Keresés

Részletes keresés

áááááávadász Creative Commons License 2000.08.21 0 0 202
Lesz ma úszás akkor vagy senem?
Megbüntetem a sporit és hutlen leszek, irány a komi.

Ez a ", viszek nőket a fiatoknak " pedig teljesen érdeklodové tett.§:-))))))))

Üdv áááááávadász

u.i.: ha kommentálod a képeket, ne feledd én már akkor is hatásvadász voltam, csak akkor még én sem tudtam§:-)))))))))))

Előzmény: zsuzsa (197)
Enter Creative Commons License 2000.08.21 0 0 201
megyek, a tervek szerint fél 6 körül.
Persze, tertunk még ilyen úszást, nők rulez :))
Azért a papagály vízhez szoktatását lehet, hogy mégis meg kellene kezdeni. Mekkora só lenne már, ha végignyomná a papagály a Balcsit háton :))
Vagy előbb megmutatod még a gyermekeknek? ;)
mEdvE Creative Commons License 2000.08.21 0 0 200
Jajaja! :-))

MeDVe

Előzmény: mosquito (196)
Enter Creative Commons License 2000.08.21 0 0 199
megyek, a tervek szerint fél 6 körül.
Persze, tertunk még ilyen úszást, nők rulez :))
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.21 0 0 198
Mosq. : Akarunk!!
Előzmény: mosquito (196)
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.21 0 0 197
szerda nekem nem jó, akkor jönnek haza gyerekek , hetek ota nem lattuk egymast, ők még a papagályt sem látták.
enter te jössz ma? ha valamelyik delutan lesz még csaladi buli, viszek nőket a fiatoknak :-)

Shiro akkor ma delutan se jo?

Előzmény: 12qper (190)
mosquito Creative Commons License 2000.08.21 0 0 196
Na csumi!
Nem akarunk vmi "hivatalos" formaba rendezodest a
topicseknak? Gondolok itt hivatalos tagokra, esetleges tagfelvetelre, sajat honlapra, egy levelezesi listara amely megkonnyiteni a szervezgeteseket stb.
Hmmm..?
Shiro Creative Commons License 2000.08.21 0 0 195
Az volt a legaranyosabb, hogy a Margit krton álltak sorban az autósok, meg a buszok, és nem mozdultak semerre sem. Ott állt mindenki a kocsija mellett, és cigarettázott, meg beszélgettek egymással. Már elég régóta állhattak ott :o)) ...

S., aki így simán leelőzött egy csomó autót még sétálva is ;o))

Előzmény: áááááávadász (194)
áááááávadász Creative Commons License 2000.08.21 0 0 194
Látod, látod, mi leültünk valahol a Bem tér mellet egy kis utcában egy benzinkút mellé kis asztalkához, és csendesen iszogattunk + beszélgettünk.
A tuzijátékból csak a durranások jutottak el hozzánk, igaz azok zavartak baromira, ahogy beszorultak a házak közé, soha nem akarok háborúba lenni, ilyen lehet, a házak faláról visszaverodo fények, és a hangos robbanások, brrrr.
Utána kellemesen lesétáltunk a Bem térre, és nagyon élveztük a zenét.
Na persze a hazafelét kihagytam volna, pedig addigra a sok majom kezdett lecsengeni.
Előzmény: Shiro (192)
mEdvE Creative Commons License 2000.08.21 0 0 193
zsuzsa: Tök jó a háttéééér!! :-)))))
A képem maradhat, mármint nem akarok senkinek sem optikai csalódást okozni :-), szóval ha valakinek nem teccik, vegyétek le, de engem nem zavar...
Javaslat: írj kommenteket is a képek mellé (ki kicsoda és mit csinál :-))...

medve

ps: a rendszámot kockázd ki! :-)))))

Előzmény: zsuzsa (177)
Shiro Creative Commons License 2000.08.21 0 0 192
Üdv!

Medve!
Valami nem stimm.. ezeket a képeket egészen biztosan én kértem???? :o)

Zsuzsa!
Szerintem nagyon jók a képek, bár voltak homályos foltok, de a hiba az én agyamban van. (igenis van agyam) :o)) ... ma úszás nem jó, csak szerdán ...

q/!
Kéretik nem uszítani ellenem (értem?). Ha megígérem, hogy nem megyek végig a körúton, hanem amint kicsit is úgy érzem, hogy nem esik jól a térdemnek abbahagyom, akkor elengedsz korizni??? :o))
léééccciiiiiii

áááááávadász!
Én is ott voltam, de már nem tudtam annyira élvezni a koncertet, miután a Batthyányi téren majdnem agyontapostak ... csak egy kicsit volt halálfélelmem, de az nagyon... ráadásul a fijjukat (medve, q/) sem tudtam elérni telefonon, hogy jöjjenek értem, és mentsenek ki a tömegből, mert állandóan foglalt volt a hálózat. Másfél óra alatt jutottam el a Batyiról a Bem térre :o((

Na egyenlőre ennyi ... csók: S.

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.08.21 0 0 191
Chino!

Boldogan megyek, de csak délután fele, mert még Velencén vagyok. Nem tudom, mikor leszek hol. Magánban mobil megy.

Előzmény: Chino-San (187)
12qper Creative Commons License 2000.08.21 0 0 190
Sziasztok,

Zsuzsa: a képek korrektek, főleg a nagy csoportkép tetszik, a képeknél már csak a háttér jobb ;-)

jah és Chino-tól nem szeretnék hallani többet olyat, hogy róla nem készül jó kép, tessék megnézni azon a nagy csoportképen, Anteris nem véletlenül írta ezt "az a kék fürdődresszes lány az valami csodálatos!"

ÚszósPizza-t szerdára kéne rakni, az Nektek jó??
(jah mer Shiro csak akkor ér rá és szeretne már nagyon úszni, meg a térdének is jó az úszás ugye?? és szóljatok rá, mert görkorcsolyázni akar a bolond nőszemély, aztán megint gipsz lesz belőle)

6ásvadász: voltunk mink is koncerten jól, mEdvE + Shiro és jó is volt a Kvímbi igen, de jobban örültem volna, ha a Kispálék helyett is Ők játszanak...

áááááávadász Creative Commons License 2000.08.21 0 0 189
A koncertek nagyon tutik voltak, foleg a Quimby, tényleg volt kint rajtam kivul valaki?

Enter Creative Commons License 2000.08.21 0 0 188
Lenne, de nincs Pesten bicóm :(
Előzmény: Chino-San (187)
Chino-San Creative Commons License 2000.08.21 0 0 187
Hahó!

Itt vagyok újra.

Nincs kedve ma valakinek kitopicsekelni bicózással egybekötve a Lupára, vagy az Omszki tóra? Merhogy én ma Aladárral vagyok itt benn.

Most nincs idom végigolvasni mindent, de hamarosan visszanézek, hogy kivel mizujs. Addig törhetnétek a fejeteket, hogy jó-e ez. Vagy esetleg egy másik napon a héten?

zsuzsa Creative Commons License 2000.08.21 0 0 186
Én megyek enter! Sajnos a gyerekeim még mindig nincsenek itthon :-(
a papagályt tudnám csak vinni, de nem biztos, hogyvtetszene neki :-)
Szóval megyek, Shiro ha véletlenül jó neked akkor megejthetjük a gyorsuszásoktatást.
( mielőtt a kóklerség vádjával illetnétek, van uszósegédedzó képesitésem) Hogy is mondjak,.. aki tudja csinalja, aki nem tudja tanitja :-)))
Előzmény: Enter (185)
Enter Creative Commons License 2000.08.21 0 0 185
Zsuzsa, egy HTML guru vagy ;)
Köszi, hogy dolgoztál a képekkel. Háttér forever!
Chino, a te képeiddel mizujs?

Ma családi úszófesztivált rendezünk a Komjádiban, tervek szerint fél 6 körül már ott vagyunk, ki jön még?

Előzmény: zsuzsa (176)
áááááávadász Creative Commons License 2000.08.21 0 0 184
Na pénteken jól megszívtam a sporttal.

Gondoltam lemegyek délután úszni egyet, de találkoztam egy haverral és elbeszélgettük az idot.
Olyan 6 körül értem oda, és örültem, mint majom a farkának, hogy tök üres a 33-as nyitott.

Bemegyek lehúzom a bérletem, a kabinos kiadja a kulcsot, nagy boldogan szemüveg le, innen félvakon a szokások alapján a medecéhez.
Már elég közel vagyok, mikor feltünik, hogy itt biza edzés van.
No nem baj irány az 50-es, hát onnan száll felém a hopp, meg a sípszó.
Ez már kicsit gyanús volt, de tettem egy kisérletet a fedettel, ahol ugyancsak edzés volt.
Jót anyáztam magamban, de sebaj, majd szaunázok egy jót.
Persze, hogy az is zárva.
Mondtam magamban, csakazért is vizes leszek és zuhanyoztam egy jót.

Kifele kérdezem a kabinost, hogy biztos én nem láttam, de hol van kiírva, hogy ilyenkor nincs szabad pálya?

Modja, hogy a pénztárnál, 5 után csak sportolók mehetenk be.
Akkor miért engedett be?

Na mindegy 360 Ft-ért zuhanyoztam egy jót§:-))

Szóval, ha valaki a sporiba akar menni 4 elott tegye, mert 5-re kizavarják.

áááááávadász Creative Commons License 2000.08.21 0 0 183
Jók a képek, meg az utólagos engedélykérés is §:-)))))).

Előzmény: zsuzsa (176)
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.21 0 0 182
Sajnos nem én, Anteris
Ezért mondom,hogy hartminc év fölött már nem is érdemes élni. Sose öregedj meg...
De a kedvesem szerint a lelkem szép. Hát ez van.
Előzmény: Törőlt_nick (178)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.21 0 0 181
Szegény háttér, most tényleg megdícsérhetnénk! Te is jó vagy Zsé! ;)
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (179)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.08.21 0 0 180
Medve: kék-zöldre röhögtem magam!
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.08.21 0 0 179
Hát még ha tudnád, milyen finoman tudja a hátadra írni a topiclogót! Hmmm... Nekem megtiszteltetés egy képen szerepelni vele. Majdnem olyan szép, mint a háttér. :-)))))))))))))))
Előzmény: Törőlt_nick (178)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 178
Nem tudom melyik vagy Te a képen de az a kék fürdődresszes lány az valami csodálatos!
Előzmény: zsuzsa (177)
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.20 0 0 177
hátteret kicsit valaki megdicsérhetné...olyan jólesne pls
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.20 0 0 176
Balatonatuszasrólképek itt
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.20 0 0 175
Shiro és többiek!
milyen volt a tüzijáték?
Magam a buszelterelesek miatt 18.02-kor érkeztem a komjadiba, aholis még 58 perc volt zárásig, nekem meg bérletem van szóval igazán nem értem miért nem engedtek be. A köztéri hőmérő 42 fokot mutatott . Talán nem vagyok annyira megnyerő modoru, mint qper , akit beengednek zaras előtt 1 órával :-) Ugy döntöttem,hogy eztán soha nem fogok borravalot adni az öltözős néniknek.Ugyanis eddig adtam, szóval egy minimális , a törzsvendégeknek kijáró empátia talán járt volna... A tüzijátéktól is elment a kedvem, hazajöttem, beszélgettem a papagállyal és megnéztem az alien4-et.

holnap viszont megyek le 6-ra. Pizzazni mikor akartok ujra?

mEdvE Creative Commons License 2000.08.20 0 0 174
Hali,

Többek kívánságának eleget téve (többek=Shiro :-))) szétofffolom a topicseket: nézzetek be ide. Nem túl prűd képek, ezért megtekintését inkább csak 18 éven felül ajánlom :-) Van még pár jópofa dolog egyel feljebb is...

Na, további jó 'végét mindenkinek... :-)

medve (LAMER!)

mEdvE Creative Commons License 2000.08.20 0 0 173
Hali,

Többek kívánságának eleget téve (többek=Shiro :-))) szétofffolom a topicseket: nézzetek be egyel feljebb is...

Na, további jó 'végét mindenkinek... :-)

medve

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!