Pásztor dicséri a védekezést... hát, a Nexe ellen 33 kapott gól hétfőn, ma 18 a félidőben. És úgy, hogy Corrales egész jól véd. A Kiel látszik, hogy nem pörög annyira, Landin se fog UFO szinten, és azt is vegyük hozzá, hogy, egy grazi edzőtáborból érkeznek a németek. Mi komolyabban vesszük, mégiscsak a szurkolóink előtt játszunk itthon, no meg presztizs, de egyelőre nekem elég rapszodikusnak tűnik a félidő összességében...
Annyira szeretném már hogy ezeket az idióta két perceket kiiktassuk a játékunkból... Felesleges faultok aminek nem is lehet más a kimenetele mint 2 perc.
Azt írtad hogy nem vagyunk vonzóak a délszláv játékosoknak már. Erre írtam ezt a névsort. Szerintem inkább ott van a kutya elásva, hogy 2015 óta a délszláv kézilabda is kezd visszaszorulni a skandináv mögött. Így most nincs is annyi délszláv klasszis mint az általad említett "boldog békeidőkben".
A szláv felhozatalhoz még Strleket hozzátenném, ő kimaradt az eredeti felsorolásból is, de szerintem neki is helye van a csapatban. (Csak ne lenne ennyit sérült.)
Én is hasonlóan nézek az idei csapatra, mint Te - ha látni a fejlődést, elégedett leszek. És küzdjenek, amíg ki nem köpik a tüdejüket.
Sok munka vár még a csapatra, de azért érzek perspektívát a társaságban, kérdés, Momóék ki tudják-e ezt hozni. Lauge visszatérésére azért óriási szükség van, bár Patrik abszolút helytáll egyébként a neki jutó időben.
Szombaton a Kiel-meccs érdekes lesz, azért az egy más színvonal lesz, ott sok-sok hiba ki fog jönni szerintem. De hát ezért van a felkészülés.
Palmarsonnal skandináv játékos igazolások befejeződtek, franciák , németek nem jönnek, Mahé is csak Vranjes rábeszélésére jött, ugyan úgy mint Lauge. A Maquda storít nem ismerem, hogy került ide. Az edzőpáros cuki, de nem versenyben érkezett, kényszerből. Lassan de biztosan elterjedt a vezetés viselkedésének híre, Nagy László kurvára rendezi a magán életét, ennek a csapatnak befellegzett játékos igazolás szempontjából.
Én KIelce-t hallottam, de mindegy is. A lényeg, hogy lemaradt róla a menedzsment. Pedig beleillene abba, hogy hármasvédő-balátlövő, amivel helyrebillenne az elcsezsett szerkezete a keretnek.
Szerintem nem kell még csúcsformát elvárni. Alapozás után vagyunk mindenki keresi a formáját. Nenadic, Omar, Maqeda, Nilsson és még mások is messze vannak a tudásuktól Momo feladata, hogy egy szintre hozza a társaságot. Sipos, Marguc, Liget már alakul, fognak a többiek is remélhetőleg. Inkább azon fő a fejünk szerintem, hogy a védelemből rohadtul hiányzik még egy jó karakter.
Pontosan megfogalmaztad, ami az én véleményem is. Egy dolgot másként látok, remélem nem baj:). Ha a celeb Lékai, akkor én mélyebbre ásnék. Szinte egyetlen magyarként (és jó játékos) élte meg
ennek a nagymúltú klubnak a mélyrepülését management
szempontból. Milyen érzés lehetett (lehet) világsztárok előtt
vállalni magyarként, csapatkapitányként ezeket a vezetőket. Nekem az élettől is elmenne a kedvem egy ilyen helyzetben, az
biztos. Ő is jó játékos volt, és nem ő tehet arról,
ez a klub a magyar játékos-temető.
Én kívánom neki, hogy a maradék néhány profi évére talajon egy nyugodt,