Keresés

Részletes keresés

csertözolee Creative Commons License 2001.12.25 0 0 304
Szasztok.
Kis csapatoknál nem kötnek szerződést a főszponzorok.Mit lehet tenni? Még nem játszottam sokat a játékkal. A választ köszi.
RedRiot Creative Commons License 2001.12.23 0 0 303
En még régebben próbáltam ki a GPW-t. Tetszett, összetett játék. Csak egyvalamivel nem tudtam megbékélni: a top pilótákat túl könnyű megelôzni. Egyszer az egyik Stewarttal simán megelôztem M. umachert, semmi trükk nem kellett hozzá. A kocsit keveset teszteltem, es a tank is elég tele volt. Nincs olyan patch, ami kissé realisztikusabbá teszi az erôviszonyokat?
Bosco Creative Commons License 2001.12.22 0 0 302

HÁT EZ NEM IGAZ

Welcome to http://gpworld.f1sims.co.uk/, part of the F1Sims Network.
The aim of this website is to bring enthusiasts of the Formula One management simulation Grand Prix World (GPW) together to collectively produce the best 2001 GPW patch available. From our combined efforts, we hope to create an accurate representation of the 2001 FIA Formula One World Championship. GPW was created by Edward Grabowski and published by Hasbro during February 2000.
The GP World Project is experiencing severe delays. Until we have created a patch program, no seasonal update will appear on this website. However, other updates are not out of the question. Please bookmark the site address for future reference and if necessary, you may also find alternative access through the F1Sims Network. Please use the menu icons on the right to browse the website and feel free to post your thoughts on anything related to the project in the forum.
NEWS : 13/December/2001 : Change of plan.
My apologies and thanks to all those who have shown great interest in this project. I was hoping that by now, the project would've been well towards acheiving the task that was originally planned, almost an entire year ago. That obviously hasn't been the case, so it's time I made some decisions on certain issues surrounding the project.
First off, no effort will be made (at least on my part) to research and collate information for a 2002 patch. This project already has a comprehensive (non-working) update for 2001 at the ready, and so I'm rather hesistant to spend time developing a 2002 patch when I still need a patch program. I'm sure many people would rather appreciate any update sooner than later, and if and when the 2001 patch is completed, then I may consider the possibilities for a 2002/2003 patch.
As far as the patch program goes, since I have not heard from the senior programmer for many months, I now have the time to put my own knowledge into creating a patch program that may update the game to a certain level. The plan at this stage, is to develop an update for the drivers, and then slowly release mini-patches that will gradually update the other areas of the game. I'm not willing to set a release date, as that would be more unrealistic than some of the release dates set earlier throughout the year. Work on the GPW ETFA Editor will be halted, so sorry for those who were hoping for multi-lingual and improved versions. Those features which were planned for this editor, may reappear in the patch program itself.
I'm also considering whether I should close down the forum or not. It has been a great asset to the project so far, but as it tends to malfunction now and then, and it's use is very limited, I believe that it would be better to remove it altogether and bring out a new forum in the future, when one is required. I will make a decision on this after Christmas.
Please do not hesistate to email me on any of the issues above, and I'll try to return an answer. Again, thanks to all the people who have made a contribution to the project, however significant that contribution might be. And sorry for leaving everyone in the dark about the project for so long.
And if your reading this DJ (the senior programmer), could you please send an email to me as soon as possible. Thanks.
Jork Wierdsma
jork@f1sims.co.uk

gstyle Creative Commons License 2001.12.17 0 0 301
Hahóóó, topictársak!

Van már 2001-es full patch??
Most valahogy megint kedvet kaptam a GPW-hez. Biztos F1 hiányom van így holtidényben:))

feketetigris Creative Commons License 2001.10.11 0 0 300
sziasztok.
latom nagyon leult a topic.
nezegettem mostanaban a webet, de ugy latom, nagyon leult a fejlesztes is... :((
igy hat csak varunk, varunk.... :((
gasoline, en elkepzelheto hogy tudok segiteni...
gasoline Creative Commons License 2001.09.24 0 0 299
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni az örökzöld F1GP2 mexerzésében? Érdekelne, hogy honnan tudnám korrekt módon letölteni, vagy el tudná-e valaki küldeni nekem emilen (1 Mbyte alatti részekben)? Örök hála!
feketetigris Creative Commons License 2001.09.23 0 0 298
hat a szponzori penzek mellett attol tartok,ez is kicsit sok :(
Előzmény: J-MAN (297)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.20 0 0 297
M.Schumacher R.Barrichello L.Badoer
CONTRACT
Salary $20,000,000 $8,200,000 $2,100,000
Race Bonus $400,000 $164,000 $42,000
Championship Bonus $4,000,000 $1,640,000 $420,000
Final Season 2004 2002
J-MAN Creative Commons License 2001.09.20 0 0 296
A 2001-es pecs-ben már Schumi pénze is normalizálva lesz.
Előzmény: feketetigris (295)
feketetigris Creative Commons License 2001.09.20 0 0 295
j-man, en csak es kizarolag schumi penzerol beszeltem!!!!
Kicsit unalmas, hogy allandoan a munkanelkuliek kozul figyeli a legjobb pilota a futamokat...
Előzmény: J-MAN (291)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.20 0 0 294
Ez a döbbenet nagy 5let, Frank. Ha megvárjuk a 2001-es patch megérkezését, mindenki teljesen 0-áról indul. Nem lesznek előnyök és hátrányok. Érleljük ki addig a szabályzatot, aztán ha megjött azonnal indulunk.
Előzmény: Frank Williams (292)
Xenor Creative Commons License 2001.09.20 0 0 293
A sorsolás az teljesen ok. A 2001-es patch-et is támogatom, remélem most már tényleg hamarosan meg fog jeleni. Tegnap egyébként a Prost-ot kezdtem el nyúzni. Egyelőre még ismerkedem. :o)

Xenor

Előzmény: Frank Williams (292)
Frank Williams Creative Commons License 2001.09.20 0 0 292
Egyetértek a sorsolással 3-4 csapat közül. A visszatöltés tiltása is természetes, de ez természetesen csak önellenörző módon megy, mivel ezt nem láthatjuk.
Szerintem bízzunk benne, amíg tart a szervezés addig összejön a 2001-es patch, és azzal nyomulhatnánk. Ez lenne az igazi!
Előzmény: J-MAN (291)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.19 0 0 291
Xenor!

A mentés meg a visszatöltés 2 különböző dolog. Az elöbbivel természetesen semmi gondom...
--------------------------------------------------
Az editorozást nem támogatom, szigorúan szubjektíve véleményem szerint ez is csalás kategória.

A csapat kiválasztásnál mindenképpen a sorsolásnál maradjunk ha lehet, én pl. a Stewart-tal sosem jáccottam, de ha ez jön ki, természetesen nem okoz problémát.

Ha elfogadjátok, egyeztessünk 3 vagy 4 team-et, és közülük sorsoljunk. Az egyik ezek közül a Stewart lesz.

Xenor Creative Commons License 2001.09.19 0 0 290
Sziasztok,

én személy szerint a Stewart-ot támogatom, bár még nem sikerült velük komoly eredményt elérnem. :o)
A pontozás lehet egyedi. Ami a visszatöltést illeti, ha végig kell játszanom az edzéseket és a versenyeket is, akkor nekem valszeg muszály lesz töltögetnem, mert ritkán van ennyi időm egyben, de ez csak annyit jelentene számomra, hogy verseny közben lementem és legközelebb onnan folytatom. Ez gondolom megoldható, nem?

Xenor

feketetigris Creative Commons License 2001.09.19 0 0 289
egyetertek. soha ne legyen megengedett a visszatoltes!
bar ezt mindenki a sajat lelkiismerete szerint kell hogy betartsa...
en a tyrrellt vagy a minardit javaslom, ha 1998-as eredetivel jatszanank :))
en is egyetertek inkabb a sajat pontrendszerrel, es en csak az edzeseredmenyeket es a versenyen elert hejezeseket pontoznam, elvegre azok a mervadoak.
ja igen: az is jo lenne, ha mindenki vegigjatszana a futamokat, nehogy veletlenul eloforduljon erdekes eredmeny...
mas: a kiindulo allas keszitesenel javasolnam, hogy aki kesziti, editalja legalabb schumi penzet 9 milliora le, meg a vb cimert se kapjon 3.2 millional tobbet. tapasztalatom szerint igy o is, meg a tobbi nagyagyu is kap minden evre szerzodest...
Előzmény: J-MAN (288)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.18 0 0 288
Én azt mondom mindenképpen egyedi-általunk közösen kitalált pontozást vezessünk be.
A kis helyezésékért adott pontnak csak akkor van értelme ha kis csapattal vágunk bele. Én az ugyanazzal a csapattal indulás híve vagyok, bár 100%-osan reális végeredményt így sem kapunk, de össességében úgy is a játék a fontos. Igen sokat nyom a latba pl. hány esős verseny jut, illetve az igazolásoknál milyen a szerencséd. Az gondolom világos, hogy a kimentett állás ellenére sem úgyanúgy történik mindenkinél minden, de hoszzú távon biztos nagyjából hasonló feltételeket kapunk. Amihez viszont ragaszkodom az a visszatöltögetés kizárása, (1 kivétel lehet a tesztelés) sem sárga zászlónál, sem esőben, sem átigazolásnál; röviden: SOHA SEM MEGENGEDETT.
Szvsz középcsapatokból válasszunk (jelöljünk ki mondjuk 4-et) majd azokból sorsolással döntsük el.
Egyenlőre ennyi, szóljatok hozzá!
feketetigris Creative Commons License 2001.09.18 0 0 287
a 3.-ik ponttal feltetlenul egyetertek.
a kulonbozo csapatokat kicsit gazosnak tartom.
a jatek pontozasat hogyan gondolod figyelembe venni?
Előzmény: Frank Williams (285)
Xenor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 286
Sziasztok,

ha nem túl gyakori fordulók vannak, akkor én is neveznék. Sajnos túl sok időm a játékra, de azért igyekszem. :o)

Xenor

Frank Williams Creative Commons License 2001.09.18 0 0 285
Két dolog jutott eszembe. Illetve 3.
1. A játék is pontoz, akár azt is figyelembe vehetnénk.
2. Nem feltétlenül kell ugyanazzal a csapattal indulni, de a pontokat súlyoznánk. (Ahogy a játék is teszi, ld. kézikönyv.)
3. A tervezett weboldalon kéne vezetni az eredményeket,
Előzmény: feketetigris (284)
feketetigris Creative Commons License 2001.09.18 0 0 284
egyre jobb :))
egy javaslat a pontozasi rendszerre:
edzesen elert hejezesekre:
22.-ik rajtkocka: 0 pont.
21.-ik rajtkocka: 1 pont.
20.-ik rajtkocka: 2 pont.
19.-ik rajtkocka: 3 pont.
18.-ik rajtkocka: 4 pont.
17.-ik rajtkocka: 5 pont.
16.-ik rajtkocka: 6 pont.
15.-ik rajtkocka: 7 pont.
14.-ik rajtkocka: 8 pont.
13.-ik rajtkocka: 9 pont.
12.-ik rajtkocka: 10 pont.
11.-ik rajtkocka: 11 pont.
10.-ik rajtkocka: 12 pont.
9.-ik rajtkocka: 14 pont.
8.-ik rajtkocka: 16 pont.
7.-ik rajtkocka: 19 pont.
6.-ik rajtkocka: 22 pont.
5.-ik rajtkocka: 25 pont.
4.-ik rajtkocka: 29 pont.
3.-ik rajtkocka: 33 pont.
2.-ik rajtkocka: 40 pont.
1.-ik rajtkocka: 55 pont.

A verseny elert vegeredmenyert meg mondjuk ennek 5-szoroset adhatnank. :))
mi a velemenyetek? :)

Előzmény: J-MAN (283)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.17 0 0 283
Eddig 3....

A pénztárosunknak akár 1 hetet is :-)

Előzmény: Frank Williams (282)
Frank Williams Creative Commons License 2001.09.17 0 0 282
Én is benne vagyok, ha már lesz futóképes GPW-m, és kapok 2 estét, hogy felidézzem a játékot. A futóképes gpw már csak napok kérdése...
Előzmény: J-MAN (280)
feketetigris Creative Commons License 2001.09.17 0 0 281
ok :)
Előzmény: J-MAN (280)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.16 0 0 280
Én benne vagyok. De a részleteket és szabályokat majd akkor véglegesítsük, ha megfelelő számú jelentkező lesz. Szvsz ha 6-an összejövünk, már érdemes elkezdeni.
Előzmény: feketetigris (279)
feketetigris Creative Commons License 2001.09.15 0 0 279
xenor:
legyen minel tobb engineer-ed, es minel jobbak, akkor sokkal kevesebb %-ba og kerulni egy spare.
mas: rajottem, hogy tudnank bajnoksagot csinalni :)))
kivalasztunk kozosen egy csapatot, illetve egy kozos verziojat a jateknak. (akar az eredetit, akar valamejik patch altal updateltet- a lenyeg, hogy mindenkinel azonos legyen.)
Egyikunk elkezdi a jatekot, es belepes utan elmenti azt. Na ez lesz a kezdo allas. Ezt elkuldi mindenkinek e-mailben. Aztan pedig 2-3 naponta mindenki lejatszik egy nagydijat, es valakinek, aki kiertekelo, elkuldi az ujjabb menteset, amit a nagydij utan mentett el.
Ertekeles: szerintem az edzeseremenyekert, illetve a futamon elert eredmenyekert adunk pontokat.
Es igy akar meg 10 eves sessiont is vegig lehetne jatszani. aztan akinek a legtobb pontja van, az lesz a gyoztes :)
Előzmény: Xenor (278)
Xenor Creative Commons License 2001.09.13 0 0 278
Hello,

a mérnöknél, ugye a Chief Designer-re gondolsz. A Chief engineer az a gyártással foglalkozik, ugye? A másik gondom, hogy a spare-t nagyon lassan gyártják. Van amikor 42% egy spare.

Üdv,

*AZ*

Előzmény: Frank Williams (277)
Frank Williams Creative Commons License 2001.09.13 0 0 277
Hát attól függ. Kis csapatnál, gyenge és kevés személyzetet rosszul beosztva minden lehetséges. Ha kell a teszteket fel kell áldozni az új kasztni oltárán. Ha sz*r az idei autó, (és kis csapatoknál kezdetben az), akkor nem érdemes azt sem fejleszteni, minden erőforrást a jövő évire kell rakni. Ha viszont nincs min. 3-as 4-es mérnököd, akkor nem érdemes sokat várni, inkább csak legyen kész, aztán ki kell bekkelni az évet. (A következőt.) CAD, meg ilyenek jók, ha sok pénzed van, de az elején nem ér semmit. Sokkal fontosabb egy olcsó 4-es mérnök. Az csinál olyan kocsit, hogy aztán nem lesz pénzügyi gondod!
Előzmény: J-MAN (276)
J-MAN Creative Commons License 2001.09.12 0 0 276
Nincs is még értelme, úgy sem foglalkoznának vele komolyan...talán ha majd új F1 manager projektjük indul. Akkor én leszek az első, aki észrevételeivel megbombázza őket.
A GP man 2 nem rossz játék.... volt a maga korában. Csak 1 kicsit már túlhaladt rajta az idő.

Xenor: Akkor kell kezdeni a fejlesztést, amikor a FIA belelenti a következő évi változásokat.Ez a verseny utáni újsághírekből tudható. Ha rögtön elkezded, lehetetlen, hogy ne készüljön el időre.

Előzmény: feketetigris (275)
feketetigris Creative Commons License 2001.09.12 0 0 275
j-man!
sajnos az ea sportos se tudja egyik opciot se :(
a grand prix manager, es a grand prix manager 2. -vel egy gepen meg lehetett oldani akar a kettot is egyszerre, csakhat abszolut nem voltak realisak az ottani eredmenyek. az argentin nagydijon vadiuj csapattal is mindig meg volt akarmijen rossz pilotaval a pole :((
ugyhogy inkabb hagytam a csudaba...
en sajnos nem tudok edgargrabowskieknak irni, mert en nem tudok annyira angolul :((
Előzmény: J-MAN (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!