A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Idáig a kávés milka volt a befutó, de azt már jó ideje nem kapni.
A gyártó ezt írja róla:
Pocket Coffee è stato commercializzato per la prima volta in Italia nel 1968 ed è tuttora lunica pralina esistente che sia ripiena di caffè liquido. Pocket Coffee è una pralina che, grazie alla combinazione esclusiva di cioccolato e vero caffè liquido, conferisce quella ricarica psico-fisica necessaria nellattività quotidiana.
Azaz a mindennapos aktivitáshoz szükséges... még ma megtámadom a Corát :-)
Elárulom, hogy szvsz ez a legfinomabb csoki! És végre itt is lehet kapni! Picit szopogatni kell szétharapás előtt, és a lágy csokival összeolvad a csodás, igazi olasz kávé. Hogy lehet ezt nem szeretni???
Csak annyi történt,h elfogyott az őr(ö)ült vaníliám, a fahéjban meg már ali volt, így beszereztem egy vadiúj csomagot belőle, ami Kotányi. Amikor felbontottam, katarktikus élményhez segített, mivel az illata teljesen más volt, mint a fűszertartó aljában szomorkodó maradéknak. Ezzel új felfedezést tettem, így szerecsendióból is vettem egy Kotányit, és most élvezkedek.:)))
Jaa, ha csak úgy nem... :) Már épp kezdtem valami nagysádnak érezni magam kókusszal inclusive :))). Hogy az én szavam számít... meg ilyenek :))). De most kezdhetem elölről az önbizalomépítést. Le is döntök egy bögre kávét :).
Dehogynem! :) Csak semmi izgi beszerzésem nem volt mostanság, maradt a régi, jól bevált instant Café Pelé. Mondjuk beszereztem friss vaníliát, fahéjat és szerecsendiót bele, és felfedeztem milyen különbség van egy csomag Kotányi vs. Lucullus fűszer között, de ez nem biztos,h érdekel mindenkit.:))))
Kaptam ajiba egy Pocket Coffee nevű édességet, Ferreros édesség. A dolog lényege, hogy ráharapsz a csokira és szádban szétáramlik a hideg, cukros kávé. Brrr... borzalmas. Mondjuk azonnal felébred tőle az ember, az tény :).