Azt akarják, hogy pl. ne a rivális döntse el mikor igazolhatnak... Szerintem próbálják most addig ütni, amíg Laci bele nem bukik. Nyilván őket se kell félteni...ü
Szerintem ez már elég kicsinyes és szánalmas szegedi részről. Tényleg gáz, amit csinált, de most mit akarnak még? Kezd a Tatabánya elleni óv(od)ás sztorira hasonlítani...
De aztán... Mahé a bundesligában 90% körül lődözte, amikor ideigazolt azt gondoltam ő lesz a fix első számú lövőnk aztán szinte alig lövette vele. Lőtt Nenadic, Omar, Maqueda, Strlek, Manaskov (na ő aztán nagy tétnél végképp alkalmatlan erre) Most megint úgy vagyok vele, hogyha sikerülne Vailapau akkor lenne végre 7es lövőnk.
De szerintem a jelenlegi állományból csak a Mahé, Marguc, Nenadic trióval lövetném ebben a sorrendben.
Alig maradna játékosunk.... :)
Van, aki nem alkalmas rá. Pl Lékai. Őt még zavaróban is nehéz elképzelni. Nenadic viszont valamelyik világversenyen védekezett +1-et a Szerbeknél. Nem mondom hogy kiemelkedően, de elment.
Prioritást kell élveznie a védelem rendberakásának! Én nem értek hozzá, de azt mondják hogy nagyrészt akarati tényező. Nem igazolni kell, megértetni a csapattal hogy védekezés nélkül lehetetlen eredményt elérni! Erre Momo habitusa megfelelő lehet, de kérdés mennyire partnerek ebben a játékosok mert ugye védekezni senki sem szeret.
Véleményem szerint aki nem hajlandó odatenni magát védelemben attól meg kell válni.
Arról nem beszélve, hogy Bodó nem tudom mit hisz magáról, nem egy világmegváltó játékos. Lehet hogy a magyar bajnokságban önti a gólokat, nem tudom, de BL meccseken és a Veszprémmel szemben is a maradandó élmény, hogy kapufákat és fölé lőni azt piszkosul tud.
Én meg sem kérdezném, csak viccből és semmilyen körülmények között nem hoznám Veszprémbe.
Ez becsülendő, de vajon fognak játszani is? Volt már olyan Veszprémben, hogy tehetséges fiatalok a padot koptatták jobb esetben, rosszabb esetben még azt sem.
És mi van akkor, ha mind a két fél sáros és mind a két fél tudja, hogy az üzenetek nem hozhatók nyílvánosságra, Szűcs viszont gyorsan ezzel a nyilatkozattal elrendezte, hogy egyedül Nagy Laci marad a xarban? A Szeged nyilatkozza, hogy járulj hozzá Lacikám a nyilvánosságra hozáshoz, holott pontosan tudják, hogy nem lehetséges. Előfordulhat?
"Biztosíthatok mindenkit, hogy a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján. A részletekről szintén július 1. után tudunk több információt közölni."
Engem meg a gyökeres változások érdekelnének a csapat háza táján.
mi van akkor - és ezt már csak a helyzet komolytalanságához igazítom - ha Laci 3 mosolyjellel megkérdezte Bodót, hogy mit csinálsz 2022 nyarától ?:) ez most megkeresés, nem megkeresés, felhívás keringőre?
amúgy Laci és a válogatott: 2011-ben, amikor nagyon forró volt Laci ügye, beszélgettem egy lagziban kb 3 órát Buday Danival. kíváncsi voltam hogy ő hogy látja.
azt mondta, hogy mindenkinek elege van az MKSZ-ből és Sinkából, de minden válogatott játékos pótolható - kivéve Nagy Lacit. ezért állt ki ő. hogy ne 3 átszállással menjenek Norvégiába, hogy ne az első meccs hajnalán essenek be az adott város hoteljébe, hogy ne kelljen 5 meccset ugyanabban a mosatlan szerelésben játszani, ami a végére már kiütötte a bőrüket, hogy ne 10 euró legyen a napidíjuk (állítólag a spanyoloknak 120 volt már akkor, és ők hívták meg a hotelben a mieinket egy kólára), hogy ne csuklós busszal utazzon itthon az edzőtáborban a válogatott, stb.
ezt így nem lehetett elmondani nyíltan, ezért lebegett a spanyol állampolgárság. hogy ameddig nem lesznek normális körülmények, addig ő nem lesz válogatott.
mindenki eldöntheti hogy kinek volt igaza, vagy kinek nem, egy dolog azonban biztosan nem volt az: Laci pótolható volt, mert nélküle jutottunk ki az olimpiára.