Iszonyú.
Csak most, reggel tudtam meg, hogy mi történt, de pont tegnap éjjel jutott eszembe a kaunasi mesterhármasa... és ezek szerint abban az idöben éppen az életéért küzdöttek
A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK szívből kivánom hogy minden meccsen 1000% on pörögjenek , és tegyenek meg mindent MIKIÉRT !!!!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!
Mindent köszönünk neked MIKI !!!!
"Mint az eto.hu főszerkesztője és a fehermiklos.hu oldal készítője napi kapcsolatban voltam Mikivel. Most örülök igazán, hogy a bizalmába fogadott... Olyan élményekben lehetett részem, amelyekben sohasem lett volna, ha nem kezdek el foglalkozni a labdarúgókkal és egyéni honlapjaik készítésével immár negyedik éve. Az látszott, hogy nagyon zárkózott srác, de az évek alatt megnyílt, sokat beszélt magáról, a családjáról és a focihoz kötődő nagy-nagy lelkesedéséről. Arról, amit a Győri ETO-nak köszönhetett, hogy 17 évesen, fiatalon egy teljesen új világba csöppent, de bebizonyította, hogy ott is helyt tud állni. A Porto-ról mindig szuperlatívuszokban mesélt. Aztán jöttek a sanyarú idők... Nem játszatták, nem kapott lehetőséget, eltiltották... Aztán 2002-ben személyesen Eusébio kereste meg, hogy legyen a Benfica játékosa! Nem kellett kétszer mondani neki... Nagy örömmel ment a világhírű klubhoz... A célja mindig is egy volt: NAGY JÁTÉKOS LENNI! Többször mondta: "...minden portugál gyerek álma, hogy a Benfica mezében legalább egyszer pályára lépjen, képzeld nekem ez pedig már nagyon sokszor sikerült. Az UEFA Kupában én jutattam tovább a csapatot! Érted! Én! Fehér Miklós Magyarországról!!!..." - ezek a szavak még mindig itt csöngnek a fülemben. Hihetetlen... Camachoval nem ettek egymás tányérjából, de nagyon tisztelte a spanyol edzőt. Az utóbbi idő arról szóltak: "...mennék, de nem engednek... Én játszani akarok! Ha itt nem, akkor elmegyek oda, ahol lehetőséget kapok. Ha ez a Boavista, akkor oda megyek!..." Lehet, hogy ebben a tragédiában ez is szerepet játszott...ki tudja! Az elmúlt egy hónapban nagyon megviselt, rossz idegi állapotban volt... Ezt mindig onnan tudtam, hogy napokig, hetekig nem veszi fel a telefonját... Mindig kérdeztem Tőle: "Miki elveszett a mobilod?" Erre ő: "Nem, dehogy is, csak nem akartam senkivel beszélni! Inkább magamban gondolkoztam, hogy miért...?" A napi beszélgetések alatt sokszor mondta: "Veled az elmúlt három évben többször beszéltem, mint a szüleimmel! De jó, hogy vagy, mert az újságok mindenfélét össze-vissza írkálnak. A Fehér így, a Fehér úgy. Leglább Te a jót akarod!" Bevallom nekem ez nagyon jól esett! Az Istennek hála, hogy ismertem azt a nagyszerű, jókedvű srácot! Örülök, hogy a pályafutását így, a honlapján keresztül is segíthettem! Ezúton is kívánok őszinte részvétet a teljes családjának! Szia Miki!
Fedor János"
Felfoghatatlan, hogy egy 24 éves életerős férfinek a pályán kell meghalnia! Nem tudom elhinni, hogy ennek semmilyen előzménye nem volt! Nem vádolok senkit, de ez akkor is annyira értelmetlen!
Döbbenetes nem tudok mit mondani.
Döbbenetes volt a video, és ahogy Miki mooslyog, s utánna egyszercsak elterül a gyepre..... Elképesztő!
Döbbenetes, hogy ilyen fiatalon, mindössze 24 évesen.
Öszinte résztvétemet kivánom a Családnak, a Barátainak, a Benficának és a Magyar Labdarúgásnak.
Emlékeztek a litvánok elleni mesterhármasára??? Nekem soxor eszembe jutnak azok a csodálatos golok. A harmadikat a 16-os vonaláról fejelte, tanítanivalóan, gyönyörűen!:(
Sajnos már csak az emlékek maradtak...:(((
MIÉRT?????????????? Miért kellett elmenned? Miért ilyen kegyetlen az élet????:(