Jó régen jelentkeztem itt, de amikor olvastam a lenti bejegyzést, majdnem kiugrottam a bőrömből :) Remélem nagyon sok ismerős és kevésbé ismerős rajongó gyűlik egybe a nagy napon! Mint anno a MÜPA koncert előtt, elkezdem visszaszámolni a napokat.
Sajnos, elég sokan nem kaptuk meg a levelet a múlt héten, ezért most már publikus a meghívás :o)
* * *
SOLARIS 30:15
Hogy mi 30?
És mi 15?
30 éve alakult a Solaris, és idén novemberben lesz 15 éve, hogy Los Angelesben újból összeállt a zenekar egy koncert erejéig - ami, mint azóta kiderült, messze nem egy koncert lett csupán!
A kettős évforduló alkalmából: 2010. november 7-én, 16 órakor Solaris Live in Los Angeles DVD nyilvános megnyitó a Vogue hajón!
Hogy miért hívjuk megnyitónak? Mert ekkor lehet először megnyitni a DVD tokját, amiben a lemez a koncert teljes anyaga mellett tartalmaz egy fél órás interjút is a zenekar tagjaival!
Mindez azt is jelenti, hogy a bolti premier előtt jó egy héttel, itt lesz előszór megvásárolható a DVD!
30 évvel a zenekar megalakulása és 15 évvel a los angelesi koncert után egy jubileumi DVD csaknem napra pontosan a koncert évfordulóján: Solaris Live in Los Angeles!
Hivatalos megnyitó: 2010. november 7-én, 16 órakor, a Vogue hajón !
Ha szeretnél eljönni, kérünk, hogy regisztrálj az alábbi email-en: info@solaris.hu !
Mindenkit szeretettel várunk.
Solaris zenekar
* * *
Eddig a levél.
Azonban ez az alkalom nem csupán a Solaris rajongók ünnepe lesz, hanem a NB rajongóké is, ekkor és itt jelenik meg az új Napoleon CD is:
Október 9-én volt Tompox Harisnyagyári klub-koncert.
Néhány szóban...
Alakul a klub, most például (a) sokkal jobb volt a hangosítás (b) egészen tűrhető volt a világítástechnika (c) nagyon jó volt a hangulat (d) eléggé sokan voltunk (de nem elegen!)
A koncert érdekessége volt hogy egy szám, meg egy fantasztikus (!!!) szóló erejéig Gömör Laci is beszállt (beült), aki végig ott volt a klubkoncerten.
Koncerten saját számok (most énekes nélkül) és Solaris feldolgozások voltak.
Nagyon jól éreztem magamat! Megyek legközelebb is, gyertek! :)
Október 8-án (péntek) 20 órakor, az óbudai régi harisnyagyár területén (III., Bogdáni út 1.) Belépő most is 500 Ft. Vadonatúj szám első bemutatója. Sorompós bejárat után jobbra az épület alatti átjárón, aztán balra és már ott is vagy. Gyertek sokan.
Két hónappal ezelőtt Tompoxx írta : "Az új oldal elkészültét rögtön jelezzük." annak kapcsán, hogy megszűnt a TOMPOX weboldala.
Két hónap alatt csak azok kezdtek volna reklamálni, akik 'Solariánus' kultúrkörökben még nem szoktak hozzá, hogy pl. a <hamarosan> akár éveket is jelenthet, a <nemsokára> még nagyobb lépték. Ennél már csak az <egyszer majd> a nagyobb távlat magyar jelentése kb : "talán sohasem".
Megesküszöm rá, hogy a kilippet magát sosem láttam:) Köszönöm! --- Egyúttal csatlakozom a Kollár Attilát születésnapján köszöntő népes és lelkes tömegekhez.