A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Kóki, néztem neked Pelét, de a bkalászi korában nincs. Viszont van egy újdonság, nem tudom, ezt láttátok-e másutt. Gourmand Caffé, 50 g-os kiszerelésben, 200 Ft körül. A Morik kávézóhoz köthető és elég furi ízekben van: vaníliás mogyorós, fahéjas mogyorós és csokoládés málna. Nekem egyik se bolygatta meg a fantáziámat.
Jah, és de rohadék vagyok, pont a kedvenc teázómat nem reklámozom, pedig odajártam majd egy évig tarot tanfolyamra: Sóter, Dessewfy u. 53, ez a Dessewffy és Jókai u. sarkán van. Lent vannak a tantermek, az emeleten a teázó, jó eldugott, nyugis stb.
Kérdés: nem tud valaki valami jó kis kávézót/teázót (beülős helyet), ami nem túl zsúfolt, és vannak benne kis eldugott zugok is mondjuk? Tehát alkalmas egy meghitt és fontos beszélgetésre..
Nolám, ilyen egy rendes topicanyu, aki mindig értőn és érzéssel terelgeti nyáját :)
Csak azabaj, hogy rettentően kedvet csináltatok nekem egy olyan igazi KVbolti, vagy - tekintetemet addig fel se merem emelni - Prága KVzói ízes-illatos, nagyhabú, piciny fahéjaskeksszel feltálalt kávéhoz, amire itt a környéken remény sincs, brühü.