Ahogy a tálibok odaát, úgy itt a NER veszi át a teljes hatalmat, immár Élesék felett is. Bíztam, hogy legalább rájuk nem lehet majd billogot akasztani, de a pénz nagy úr és Vespasianus óta tudjuk, hogy nincs szaga. Innentől csak azért kell drukkolni, hogy a szakmai vezetésbe nem szólnak bele és tényleg csak a lóvét adják.
Fazekas Gergőnek jövőre Veszprémi színekben a BL-ben kell játszania (már idén is ez kellett volna!)! Ha ezt is elcseszik nagyon pipa leszek (remélem a Tulaj is) ...
ahhoz képest, hogy többen itt a türelmet hangoztatták a csapat és az új edőzpáros felé, elég hamar elfogyott :)
volt idő, amikor felkészülési meccsen lenyomtuk a Párizst, a Kielt - abból sem kellett sokat levonni, így ebből sem szerintem.
Marguc, ha jól olvastam, sérülés miatt játszott jobbátlövőt - nem tudom, hogy a meccs egészében, vagy csak egy ideig.
egy dologban biztos vagyok: Laci mindent megpróbált a szerződtetések terén, de mivel a klub enny ideig várt Davis menesztésével és a nem kellő játékosok kivágásával, igen komoly kényszerhelyzetben volt.
amit lehetett ép ésszel megtenni, azt megtette - a legkomolyabb ballasztok már nincsenek itt.
ez van, ez lesz most a Veszprém, ő nekik lehet - az igazi szurkolóknak meg azt mondanám: KELL - szeretni.
utazás lesz ez a szezon az ismeretlenbe, de ha azt látjuk, hogy lesz játék, elképzelés, és megszakadás a pályán, akkor már előrébb leszünk, mint tavaly.
ezt a budapesti költözést meg azóta mondják az okosok, amióta 2012-ben pénzünk lett - de hallottam már kecskemétit is a Mercedes miatt...:D
Szerintem tök mjndegy, hogy mi volt a tegnapi eredmény ezzel a felállással. A "sztárok" közül ha jól számolom volt Lékai, Petar, Nilsson, Marguc, Manaskov, Blaz. A fiataok a válogatottban. Inkább azt nem értem, hogy mi haszna van egy ilyen edzőmeccsnek, ahol Marguc pl a jobblökő?
Borozan Katarig somfordált...
Ez még jócskán korai megállapítás. Sérülésektől, betegségektől zaklatott szezonja volt. Pár nyugodt hónap, és hiszek abban, hogy nagyon jó lesz megint.
Lékai 4/1 doboszázaléka siralmas alapozás ide alapozás oda ott folytatja ahol abbahagyta (sajnos).Ettől függetlenül szerintem neki jót tenne egy klub váltás mert nagyon belekényelmesedett a dolgokba itt és nagyon nem tud kitörni belőle.
Egyébként most jobban érzed magad hogy kezd kiszivárogni hogy Moraes miért is távozott valójában?
És miért nem tett ki a klub egy posztot a netre: hogy Moraes a farkát mutogatta "Para Zita" fiatalkorú veszprémi lánynak, akinek a lakcíme .... ide jár iskolába.... stb. stb.
Változott valami az életedben? Olcsóbb lett a kenyér?
csak a nyakkendőért, sípért játszanak:). Nyilván nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni ebből a meccsből, de azért nem kevés külföldi “sztár” mégis játszott. Megyünk lefelé, minden annak megfelelően alakul, hogy a csapat Budapestre költözzön 2023 körül.
Nem tudom ezt a szar megjegyzést kikre tetted, ha lennél olyan szíves a "hogy mennyi-t " fejtsd ki név szerint.
Egyébként, ki lenne a valódi veszprémi szurkoló? Az aki nem lát nem hall és nincs véleménye sem az edzőről, sem a csapatról sem a vezetésről?
Megismétlem, neked a kérdést hogy hol van a gyökeres, alapos változás amit Nagy László ígért? Talán felismerted a politikai beleszólást, zárolgatják a pénz csapot, és amikor elmegy Mahé, Lauge és Maqueda, utána ide hasonló kaliberű játékos nem jön többet, az biztos. Az edző páros cuki, jó játékosok voltak, az igazolt fiúcskák szintén cukik, de ez kevés lesz, persze szerintem.
Akár milyen alapozás után vannak, ez nem elfogadható eredmény. Mások is alapozás után vannak.
Na már részletek is derülnek ki a családi okok miatt távozó Moraes valódi távozás okairól .Több helyen olvasni már hogy egy fiatal korú csajt környékezett meg + lőcsről is küldött képeket neki !
Szokásos semmi jó magyar módra! Nem akarok én mindig kötekedni, de tényleg ennyire tellett? És magyarul adta ezt az interjút, mert nem hiszem, h ilyen kifejezéseket használt mint: pálcát törni, kisujjukban a szakma, boncolgatás, stb. A lényeg lejött, de ez nesze semmi fogd meg jól...
Manaskov 10 nappal fiatalabb a franciánál. Bár tény,hogy nagyon jó játékos, de a pályán tanúsított viselkedése miatt nekem nem kéne ( kb. Radivoljevic 2, folyton az ellenfél kispadja felé mutogat, pofákat vág stb)
Gratulálok Omarnak ès Mahénak is. Omar all star kerettag,hatalmas jövő áll előtte,remélem fejben nem száll el és továbbra is ilyen alázatos marad. Mahét mondjuk Remili kiszorította a saját posztjáról,ez azért beszédes.
Descate-ot a nagyarcú Manaskov helyett szívesen látnám én is.