A székek olyan kicsik, kemény, kényelmetlen rémségek, azokon majd' 3 órát ülni nem kellemes....és a legdrágább helyeken vannak a legszarabb, legkisebb székek, sokan a lépcsőn ültek. Ezek valami mobil tribünökön vannak, amelyek belógnak az eredeti lelátók elé, korlátozva a kilátást. A korábbi gálákon is ez volt, de kevésbé zavart, biztosan öregszem.
Hatalmas csalódás volt ez a gála. A két vezetőbíró össze vissza rakta fel a golyókat, melyeket a játékosok igazgattak. A csarnok igénytelensége volt még nekem szembetűnő, és csak egy ócska kopott padlószőnyegre futotta Buzásnak. Már régen látszik hogy ez a gála már csupán a profitról szól, míg kezdetben nemes célok lebegtek a szemei előtt.
Szerintem ennyi volt, Ronnie-t nem tudják még egyszer ide csalogatni, kétszer ennyi lóvéért sem.
A város, ha igaz, tetszett neki, de az a csarnok tényleg kiábrándító.
Jobb hangulatot vártam, mert már sok ilyen eseményen voltam. A csarnok mellesleg egy romhalmaz. A többi, főleg a négysztáros gála jobb volt. Az a "rekordkísérlet" volt a legbénább.
Abban egyetértek, hogy igazi versenyt kellene rendezni.
Jó reggelt kívánok! Mégis, mit vártál egy ilyen eseménytől? Szerintem ez még a játékosoknak is kínos, hogy ripacskodni kell, nem versenyezni.
Hogy mikor lesz hazánkban egy normális nemzetközi verseny? Szerintem soha. Arra talán kimennék.
Egyébként valóban felháborító és érthetetlen, hogy nem Kurucz László vagy Buzás Gábor volt a műsorvezető, ők legalább hitelesek a snookerben, nem a kézilapdás/focis Petúr.
De legalább a méltatatlanul száműzött Kovács Gézalászló is lehetett volna, ha ráér.
Csalódás volt ez a gála. Az a kopasz ripacs Petur elképesztően irritáló volt, nála talán csak a kihangosítás minősége volt szarabb. Bulcsú se olyan aranyos már, mint 6 éve (de azért bírom meg drukkolok neki), Ronnie hagyta, hogy belökjön párat, Allen egész jól tolta, az a "döntsük meg az 5:11 rekordot" meg értelmezhetetlen volt így, hogy mindenhol szétterítve a feketék(!) meg a pirosak...
A Championship League hetedik csoportjának végjátékánál tartanak. Lyu Haotian a legutóbbi 10 általa játszott frame-ben 10x lökött 50 fölötti break-et, ebből 5x százast, négy különböző ellenfél ellen (Tom Ford, Graeme Dott, Stephen Maguire, Xiao Guodong). Egy frame-et veszített közülük, de abban is volt 50+ break. Pont, mikor ezt írom, a döntő 3. frame-jében látszik megszakadni a sorozat.
Hétvégén az is izgalmasabb az Eurosportnál, amikor vaéalo fűszált tépi ki valaki a földből, mert épp arra volt dolga a sarki hentes miatt, s ez már SPORT.
A sielést eltaláltam, de a másik adón nem biciklizés van, hanem hajóverseny izgalmait élvezhetik a nézők a snooker döntő helyett, ahol megtudtam, hogy az egyik hajón elektromos tűz keletkezett, amitől elsüllyedt.
Nos, akkor a magam részéről a mai Pléjer C.Ship Túr döntőjében Éliash-Tobiash Carter-nak drukkolok, de gondolom csak az esti szakaszt adja élőben Eurosport, mert délután sielésben és biciklizésben gyönyörködhetünk.
Tényleg szokatlan a mezőny de hiába, az 1 éves listán Williams a 17., Robertson a 20., O'Sullivan a 21., Bingham a 36. és Higgins a 47. így erre a PC-re nem hívták meg őket.
Nem mindennapi lökés, bár nyilván volt benne egy nagy adag szerencse, meg már félig-meddig tétnélküli lökés is volt snooker-hátrányban.
Érdekes negyeddöntős mezőny van a PC-n. Robertson és a trió nem is kvalifikált, (ez elég ciki rájuk nézve) Selby, Trump és Allen pedig az első meccsén kikapott.
De megérdemelte, Selby, Allen, Murphy azért szép trófeák. Amúgy is mindig örülök, mikor valaki a karrierje vége felé kap egy szép jutalmat sok évtized küzdelméért.
Micsoda pénzeső: bajnoki cím (80ezer font), legjobb 16-ba kerülés (szinte biztos, hogy főtábla a vb-n, az 20ezer font), Champion of Champions hely, s a BetVictor bónusz (150ezer angol font!)! Továbbá Tour Championship és Players Championship belépő!