Akkor ő már nem fog kommentárkodni :(
Viszont Korányi Balázst megkérhették volna még a VB előtt, intejúk alapján ő elég értelmes, nem mellesleg kitűnő atléta, aki-ha jól tudom- ezt az idényt kihagyja
Ja most már tudom. Volt egy felvetés, hogy valamelyik nap bemehetne a stúdióba, és akkor kérdeznénk tőle a műsor közben.
De akkor ennek így lőttek. Na sebaj, majd legközelebb talán...
Ö még csak hagyján.na de Donkova??esküszöm hirtelen felémugrana megijednék
Grigorieva férjura nem jön be nekem-azt hittem jobb a csaj alapján.vmit tudhat
Zita!
A 3591-est és a 3639-est nézd már meg légyszi!
Már nem emlékszem, hogy mit írtam (kicsit fáradt vagyok még), csak felírtam ezt a két számot, hogyha visszajösz, akkor kérdezzem meg.
Jó reggelt mindenkinek aki már felébredt és velünk van.Nagyon jó hogy a fórum résztvevői hozzászólása tükrözi az atlétika szeretetét. Egyetértek mindenkivel aki a magyarok dopping ügyéhez hozzészólt. Nagyon rosz duma ez a táplálékkiegészítőre nem volt ráírva hogy mi van benne.Rengeteg orvos van sőt külön dopping labor is. Lehet hogy a mesterek nem ismerik az orvosokat ? vagy netán nem akarják őket imerni. Egy olimpiai érmünk már elúszott. Sajnálom a dívós katit mert nagy tisztelője vagyok, de a sport nagyszerűsége a tisztaság az egyenlő esély a versenyzők között. Az atlétikában még az óra és a mérőszalag az úr. Maradjon ez így. Egyetértek azzal hogy az edzőket felelősségre kell vonni és a sportolókat is.NE FELEJTSÉTEK EL MI MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK ÉS EBBEN AZ ORSZÁGBAN VÁLTOZATLANÚL DIVAT ELHALLGATNI AZ IGAZSÁGOT A PULBLIKUM ELŐL.
sOKSZOR AZT GONDOLOM,HOGY EGYSZERŰBB HÜLYITENI AZ EMBEREKET SZENZÁCIÓT CSINÁLNI A JÓ DOBÓEREDMÉNYEKBŐL ALAPTALAN REMÉNYEKET KELTENI AZ ATLÉTIKA SZERELMESEIBEN,MINT BEISMERNI HOGY NÉHÁNY SIKEREDZŐ MÓDSZERE MÁR ELAVULT, ILLETVE HOGY TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKKEL HELYETTESÍTIK A KEMÉNY MUNKÁT.
más!
SZERINTEM GEBRE nem csak mint futó hanem mint ember is zseniális volt.Ahogy elengedte edzőtársát az ezüstérmes helyre nagyon emberi volt. És megható volt a mosolya a verseny után. Nem volt elkeseredve mert tudja hogy a sport ilyen emelt fővel vesztett. Ami még megtanúlható nem mentegetőzőtt nem magyarázkodott boldog volt mert tudta, hogy a sérülés után a tisztességes felkészülés ennyire volt elég.
Minden elismerésem varga zsolt diszkoszvetőnké. Becsületesen állt helyt ne felejtsétel el ő a világ hetedik legjobb diszkoszvetője.
Fiatal még sok verseny áll előtte és én tudom hogy sok örömet fog nekünk szerezni.
en sem leszek most ejszaka tvkozelben...
ugyhogy marad a relive...
csak eleg furi erzes ugy izgulni valamiert, hogy az mar reg eldolt...
de nappal otthon netezni, megint nem tul jo. :(
szoval az ejszakaiaknak jo szurkolast, a magamfajtaknak meg delelottot/utant...
Na ja, azért a mi atlétáink se szentek dopping-ügyben (Gécsek Tibor, Dobos Gábor, Szekeres Judit, Divós Katalin). Mondjuk Finnországban rendőrségi ügy lett a sífutóik doppingbotrányából. Mi tulajdonképpen mit tudunk a saját ügyeinkről ? Akarunk-e tudni egyáltalán ?
Búcsúzom, fiatalok, kicsit hosszú időre. Mint már egyeseknek említettem, lépek nyaralni a Balatonra. Holnap megyek, kb. 2 hét múlva jövök. Nagyon rám fér már egy kis kikapcsolódás... Sajnos ott lenn nincsen Eurosport, de valahogy majd csak túlélem. Kellemes időtöltést minden számítógépközelben maradónak! :)))
UI.: Ne feledkezz el a levelemről plíz, Gabi! Kösze!