem az is 41MB.
Ez ha folyamatosan töltök akkor is egy fél éjszaka...
Tehát akkor szerintem folytasd az átnevezést de akkor már fejezd be, és az új mapok is igy kerüljenek fel, és ha kész (pl este 11-re) akor letörlöm az itthoni mpmissions könyvtáramat,(áthelyezem) és letöltöm egyben az új filenevekkel.
Szal hogy ne legyen duplán meg az összes miss az én módszerem sztem jó erre.