Keresés

Részletes keresés

Dub Oddity Creative Commons License 2011.02.05 0 0 8563

Most hallgatom az LFO Advnace albumát, még csak a felénél tartok, de már lement az I Go Humble instrumentális változata meg találkoztam egy Violently Happy remix elejével. Hiába, az alapokkal kellett volna kezdeni, de sosem késő bepótolni.

Strange Boy Creative Commons License 2011.02.05 0 0 8562

Azt én is utálnám, ha rám erőltetnének valami szutyok kereskedelmi ráadiót, de szerencsére ilyen nincs. Emlékszem egszer tini koromban volt, hogy egy deszkás/sport boltban melóztam nyáron, ahol minden nap a teljes munkaidőben be volt kapcsolva a viva, hát gondolhatod..... Kissé hülyét kaptam már nap végére. Ráadásul akkor volt megasláger Madonna idegesítő Bjútiful Sztréndzsrör-je amit akkor sikerült túladagolni rendesen, azóta se hevertem ki. Ráadásul eleve nem szerettem soha azt a dalt. Az a szerencsétlen viva meg kb 5 percenként nyomta....

Előzmény: mindenki senkije (8561)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.05 0 0 8561

igen, ez így más

szabadidőben én sem mindig veszem fel

meg úgyis mindenkit nekem kell visszahívni, mert nekem van céges telóm :))) akkor meg nem mindegy? ráér! :)

de én pl azt tolerálnám nehezen, ha munkaidőben NEM hallgathatnék zenét

ennél csak az volna rosszab, ha a kollégáim szar zenéit, vagy még rosszabb, valami féreg kereskedelmi rádió agyhalottságait kellene elszenvednem

Előzmény: Strange Boy (8560)
Strange Boy Creative Commons License 2011.02.05 0 0 8560

Na mondjuk így más a helyzet, ha rá vagy kényszerülve, hogy felvedd, mert munka, az ellen télleg nem lehet mit tenni, de én csak szabadidőmben hallgatok zenét, így én szelektálhatok, hogy mikor, kinek veszem fel. :))

Előzmény: mindenki senkije (8559)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8559
Az én munkakoromben te megzavarodnal! :)

Budapesten kocsizok, idöpontokra, naponta 5-6 helyszinre. Parkolok, stb, mikozben kb 46-an felhivnak. :)
Kozben pedig egyfolytaban szol a zene vagy a Tilos, de amugy egesz nap vezetek-targyalok-telefonalok-blackberry mailezek-kavezok :)
Mitagadas, azert engem is megb.sz az ideg, amikor a kedvenc dalomat ordittatom, es becsörög valami (nem eppen a szivem csucske) ugyfel vagy kollega, valami szaftos reklamacioval, vagy ostoba kerdessel :))))
Előzmény: Strange Boy (8558)
Strange Boy Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8558

A hívó megvár, vagy hív később, de ha a számot elbasztam egy megszakítással, oda az élmény.

Előzmény: Strange Boy (8557)
Strange Boy Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8557

Nincs autóm, de a másikkal telibe találtál. :D Fel nem veszem senkinek a telót, ha épp a kedvenc számom megy. Amúgy is utálom a mibilokat. :D

Előzmény: mindenki senkije (8556)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8556
Es azt hogy? Mittudomen, leparkolsz a kocsival es addig nem szallsz, ki amig le nem megy a dal?
Vagy bejon telefonon egy hivas, de nem veszed fel, mert vegig KELL hallgatni kozben a dalt, szoval inkabb visszahivod?
Jaj...
Előzmény: Strange Boy (8555)
Strange Boy Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8555

Jaja, szám megszakítás az nálam sincs. :)

Előzmény: Dub Oddity (8554)
Dub Oddity Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8554

Igen, a szám közben kikapcsolás még most is fáj. De az összes többi zenehallgatási szabályt sikerült leküzdenem :o) Sőt, szegény cd-k is csak addig vannak használatban, amíg be nem grabbelődnek.

Előzmény: Mrs Tremond (8552)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8553
Akkor válthatnál Mrs Pempersre vagy Mrs Huggiesra. XD
Előzmény: Mrs Tremond (8552)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8552

Már értem, miért nem jársz koncertre! Innen nézve valóban felháborító, hogy ezek a szutyok előadók képesek a saját számaikat rossz sorrendben előadni! :-)

Borzalmas belegondolni, mit érezhetsz, ha valaki a jelenlétedben bekapcsolja a rádiót, az a sok szám, teljesen össsze-vissza...! :-(

Kiállításra is csak akkor jársz, ha ott van az adott festő életművének összes képe (papír-ceruzás tanulmányokkal együtt!) a múzeumban, a megfelelő sorrendben kiaggatva? Mondjuk nyilván úgyse maradhat sok időd képnézegetésre, ha kénytelen vagy minimum egy 20 perces maxit végighallgatni, akárhányszor csak eszedbe jut, hogy most úgy meghallgatnál egy 3 perces számot. :-)

Na csak azért engedek meg magamnak ilyen sértően szarkasztikus poénkodást (ELNÉZÉST), mert nekem is voltak ilyen irányú kényszereim tizenévesen, de én csak addig mentem el, hogy rühelltem, ha egy számot nem hallgathattam végig, hanem félúton ki kellett kapcsolni. De engem már ebből is viszonylag rég kigyógyítottak, és mondhatom, tényleg tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.

Előzmény: Strange Boy (8550)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8551

skippelni én sem szeretek, de olyan van néha, h a playlistbe eleve be sem rendezem a rossz számokat

de ez inkább olyan zenekaroknál van, akiknek több a rossz daluk, mint a jó

pl ugye minap a depesbe beszéltünk a duranról

az ő albumaikat sosem szenvedem végig, a rajtuk lévő 1-2 gecijó dal miatt

inkább válogatok

Előzmény: Strange Boy (8550)
Strange Boy Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8550

Én pl azt nem értem hogy lehet úgy zenét hallgatni, hogy nem is teljes albumokat, csak számokat. Így megszentségteleníteni egy albumot! :D

Én csak és kizárólag teljes albumokat hallgatok elejüktől a végükig, másképp el se tudom képzelni a zenehallgatást. Még maxikon se nyomok el soha egy rossz mixet se, nem visz rá a lélek. :)

Persze tudom én, nem egyformák a zenehallgatási szokásaink... :)

mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8549

jaaa, itunes-ban nekem is csak azok vannak, amiket aktuálisan szinkelek az ipodra, ami perpill egy viszonylag kicsi nano, szóval...

Előzmény: Mrs Tremond (8548)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8548

coming out: az iTunes mutatja, hogy melyik számot mikor hallgattam utoljára. idegesít, ha valamiről azt mutatja, hogy már hónapok óta nem hallgattam, úgyhogy általában inkább meghallgatom egyszer, még ha olyan szar is, mint a Vertebrae by Vertebrae. de most úgy döntöttem, inkább törlöm az ilyeneket a könyvtárból, hogy ne éktelenkedjenek ott a lista alján. a tárhelyről a file-t azért nem töröltem ki, hátha egyszer meggondolom magam. illetve mert: ez mégiscsak Björk. 

Előzmény: mindenki senkije (8547)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8547

hiba
de persze megértem
manapság egy kész vagyon pár megányi tárhely :)

Előzmény: Mrs Tremond (8546)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8546

tegnap töröltem ki a könyvtáramból a Volta majdnem kétharmadát. mivel évek óta csak 4 számot hallgatok róla, gondoltam, a többi minek foglalja a helyet :-(

Előzmény: mindenki senkije (8544)
balazsman Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8545

félOFF

akinek lenne egy lyuk a februári táncrendjében, annak ajánlom 11.-re a figyelmébe az izlandi Bloodgroup nevű formációt, akik a Gödörben lépnek fel

http://www.bloodgroup.is/

mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.01 0 0 8544

ez igaz volt, mostanáig

hallgasd meg a DR9-et, a Voltát, meg a "közbülső" ilyenolyan számokat

vegyük csak a legutóbbit!

mind eléggé volta-like cuccok, szóval annyira nem lennék meglepve, ha a köv album is valami hasonló lenne

félrefordítás ide vagy oda

Előzmény: Strange Boy (8541)
Dub Oddity Creative Commons License 2011.02.01 0 0 8543

éreztem, hogy ebből hatalmas ijedelem lesz a topikban :oD

Előzmény: Mrs Tremond (8540)
balazsman Creative Commons License 2011.02.01 0 0 8542

elkényelmesedtünk, nna

:)

Előzmény: Mrs Tremond (8540)
Strange Boy Creative Commons License 2011.02.01 0 0 8541

Ezt amúgy is kitalálhatja mindenki maga, aki ismeri Björk munkásságát és hozzáállását, hogy nem fogja ismételni magát, mivel SOHA sem szokta. Még ha konkrétan írnák egy interjúban azt, hogy volta2 lesz, akkor se hinném el. :D

Mrs Tremond Creative Commons License 2011.02.01 0 0 8540

a kedélyek megnyugtatásának legegyszerűbb módszere: meg kell nézni az eredeti hírt nyolc másodpercnyi guglizás után

http://www.nme.com/news/bjork/54611

itt a "follow-up" szót használják, tehát elvileg emiatt még nem kell a kardunkba dőlnünk

Előzmény: somaplus (8539)
somaplus Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8539

Szerintem az utód szót csak úgy érti, hogy ez lesz a Voltát követő stúdiólemez. :)

Engem is a koncert fogott meg, remélem, hogy jön a közelbe, sőt a legjobb lenne, ha egyenesen Magyarországra jönne.

Már ha a koncerteknél tartunk... Volt valaki Joanna Newsom-koncerten a MüPa-ban 29-én? :)

Ha nem jön Björk, akkor esélyes, hogy az volt az év koncertje...

Előzmény: mindenki senkije (8538)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8538

én nagyon szeretem a Voltát, de elég volt egyszer

sőt, a dr9-el együtt másfélszer

szóval nekem ez nem egy feltétlen jó hír, még így sem

Björk úgy fest, tényleg beleragadt ebbe a hangzásvilágba

a legutóbbi dalocska is ezt engedte sejteni

a turnét viszont várom! :)))

Előzmény: balazsman (8537)
balazsman Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8537

"a Volta című korong utódja lesz..."

?

ez hirtelen nem is tudom, hogy jó-e vagy rossz... Timbaland is utódlik? és Anthony?

igazából az a baj, hogy eddig nem sikerült magamnak sem egyértelműen eldöntenem, hogy szeretem-e a Voltát avgy sem...

a turnét viszont nagyon várom, remélem jön ide vagy a közelbe is, de 16 év után már utazni is hajlandó lennék, hogy lássam...

Előzmény: somaplus (8534)
balazsman Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8536

vajon most is elszáll a hozzászólásom?

Strange Boy Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8535

"előfordul hogy elindul a stúdióba egy kiforrott ötlettel, amiből aztán később nem valósul meg semmi."

Hát igen, ismerjük a szegény Domestica album sorsát. :) Bár azt nem tudni, hogy végül abból mennyit mentett át a Vespire. Lehet semmit, és teljesen új albumot készített.

Előzmény: somaplus (8534)
somaplus Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8534

Björk már félig elkészült az új anyaggal, melyen az egyik számot a National Geographic inspirálta.

Az énekesnő az izlandi Fréttablaðið újságnak adott interjújában elmondta, hogy jól halad az új album munkálataival, mely a 2007-es Volta című korong utódja lesz, és említést tesz egy 2011-es, őszi koncertturné lehetőségéről is.

Ugyanakkor  azt is kifejtette, hogy nem szeret túl sokat beszélni a tervekről, rendkívül babonás e tekintetben, előfordul hogy elindul a stúdióba egy kiforrott ötlettel, amiből aztán később nem valósul meg semmi.

Björk csak egy közös munkáról beszélt: a National Geographic által rendezett konferencia után olyan emberekkel találkozott, akik már évek óta élnek Afrikában oroszlánok és rovarok közt, és egy közös wishkeyzés közben érdekes történeteket meséltek neki, ami zenei együttműködésre sarkallta őt.

forrás: NME.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!