a big four fesztivál képeit elnézve nem sok közösködés volt (gyakorlatilag nulla!) megadave és a metallica között a színpadon. talán a színfalak mögött a metallica tuning room-jába lehet átment a mester és bohóckodtak egyet. talán... de ha ez így volt, akkor a metontour-on jó eséllyel lesz fent videó erről.
sajnálom, h a koncert után lesz a tribute zenekar koncertje, mert szerintem valahogy pont nem egy tribute zenekarhoz lesz kedvem egy eredeti megadeth koncert után. pedig hallottam már a vortex-ről, és egyszer már meghallgatnám őket élőben. kíváncsi vagyok rájuk, de szerintem pont nem most lesz az ideje.
ÜDV Megafanok! Megadeth koncert után afterparty a Vadvirág Táncházban,belépés Megadeth jeggyel ingyenes,amúgy 500 kemény forint. Fellép a Vortex Megadeth Tribute.
hmmmm. A setlistet összeadva 1 óra 19 perc. Mondjátok meg otthon, hogy nem fog hajnalig tartani a buli. Rust in Peace...Polaris élőben? Az igen! Ha leadják, onnantól nyugodtan halok meg :) Micsoda szám!
Van itt egy '95-ös, detroiti koncert: http://www.guitars101.com/forums/f146/megadeth-1995-07-22-detroit-mi-usa-94944.html Elvileg élnek a linkek. A chileiről csak halott linkeket találtam, de a screenshotok alapján elég korrekt lehet, rácuppanok, csak meglesz valahol.
Én ezt kihagyom, meg kell húzni a határt valahol... Metallica, Satriani, Ozzy mellé neccesen férne be, a portugál videó meggyőzött, hogy nem életem koncertélményét hagyom ki.
a setlist.fm szerint a legutóbbi 4 koncert setlistje tökéletesen megegyezik, és az előtte lévők sem sokkal tértek el. szóval ilyesmi várható, legfeljebb minimális eltéréssel: 1. Dialectic Chaos 2. Wake Up Dead 3. Headcrusher 4. In My Darkest Hour 5. Holy Wars... The Punishment Due 6. Hangar 18 7. Take No Prisoners 8. Five Magics 9. Poison Was the Cure 10. Lucretia 11. Tornado of Souls 12. Dawn Patrol 13. Rust in Peace... Polaris 14. Trust 15. A Tout Le Monde 16. Sweating Bullets 17. Symphony Of Destruction Encore: 18. Peace Sells
A nejem a countdowntól kezdve bírja a Megadeth-et, a RIP nem fog rá nagy hatást gyakorolni, de egye fene, a jegyet azért nem adjuk vissza ;)
Tud valaki egy setlistet, hogy akkor tényleg mi várható ? Rá akarok gyúrni bár nekem nem nagyon kell, de a nejemnek nem árt a képzés ! :)
Egyébként nekem a TWNAH -tól kezdve az összes lemez bejövős, nem tudom mi ez a nagy rinya és fanyalgás. Az Endgame is kurva jó lett, és az UA is bejön. A System is remekbe szabott szóval jöhetnek a számok ezekről is !
Pedig a '68-as születésével messze Nick volt a legfiatalabb a csapatban. Nem baj, a remény hal meg utoljára. Shawn is odateszi magát ahogy csak tudja, s bár lassan 6 éve benn van a csapatban, egy CTE turnéhoz nem passzol oda. Chris még OK.
Kár. Mindenesetre egy RIP-turnét még csak-csak le lehet nyomni a mostani felállással, de ha Mustaine egy igazán sikeres Countdown-turnét akar, akkor bizony rá kell térdelnie Nick és Marty cipőjére :)))
2004-ben volt. Manapság nem beszélnek, de nem haragból, hanem mindenkinek megvan a maga dolga. Meglátásom szerint Marty csak az idejét veri el, semmi értelmeset nem csinál.
Bizony, ki-beb*szott jó lenne, és én valamiért mindig hiszem, hogy összeáll a klasszik 4. Ugyanakkor ebben a Guitar World-ös interjúban Dave azt mondta, hogy mikor felhívta őket, akkor Nick egyből igenelt, Marty viszont feltett egy sor olyan kérdést, amivel Dave szerint igazából nem neki kéne foglalkoznia, és amiből valójában az jött le, hogy előre nemet mondhasson. Szerintem valami sértettség lehet benne. Mindegy, nekem mostmár Chris is teljesen frankó.
Mivel az a legsikeresebb lemezük máig, ezennel biztosra is vehetjük, hogy megcsinálják majd. Addig még hátha Martyt és Nicket is sikerül visszakönyörögnie a zenekarba. ;)