-Mindíg is tutibefutó volt nálam a Scully de minnél idősebb annál szebb ja.Hogy töltöd fel a képet?,nekem nemengedi.
Oldfield:
-A Gilly a M.Oldfield huga aki a "moonlight shadow"-ot énekli?Félve kérdem meg, a Vox honnan?,csaknem a little hungarian gondolatmentes exhibi pop-póz-brigád akik fotoszintetizálás helyett zenélnek?
-Na a témánkra utoljára visszatérve most esze-ment koncentrált leszek,a lényeg hogy számtalan korrekt tényfeltáró iromány taglalja napjainkban a porhüvelyünk elhagyásának utolsó filmkockáit.CC úgyláccik egyet sem olvasott.Ha egyet elolvas olvasta az összeset és nem csinál kórházas bulit a túloldalon.
-Semmi újdonságot nem mondtál azzal hogy a gerincvonalat bélelik a gumiembertől a Bigfoot-on át a pszihedelikus föld alatti emberevő gombákig mindennel.Ez így van jól,mindíg meglep egy jólirányzott visszacsatolás ezek bármelyikéből a gerinchez,a globális összeesküvéshez.Ettől is varázslatos az egész X.
Semmi gondom nincs is velük,nem is volt soha.A készítők fantáziájának rohamos apadása + Mulder távozása és a korábbi "napsütötte" miniatűr "expedíció"-iktól erősen elütő úgy rendezésben történetben megvilágításban és szellemiekben is sötét tiszavirág életű duó kivégezte az egész sorozatot.Sátános gonoszos pszihogyilkokos epizódok egész sorát nyomták le Rárejszékkel,értékelhető UFO utalás nélkül,oké Mulderék korszakában is kaptunk ilyen hangulatú epizódokat csak messze nem ilyen mennyiségben és sötétségben mint Mónikáéknál.
-Nemtom ezt a mait honnan szalasztották megint,ez lenne a 8-as eleje?háát...már alig várom hogy a hétköznapos vetítések végre egy általam érintetlen részhez érjenek,méggyszer úgysem merik előlről kezdeni mert néplázadás törne ki.Rárejszék baromira lehangolnak,ebben a maiban legalább vmi Ufogyerek van meg UFOrendőr,abból a 2 képkockából következtetve amiket elkaptam (majd a későbbi ismétlést megnézem)
-Hogyha a halhatatlanság-díjat az emberiségnek illetve az egyénnek tett legnagyobb szolgálatért leghasznosabb illetve nagyonfontos vagy csak megnyugtató tudás átadásáért osztogatják akkor Mulderék tényleg hallhatatlanok hiszen ez a sorozat eljuttatta a legutolsó háztartásba is a "földönkívüliek már a spájzban vannak" című rettentő(jujj) felismerést. :)
(A Bulgakov az a fickó akit az oskolában tanítanak?no nem mintha az érdeklődés leghalványabb jelét is mutatnám feléje,csak kérdem)
Milyen UFO-s Kubrick-ot tudsz?(csaknem SO2001?ho ho az mióta UFO)
Imádom a SO2001-et az egészet cakk und pack,annyira nyugis tágas melankólikus kizárólag éjszakai 1 szám 1-ső személyes magányos minden szinten ütős film hogy nincs párja eleddig,bele tudnám magyarázni a létezés egyetlen pillanatába sűrített törvényeit,de nemfogom,azt látni kell,elterülni a szőnyegen a big éjszakában amikor már 1db k..va autó sem jár,nagyképernyőn,tűéles minőségben,régebben a TCM nevű csatornának a kedvenc filmje lehetett mert szinte hetenként adták.
1 zenei betétje a másik kedvenc "könnyed" filmemmel az Alien sorozattal(ebből is az "Aliens" c leg) megegyezik.Ezt utólag szúrtam ki miután már beléjük szerettem.:) bármelyiket bármennyiszer meg tudom nézni akár hetenként.
-Legutóbbi "Spielberg" sorozatban a "Taken"-ben hatalmasat csalódtam,mármint a megvalósításban és a színészek válogatásában(SPBerg csak vmi producerféleképpen adta magát hozzá),pl a kiscsajtól meg az anyjától az ideg futkosott a hátamon.
-Tudtátok hogy az RTL szanaszétvágja a filmeket?komoly jeleneteket tüntetnek el belőlük csakhogy korhatáron belül tartsák,hihetetlen hogy a filmeket senki nem védi ezektől a mutánsoktól?meg a gyerekektől? :))
"ps.: a fent említett GA-s filmek közül ha BÁRKINEK BÁRMELYIK BÁRMILYEN formátumban megvan, megdoba egy maillel??? És a 9. szériából az Improbable rész.... :)) köszi elQre is ha van vki.."
Az általad felsoroltakból, egy-kettő már kapható DVD-n.
Vasárnapi rész..... uhhh, ez mar megint eleg gagyi volt, vmi hasonlot mar ecc lelöttek a PSI Factorban... boahh :( ez mindent elmond asszem.. és Doggett beszólása az ex kollégájának : "Összetörted a szívemet" na az fizikailag fájt :O lol.
Ja, még akartam pár dolgot írni anno a CC túlvilági elémeletei-és miért nem volt elég az ufos összeesküvös balhé-biztos emiatt bukott meg a sorozat-stb. témához. :)
uno, "paranormal activities" ott villog a föcimben--- nemtom, minden széria úgy épül fel h van pár rész ami a "gerincoszlop", a fQ történettel kapcsolatos (minden, amirQl a The Truth-ban szó volt...az ufos összeesküvéses szál), és van sok epizód ami körülveszi a gerincét a dolognak, és itt jöhet a farkasember, a szellem az öregek otthonában, a sorozatgyilkos, a májzabáló, meg a többi... szvsz ezek is kellenek, így teljes az egész... csak az ufókra építeni egy 200 részes sorozatot..hát, lehet hogy 94-ben még eredeti volt de 3-4 évre rá már lerágott csont lett volna... kettQ: ha már a földönkívüliekrQl van szó, ebben a témában CC-nál fényévekkel jobb rendezQk alkottak már, hogy csak Kubrick-ot vagy Spielberg-et említsem... CC fasorba sem rúghat,,, nézd meg a Fight The Future-t.. szvsz igazán csak a sorozat rajongóinak érdekes, mert végre egy egész estés akta,,, és??? a sci-fi rajongók nem tartják nagyra, nem egy korszakalkoto jelentQsségü hajmekkorafilm... nem derül ki belöle továbbra sem h GA tényleg jo ( hellcab, house of mirth, the mighty, play by heart..... )...nem egy nagy durranás a nem xatkarulezoknak...
szvsz a paranormális jelenségek, a túlvilági bevillanások mind hozzájárultak ahhoz, hogy az Atkák az legyen, ami.. gondolj csak bele az 1-2 évvel utána megjelenQ Xaktaklónsorozatok tömkelegébe... és prsze, 200 rész K sok és egy csomó részt bár ne forgattak volna le... de szerintem nagyon poén.. az, h tkp. minden résznek úgy van vége h nem tudod, mi is az igazság... pl. Excercis dei.. Scully így magyarázza, Mulder amúgy, Reyes imígy, Doggett megint másképp.. te is látsz dolgokat és utána eldöntheted h melyik a szimpibb.. ez yo. ..
túlvilág értelmezése by CC és az ö kis világmagyarázatai: talán mert még "kicsi" vagyok, de nkem mindenfajta világ és túlvilág magyraázat érdekes, szívesen megnézem, meghallgatom, aztán mérlegelek apró kis fejecskémben, hogy ez most marha nagy baromság vagy van benne vmi...
és nem hinném h átvitt értelemben megbukott volna a sorozat... nemtom, h szó szerint megbukott-e, .. de szerintem semmiképp sem szabad "bukás"ról beszélni, mert ez akkor is egy kultsorozat, alig él a földön, aki ne ismerné, ne lenne róla ilyen-olyan véleménye, sokan másolták, sokan loptak belQle ötletet /jó, lopni loptak bele is.../ Mulder és Scully pedig ikonok, most ez marha hülyén hangzik és ne tessék érte lefikázni, de bizonyos értelemben hallhatatlanok... szvsz..na hja, XXI: sz.i hallhatatlanság, kétség kívül nem egy napon említendQ Bulgakovval vagy a Mrs. Dalloway-el :) .. de azért Donald kacsánál jobb..
na, asszem ennyi :)
hja, bocs, a hosszu ö betük helyére Qt rak... ez az állat...
ps.: a fent említett GA-s filmek közül ha BÁRKINEK BÁRMELYIK BÁRMILYEN formátumban megvan, megdoba egy maillel??? És a 9. szériából az Improbable rész.... :)) köszi elQre is ha van vki..
c.u.
npabga ecm npomygá..... <---- na ki találja ki mi van ide írva????
Amúgy abbahagytam a keresést 5 perc után,meguntam,befáradtam, jó is hogy eszembejutattad majd nekiálok újra,kevés BS féle csajsziarc van elválasztóval az állán,
elég extra.Tudom te olyannal is beéred ahol nem látszik a feje :)
Az a bizonyos poszterbirtokló poénkodott,ill félreértettem,nincs neki se :(
A link nem jó amit beírtam?sztem rendelhető.
A legjobban akkor jársz hogyha megkeresed magát a fotót és utólag ráírod a szöveget,esetleg magát a posztert töltöd le brutál minőségben és kinyomtatod.
esélyeidet nem latolgatnám,de vmennyi azért van :)
Láttam egy filmrészletet vmelyik gány adón,egy döglesztő nővel,kiírták a végén hogy Brooke Shields,bepötyögtem a google-ba a szükséges paraméterekkel hátha akad róla vmi izgalmasabb beállítás,kilukadtam egy paparazzi oldalon ahol kedvenc ügynökünk is ott figyelt a listában,nagyonfriss fotók:
/3 képet töltöttem fel,ha nem jön össze(miért jönne) akkor vki világosítson meg a mikéntjéről.thx./
Nézzetek fel az oldalamra, mert mostantól új designal jelentkezik, továbbá átalakult egy sorozatok portállá, ahonnan népszerü tv sorozatokat tölthettek le. A kínálat folyamatosan bővül! WWW.SOROZATOK.TK
ui: az X-Aktákat sem fogom hanyagolni a jövőben,igérem!
Mit ne mondjak, ez tényleg baromi érdekes és csúcs volt. Underneath az utolsó epizód után. Úgy ahogy, elégedett voltam magával az epizóddal. De nem tudom, ki hogy van vele, nekem, ahogy néztem, valahogy Twin Peaks utánérzésem támadt. (Testbe költöző gyilkos lélek.)
Ez a kép nagyon komoly :)) :))
Gyerekeit pszihomókushoz fogják cipelni ha egyszer véletlen felfedezik a családi fotóalbumban apuci harisnyapróbás képeit :))
Világos miért nem találtam meg egy Duchowny filmográfiában a twin peaks-t,
1.felismerhetetlen 2.ezt én sem publikálnám agyon mert Fridi meghív vmelyik műsorába :)
Véginéztem a Twin Peakst korábban de még most sem emlékszem erre a "csaj"-ra.
A magyarhangja ugyanaz volt?
A TPeaks fsz-jét szintén szerepeltették jónéhány X témájú filmben pl "Roswell" vagy a "Philadelphia kísérlet" ezek egy bagázs sztem.
Az az ügynökkarakter amolyan elő Xatka,az ötlet legalábbis onnan származtatható nem?
A gondolatolvasó gyerek szimplán egy x-aktaként indult: csodagyerek sakkozó, le akarták lőni, de már akkor is jól használta a képességét, így épp azt az orosz nagymestert találták el, akinek mattot adott.
Miután kiderült róla, hogy használja az agynak azt a részét (istenközpont), amit mi valamiért nemigen, Mul bizonyítéknak hitte, hogy ufóktól származunk.
mindenkinek fájt rá a foga, de ártani nem nagyon tudtak neki... ja, és tudott kommunikálni a zéliennel, aki utóbb az atomerőműben vert tanyát