Szerintem extrabunkóként viselkedtek és a kéréseikben semmi udvariasságot nem látok.
Egyszerűen leugattak és elküldtek mindenkit.
Fésztufészre meg választhattak volna kevésbé népszerű szervert is. Részemről BAN-t adnék nekik.
CS-SC ADMINOKNAK: most jöttem ki a cssc freestyle-ról..
két láma fasz folyamatosan tk-a a népet, és mivel 2en vannak nem sokat lehet ellenük tenni..
pls menjetek be ha vagytok vagy nézzétek meg a logokat és ha fixek mehetnek banlistre szerintem..
thx
jock ala bregan d'arthe
Tetris, ellenorizte mar valaki a banokat?
Ugy tudom a wonid-s nem mukodik, ergo lehet jatszani banolt wonid-vel... Csak hallottam, nem probaltam, mert - meg - nem bagyok banolva, de tudok egy banolt id-t, ami tuti megy cssc-n es sl-en is. Gondolom, akkor a tobbi is.
Ha rajtam mulna, en napi 10 embert biztos bannolnek... Mar csak azert is, ha taplo paraszt valaki... Mert az ilyen nem kell senkinek, akkor miert ne?? Az a baj, hogy nincs elegge szigorura veve ez a ban dolog... Ha megindulna a hadjarat, tuti, hogy sokat javulna a dolog, mar akar 1 het alatt is... Csakhat itt szenved mindenki pl most is, hogy letkzott sok embert tobb koron at, mindenkit anyaztak publikus szerveren, stb...
NEM ERTEM!! Nem eleg vilagos, mit kell tenni?
... Onbiraskodjunk es bant neki! Hogy legalabb legyen miert anyaznia :-))
Én szerveremen játszik ilyen "leTKzom mer most f2f-t akarok" faszságot vki olyan termetes wonid bant kap hogy szétmegy a feje :D. Már ha perxe lenne szerverem ;) De majd lesz 1x talán :)
Szerintem rosszabb, mint a szorakozasbol TK-zas.
Aki szorakozasbol TK-zik , az siman ugy hulye, ahogy van, es bannoljuk.
Ezek meg taho modon leTK-ztak mindenkit, aki elkovette azt a hibat,
hogy be mert menni egy publikus szerverre.
Ezek utan a forumokban ha ugy reagalnak, hogy "ok, bunkok voltunk, belatjuk,"
akkor azt mondom, hogy nem kell benn, de igy, hogy a forumon is leugattak mindenkit,
en szemely szerint bannolnam oket a %^&%$-ba.
Az egesz magyar scene elete az ilyen osszeutkozesek miatt ilyen ciganyputri, amilyen.
Aki nem kepes kulturaltan viselkedni, azt nem szivesen latjuk magunk kozott.
Mindegy, hogy milyen klanjelzeseket visel a neven.
Szerintem ugyanugy kell oket kezelni, mint barmelyik szandekos TK-zot.
Itt felvetem azt is, hogy a szandekos TK-t esetleg egy idohatar utan meg lehet bocsajtani.
(3 honap.) Mert az nem olyan aljassag, mint a cheat, es elkepzelheto, hogy 3 honap ban utan meggondolja,
mit csinal.
A lebukott csitereket en sosem vennem le a banlistarol.
(Csak szemelyes velemeny volt, most nem uzemeltetek szervert sem. Dontsenek az adminok!)
Na arra a valve csitdetektorra kivancsi leszek :))
off:
Nincs semmi baj a Detonatorral, ne csak a linuxot turjatok, merjetek mar a regeditbe neha belekukkantani.:)) Ott van a VGA kartya osszes felbontasahoz az osszes hasznalhato felbontas. Szepen minden felbontashoz, szinmelyseghez beirod az altalad kivant fix erteket, es rogton minden felbontasban kurva jol mukodni fog minden, nem kell semmi kulon progi, aztan kiexportalod magadnak a reg filet es kesz. Kovetkezo insztallnal csak duplaklikk reg filera es minden felbontas a regi :)
Nem tudom, de szerintem ez nem az a kategória, mint a csítelés és a szórakozásból-tékázás.
Nem akarom védeni őket, de szvsz ezért nem jár ban. Fórumon, ircen, stb. anyázás igen, de kitiltás nem.
Ui. vigyázni kell, mert innen már csak egy lépés a szimpátia alapján való elbírálás...
Az én véleményem szerint megérdemlik a bant, de visszás lenne, ha én döntenék.
Ezért javasoltam, hogy az adminok döntsenek.
Objektíven ismertetem újra a tényeket:
Ketten játszanak a CS-SC I-es szerveren
Bemegyek játszani sivatagi_krumpli néven
Elkezdenek kérlelni, hogy menjek el, mert f2f van
Nem szólok semmit, csak játszom
Szavazást indítanak ellenem
Anyáznak rám
Következő kör elején leTKz Ratelit
Bejövök CrON néven és megmondom, hogy nyertek nálam egy bant
Ratelit megint elkezd lesebezni, de kilépek
Csekkolom a logot és látom, hogy egész mapon anyáztak a playerekre, pedig a CS-SC I egy publikus szerver.