Szegedéből megyek Pezstrje! Lehetőleg vonattal kéne menni, me azs nekem ócsóbb+piálni +hugyozni is lehet. Mútkó busz vót, most vonat. A vonatná az első időpont jobb lenne.Hozzá legalább 5 dvd-met!Fontos! Puszi!
Puszi Bözs!Lehet, hogy nekem is kéne DVD!Én majd adok neked és a mágocsi koncertre hozd el légyszi, ha így neked mögfelel! Hónap bebaszás rulez!
Te Kukiverő, nekem biztos megvan a Kör ? :) Bár most hogy így említetted lehethogy megvan, rémlik valami! Ha igen akkor természetesen az is másolódik.
Megijedtem itt az előbb, hogy 11-e vasárnap, de szerencsére nem :) Milyen egyszerű oda a lejutás. Már csak az ivás miatt is, inkább nem kocsival mennék :) Bár gondolom vasárnap vissza lesz egy kis tömeg a járatokon, de nem érdekel...
Holnap Meshuggah egyébként? Hányra értek fel? Meg utána mi a terv? DVD jöhet. Bár mi van, ha addig átírom, aztán adsz helyette egy üreset. Így megfelel?
NI!
Mik ezek a képek, baaa'? Nyenyere, nem tudom kinézni, de nem akarom fél percnél
tovább bámulni őket. Sz'al ha kilyózanodtál, írjál!
Bözs: nem lenne pofátlanság, ha vinnék egy üres DVD-t a Báboknak? Hagyok moneyt
a postaköltségre, szerintem úgyse lesz elég lyózan, hogy átírjuk kedden-szerdán.
(És IGEEEEN (!), Nagymágocs egy tutti hely :)) - csak vigyázni kell a seggedre, ha a
helyi huligánok isznak egy kicsit....