Csak egyet tévesztettek, nem is olyan sok az :)
Egyébként Cián kérte, hogy írjam le, hogy hogyan kell eljutni a csarnokhoz, és én természetesen azt írtam, hogy ott JOBBRA kell fordulni :) Na mind1, majd idetalálnak valahogy :)
Szerintem sem kell tartani a PVSK szurkolóktól.
Fontos meccs lesz, illene hozni.
Az alábbi útbaigazítás a PVSK oldalán található a kaposvári csarnik megközelítését illetően. Szegény pécsiek ha ezt követik akkor valahol Kaposújlak környékén fogják keresni a csarnokot:-)))
"A szombati mérkőzés 18.00-kor kezdődik, a kaposváriak ötven jegyet bocsátottak klubunk rendelkezésére, ezek 1000 forintos áron megvásárolhatók, érdeklődni technikai vezetőnknél, Kövecses Józsefnél lehet a 30/2230384-es telefonon. Amennyiben valaki a helyszíni jegyvásárlásban bízik, a felnőttjegyek ára Kaposváron is 1000 forint, a diák-nyugdíjas 500.
Amennyiben autóval érkezik valaki a mérkőzésre, akkor Szigetvár felől a Szigetvári úton haladva át kell kelni a hídon a Kapos-folyó felett, az út innen Berzsenyi utcára változik. A harmadik villanyrendőrnél balra kell kanyarodni egy kétszer kétsávos útra (48-as ifjúság útja), ahol a második rendőrlámpánál ismét balra kell fordulni. Erről az útról az első térnél kell jobbra kanyarodni, és mintegy 500 méter múlva balról ott lesz a sportcsarnok."
Az idei focimeccsből kiindulva akár még balhé is lehetne, de a PMFC is pont akkor játszik otthon, úgyhogy renitensek valószínűleg nem jönnek.
Sztojant meg kell tapsolni mert megérdemli, de ha elkezd cirkuszolni akkor nem lesz kegyelem:-)
Hétvégén kell a biztatás a csapatnak, jó lenne, ha melléjük állna mindenki és szurkolna!
Ez a csapat (is) megérdemli.
Nehéz meccs lesz, de hozni kell mindenképpen.
Fura lesz Stojant az ellenfélnél látni, de nem kellene kifütyülni. Mondjuk szerintem nem is fogja senki. Sokat köszönhetünk neki, minden hibájával együtt.
Az Újbudikhoz még nem tudom, hogy tudok-e menni (sajna val.szeg nem => mindszentek, stb.), de utána biztos a Pécs, a Dombesz, a Szolnok, a Zeg., és Nyír1. Ennyire látok előre. :-)
Jó lenne holnap egy aránylag biztos győzelemmel kezdeni. Az Egerben elég sok a sérült ráadásul, Carter pl. a lábát törte.
Ike ideiglenes megszerzésével egy árnyalatnyit derűsebben tekintek a közeljövőre. Ha tényleg a Strnad-Bobó-Szikó-Kunc-Trepi ötössel kezdünk akkor a padról még jöhet Dénes, Ike és Gordan is. Reméljük Hendlein Roli is kap lehetőség, és nem csak akkor amikor már eldőlt a meccs.
ELVILEG az első 7 forduló könnyű is lehetne. Itthon az Egerrel, a Péccsel, az Olajjal és a Nyíreggyel játszunk. A PVSK ma majdnem megverte az Albát Fehérváron... az lesz a legnehezebb, bár az Olaj is igazolhat még pár last-minute légióst.
Idegenben meg a MAFC, Dombóvár, ZTE trióval kezdünk... hát az első tűnik a legnehezebbnek... Csak nehogy Dombóváron bukjunk, mert akkor itt nem lesz népünnepély, sőt...
A Kaposvári Kosárlabda Klub 2004/2005-ös csapata (álló sor balról, jobbra): Horváth Tamás (masszőr), Dénes Gábor, Hendlein Roland, Tömösváry Máté, Trepák Zoltán, Ales Kunc, Filipovics Gordan (csapatkapitány), Kovács László (ügyvezető-elnök). Ülnek: Nagy Imre (technikai vezető), Szőke Balázs, Varga Roland, Nejc Strnad, Kmézics Zorán (vezetőedző), Dzunics Braniszlav, Jibrahn Ike, Kiss Kornél, Monok Tibor (edző). Fotó: Lang Róbert