A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
el ne menj, nem csak a régieké ez a hely, hanem mindenkié. Szeretettel várunk, függetlenül attól, hogy arabica vagy robusta rajongászat van-e :)
Omnia témában én kifejezetten oszton bagojj véleményét, a hazai kutymákok közül nekem ez ízlik a legjobban. Beveszek napi 3-4-et, meg otthon lavazzát ami nettó arabica, de kotyogósban is fő.
Ez a "nem egy nagy durranás" elegge enyhe kifejezes az Omniara. Ahhoz kepest viszont eleg draga, pl. a Jakobs Krönung is ugyan annyiba, ha nem kevesebbe kerül es szvsz jobb.
A legtobb eszpresszo keverekbe nehany, max. 20-30 szazalek robustat szoktak belekeverni, hogy erdekesebb ize legyen es szebb krem legyen a tetejen.
Váglak fel menten salátának! :) Idejön egy kedves mama, kedves ötlettel, erre te kiosztod. Nohát, így nem fogadunk újakat! :) Inkább rakj be valami borzalmas képet :))).
Nem mindenki szereti a 100% arabica-t. Kotyogosba az valo, de eszpresszogepben nem lesz szep vastag aranybarna krem a tetejen es izre is unalmasabb mint a kevert kavek.