A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Ma 4-kor kellett kelnem. A tv-elott szoktam reggelizni, pont a hirado megy ha emberi idoben kelek fel. Felalomban benyomtam a tv-t, de meg az ejszakai program ment, valami kozepesnel nemivel jobb sztriptizmusor. Siman felebredtem koffein nelkul. Most mar tudom mi a teendo, ha le akarok szokni a reggeli kaverol.
Értem én. Élőben kellene ezt látnod, mert fotón nehéz. Mostanában nem nagyon van lehetőségem napfényben fotózni, a vakutól meg ilyen akármilyen lesz, főleg az aranyozás miatt, ami fénylik.
Mint írtam vala, zömmel nem ebből iszom, hanem én is bögréből. Főleg, hogy a kétszemélyes kotyogóból több jön ki, mint ami egy ilyenbe belefér (kétszer annyi, ugyebár). De van ez is, szoktunk ketten inni, akkor sűrűbben ilyenből.
Őszintén irigylek mindenkit, aki képes csészével és alátéttel kávézolni. Én az egyszerű bögrés megoldás híve vagyok :), még ha nem is ez a legelegánsabb :).
eyébként meg vegye aki akarja. Velem az óvatosság azt mondatja, hogy kicsit sokat állhat az a kávé, mire eladják, gondoom nem kell naponta friss 30 kilót rendelni...
Szerintem a sznoboknak, akiknek rengeteg pénzük van, mindent el lehet adni.. Náluk pont az a lényeg, hogy később elmondhassák, hogy ennyiért ittam kávét. Úgyhogy gondolom amíg van, aki megveszi, addig van is ilyen.
Amúgy nem hinném, hogy valóban ennyibe kerülne benne bármi is.
komolyan nem tudom. Olyan messziről ahonnan ennyibe kerülne nem lehet hozni, mert olyan messze nincs kávé :)
De még, ha mondjuk a 100 percent profitot leszámolod akkor is harmincegyneház ezeres kilónként... ennél azért a motorolajok is lényegesen olcsóbbak, pedig azokhoz finomító kell :)