Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 877

Micsoda seggnyaló egy név... Petit Cafe Vian, na persze.

Dolgoztam arrafelé egy időben, egész pontosan a Sas utcában. Azon a környéken mindenki a hipersznob banki juppikból akar megélni. Talán egy kivétel van, egy apró étterem az Október 6. utcában, ahol azért van még pörkölt is.

Előzmény: moes (875)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.04 0 0 876
Sőt ebédelni is lehet, finomak a leveseik és a szendvicseik :). Csak drága.
Előzmény: moes (875)
moes Creative Commons License 2005.01.04 0 0 875

beszámolok viszont egy új felfedezésemről:

Petit Café Vian a Hercegprímás utcában

kellemetes kis kávézó, jó kávék, odafigyelő pincérek, kellemes zene. a kedvencem a saját készítésű limonádé, amiben mentalevelek is vannak, majdnem mojito, csak alkoholmentes. reggelizni is lehet. nagyon jó!

meg van mellette a Mirákulum. mondjuk nem tudom, hogy ez kávézó-e vagy borozgató vagy sörözgető, meg enni is lehet, a füstöt leszámítva teljesen rendben van.

moes Creative Commons License 2005.01.04 0 0 874
:DDD
Előzmény: nemisbéka (873)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.04 0 0 873
Megszólal bennem a jogász: te szégyentelen! :)))
Előzmény: moes (872)
moes Creative Commons License 2005.01.04 0 0 872
jelentem, kávémérőkanál beszerezve. reggel körülnéztem a munkahelyi elfekvőfiókban, és 3 felesleges kalánka is volt. még válogatni is lehetett a formák között. kevesen voltunk, lenyúltam :)
fvv1200 Creative Commons License 2005.01.03 0 0 871
A C**A áruházakban kapható.
Előzmény: Thor (867)
kókusztigris Creative Commons License 2005.01.02 0 0 870
Hát az a baj,h én csak a Budakeszis beszerzési helyről tudok..mivel a barátnőm ott lakik, mindig vele hozatok, ha elfogy. Valaki viszont mintha írta volna már,h máshol is láttott, de sajna nem emlékszem hol..
Előzmény: Thor (867)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 869
A szex egy ideje elkerüli a topikot és ez nem feltétlenül rossz így :))).
Előzmény: Thor (868)
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 868

Najóóóvan, már nem is irigykedem a te Jézidre, amúgymeg tényleg tök örülök a digigépnek, bár álmomban se gondoltam volna, hogy azt hoz, de még azt sem, hogy szükségem lenne rá. Viszont furamód, mióta megvan, vagy napi 100-at fényképezek vele. Sőt, van egy 1perces videjóm is a pucér tengerimalac és a kisebbik matskám barátkozásáról is, kéritek? :)

Vaddesznyós a fiúknak:

Előzmény: nemisbéka (864)
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 867
Álgyon meg a jóisten, mert természetesen hiába olvastam ma az egészet, ha visszakeresek, itt kell ennek lenni alapon, akkor tuti nem találom, a zelőbb próbáltam. Szal az, a Pelé. Nahol?
Előzmény: kókusztigris (863)
kókusztigris Creative Commons License 2005.01.02 0 0 866
Persze. Meg a kedvenc kávém.:)
Előzmény: nemisbéka (865)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 865
Costacurta előre? :)
Előzmény: kókusztigris (863)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 864
A fijúknak a vaddesznyósat is :). Fotógép nincs, hülye Jézi nem hozott :), bízom a Valentin-napban :). De szerintem a piros kávést ismered, az összes reklámban nyomják, ezt szokták néha ajiba adni a kávéhoz.
Előzmény: Thor (861)
kókusztigris Creative Commons License 2005.01.02 0 0 863
Pelé? :)
Előzmény: Thor (861)
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 861

Nohát, nehogy ínségben maradjon ez a topic bögreileg. Kinek ezüstkanál, kinek intelligens tekintetű csirkék :)

Bár ez utóbbi nem KVs.

nemisbékát is felkérjük a piros mogyorós közzétételére.

Holnap meg majd lefényképezem nektek a kedvenc neszkávémat is, ami szerintem ezidőtájt az egyetlen iható, miután végigkóstoltam a nem-speci helyeken kaphatóakat.  Még ugyan pár lap restanciám van ebből a topicból, de ha kiderült már, hogy Budakeszin kívül hol kapható a  ... nafranc elfelejtettem a nevét, majd mindjárt megnézem, szal felcsigáztatok vele kapcsolatban.

Előzmény: nemisbéka (858)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 860
Húgoméktól Kaptunk olyan ikejás zöld bögréket, amikhez jól kiszélesedő alátét van, vagyis szépen a tea/kávé mellé lehet pakolni a kekszecskéket. (Amit persze újévi fogadalmi fogyókúra miatt nem fogunk megtenni :)).)
Előzmény: kókusztigris (859)
kókusztigris Creative Commons License 2005.01.02 0 0 859
Thorci :)

Én eddig egy kis karácsonyi mintájú, aranyos bögrécskéből tettem, de most Karácsonyra kaptam barátnőtől kávés szettet- 2 féle barna árnyalatú kávésbögre alátéttel, Coffee felirattal. Pont akkora a mérete, amennyi kávét szoktam inni egyszerre.
Előzmény: nemisbéka (858)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 858
Thorci másutt vetette fel, de tök jó kérdés: miből kávézoltok? Én a piros Nescafés bögréket szeretem a legjobban. Thorcit felkérjük a képei beszúrására ide is :).
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 857
Jól mondta kedves azt a még szócskát oda belé! :)
Előzmény: nemisbéka (855)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 856
Ez jól hangzik :).
Előzmény: kókusztigris (854)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 855
:) (Pszt, itt még kimaradt az állva pisilés!)
Előzmény: Thor (853)
kókusztigris Creative Commons License 2005.01.02 0 0 854
Képzeljétek, én meg kaptam egy barátnőmtől egy Coffee Magic nevezetű nagyobbacska poharat - alul elem van benne, belül egy olyan kis izé, ami habosít, és lezárható teteje. Elvileg ha beleöntesz kis tejet, benyomsz egy gombot, felhabosítja a tejet és ha ráöntesz kávét vagy cappuccinot vagy amit akarsz, akkor ilyen réteges lesz, a kávé alul, a hab felül marad. Még sajna nem próbáltam ki, de majd beszámolok.:)
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 853
Tök fura, de bármi is legyen egy topic címe, nyalakodás biztos lesz benne :)
Előzmény: nemisbéka (852)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 852
Tyű, akkor már a szexes hozzászólások nagyrészén túlvagy :))).
Előzmény: Thor (850)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 851

:))) Nagyker, moeskám, nagyker, fel köll őket csörögni, hogy hun árulják a termékeiket kiskerben.

Amúgy természetesen minden hatóság előtt letagadom a felbujtói minőségemet :).

Előzmény: moes (849)
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 850
Már csak 5 oldal van hátra :) találkoztam már azzal is, ahol említetted a Prágát.
Előzmény: nemisbéka (848)
moes Creative Commons License 2005.01.02 0 0 849
240 darab van egy csomagban? :))
akkor maradok a ragadóskezű megoldásnál. egyébként nem is hülyeség, mintha láttam volna plusz darabokat elfekvőben. mikre rá nem veszel?!?
Előzmény: nemisbéka (846)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 848
:) Welcome, Istennő :). A Prága tényleg jó hely, finomak a teáik is.
Előzmény: Thor (847)
Thor Creative Commons License 2005.01.02 0 0 847

Dejjó topic! :) Hogy nem láttam eddig?

Most olvasom, már a 15. oldalnál tartok.

Addig is: szintén vérnyomáshiányos, az első KVt rendszerint ébredés előtt alkalmazom, férj behozza (aztán békésen alszik tovább), én megiszom, és akkor ébredek fel, amikor kellően szétoszlott bennem és akcióba lépett a koffein :) Sajna megesett már, hogy amikor kialvatlanul önállóskodni próbáltam, főleg mert egyedül voltam épp itthon, és kipattantam az ágyból KVt csinálni, beájultam mint a nagykabát a konyha kellős közepén, pont mire belekortyolhattam az éltető nedűbe.

Alapjában úgy érzem, nem szeretem ezt a fekete löttyöt, csupán az élethez kell, ezért minél erősebbet iszom, minél kevesebb vízben oldva, legyünk túl rajta alapon (férj szerint tablettás kávé:) Általában sokkal jobb az illata, mint az íze, és ez csalódást okoz nekem.

NADE: nemrégiben találtam két helyet is, ahol pont olyan az íze mint az illata, tisztára ízlelőbimbókra alkalmazott orgazmus a kávéivás :)

Az egyik a Sir Morik a Ráday utcában (ott árulnak kimérve is vagy 10féle arabica kávét, 3féle pörköléssel), de még ennél is jobb a Prága Kávéház a Baross utca legelején (szinte kint van már a Kálvin téren). Ez utóbbi roppant hangulatos is, és mindenük tökéletes a berendezéstől és a hely hangulatától kezdve a kiszolgáláson és a KVválasztékon át a kis magvas barnakiflire applikált szendvicsekig, amiket kérhet az ember, ha pont reggelizni esik oda be, ahogy én szoktam néhanapján. Ja és 7-től már nyitva van - igaz, hogy még a topic legelején látom az ilyen kérdéseket, azóta biztos ezerszer megválaszolták már, és ezeket a helyeket is említettétek, mindjárt elmélyülök újfent benne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!