Keresés

Részletes keresés

norris21 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 269

Jó lenne, ha dec. elején legalább a 7-be lennénk, akkor csak egy fordulóval később kellene bekapcsolódni az MK-ba.

Bár lehet, hogy most jól jönne a több meccs, talán hamarabb alakulna ki valami csapatjátékra emlékeztető dolog...

Igaz, ha viszont kiesünk, akkor nincs több meccs.

Fura egy helyzet. :( 

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.28 0 0 268
Sziasztok!
indul egy új kosras tippjáték nemzetközi meccsekkel is:ide kattintva megnézhető
norris21 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 267

Leszek én is.

Lecso11 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 266
Én 99%!
Előzmény: kaposvari (265)
kaposvari Creative Commons License 2004.11.26 0 0 265
Mentek Zegre?
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 264
Nem tudom, de szerintem úgy is aláírnak vele :)
Előzmény: norris21 (263)
norris21 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 263
Moseley-val mi helyzet, aláírt már? Nem tudod? 
norris21 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 262

Feküdt neki a Mafc védekezése (?)... :-)

Reméljük azért sok lesz nekik a 2 meccs 4 napon belül. Már bíznunk kell ebben is.

Ike kérdés, remélem játszik, akkor talán sima lehet... Vagy nem is tudom, ha belegondolok a 3-18-ba... Mit lehet ilyenkor mondani előre? Semmit.

Hozzunk már egy igazi cenyót!

HAJRÁ KAPOSVÁR!

Előzmény: Lecso11 (261)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 261
Csak az a baj, hogy nálunk még 3 ilyen embert sem tudok mondani, mint a ZTE-ben :(
Bár Fullove-on csodálkozom, nem tünt korábban ilyen jó játékosnak....

Remélem Moseley játszik vasárnap!
Mondjuk egy: Ike-Moseley-Dénes-Kunc-Trepák ötös már jól nézne ki....
csere: Bobó, Szikó, Roland, Gordan...
Előzmény: norris21 (260)
norris21 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 260

A ZTE-ben 3 embert kell megfognunk, Kámánt, CSNE-t, és az amerikait. Amúgy nem rossz kis csapat ez, persze azért nem világverők.

Esélyünk végülis lesz, főleg ha már müzli is velünk lesz. Strnad valszeg nem tud majd játszani, Ike nagy kérdés, mindenképpen szükség lenne rá.

HAJRÁ KAPOSVÁR!

norris21 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 259

Számomra csakis és örökké a legnagyobb csapat lesz.

De értelek én, csak csúnya dolog a realitás, igazad van. :-)

Holnap kémkedek, megnézem a Zetét, szerintem is nagyon-nagyon nehéz lesz.

De azért bízzunk a sikerben!

Előzmény: kaposvari (258)
kaposvari Creative Commons License 2004.11.23 0 0 258
Ha újra aktuális lesz akkor azonnal átírjuk a topic címét:-) Egy jó banner-t én is támogatnék. A zalaegerszegi meccs is nagyon nehéz lesz ennyi sérülttel.
Előzmény: norris21 (256)
norris21 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 257

Bizony ezek a fiúk sajnos ennyit tudnak, plussz most még nem is megy nekik, teljes önbizalom hiányban szenvednek, látszik az arcukon... :(

Az edzőváltás a lehető legrosszabb döntés lenne, nem hiszem, hogy Zokinál jobb edző van most a piacon, na meg megérdemel még egy kis türelmet, nem csak a tavalyi sikerekkor kellett mellette kiállni, hanem most is. Megérdemli.

Bár ahogy hallani F**** nagyon nyomul. :(

A nézőszám alakulása szintén elszomorító. Hol vannak azok emberek, akik tavaly fényképezkedtek nagy bőszen a csapattal? Nem csak akkor kell meccsre járni, mikor bejutunk a 4 közé! Vagy ez most égő nekik? :(

Szebb jövőt!

Előzmény: kaposvari (253)
norris21 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 256

Huba szameg, a kurv@ index miatt lemaradtam, pedig már tegnap jeleztem (? volna), hogy OK a topik névváltás, csak maradjon benne a "legnagyobb csapat".

Mondjuk szerintem ez jó lett volna:

KAPOSVÁRI KK, A LEGNAGYOBB CSAPAT!

De ha már így alakult...

Plussz még egy bannert is összehozhatnál Lecsó ( :o) ), mondjuk a két bajnoki, és az egy MK kupával, vagy valami hasonlót! :-)

Előzmény: kaposvari (255)
kaposvari Creative Commons License 2004.11.22 0 0 255

Köszi. Írtam nekik.

Hajrá Kaposvár!

Előzmény: Lecso11 (254)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.21 0 0 254

A moderátoroknak kell asszem írni, és ök átírják ( http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111540 )

Már régebben írtuk,hogy kellene neki egy banner is, de elmaradt... ha tudnám,hogyan kell csinálni, akkor már lenne...a héten majd kitalálok valamit.

A csapat pedig azt hiszem hosszú-hosszú évek óta nem játszott ilyen gyengén és kilátástalanul, mint pénteken... Nem tudom mikor volt legutóbb ilyen meccs, talán még az Oroszék idejében...

Amíg nincs egy igazi lepattanózó centerünk, addig ilyen meccsek várnak ránk mindenhol, de úgy tudom ebben talán várható változás hamarosan....

Ami Kmézicset illeti... hát... meglátjuk én nem számítok sok jóra:(

Egerszegen teljes csapattal lenne esélyünk, mert az 1 Csaplár-Nagyon kívül ott sincs igazi magasember, de így hogy Strnad megsérült, Ike-al kitudja mi lesz... és a csapat is katasztrófális állapotban van pszichésen, ha Zegen kikapunk nagyon-nagy baj van.

De ne legyen így.

Előzmény: kaposvari (253)
kaposvari Creative Commons License 2004.11.21 0 0 253

A pénteki meccs választ adott a múltkori kérdésemre. Ez nem gödör, ezek a fiúk ennyit tudnak. Nem kell haragudni rájuk. Zorán is látja, nem is üvöltözik velük úgy ahogy tavaly tette ennél sokkal jobb játék miatt.  Hallottam innen-onnan hogy lehet, hogy el kéne küldeni, de szerintem ez baromság. Egy bizonyos szintnél lejjebb azért nem kellene menni, de még nagyon korai lenne edzőt cserélni.

Ja és voltunk 800-an. Ha kikapunk Egerszegen akkor hányan leszünk a Nyíregyháza ellen?

A topic címét meg kellene változtatni simán Kaposvári KK-ra. Nagyon nem aktuális már. Meg lehet ezt valahogy csinálni?

Előzmény: kaposvari (252)
kaposvari Creative Commons License 2004.11.17 0 0 252

Igen, ezek nagy pillanatok voltak. Kíváncsi leszek a nézőszám alakulására ha esetleg idén langyosvíz lesz. Akkor kiderül sokminden.

Persze inkább ne így legyen.

Előzmény: norris21 (251)
norris21 Creative Commons License 2004.11.16 0 0 251

"volt 4 jó évünk..."

Hát már ezért megérte beleszeretni a kosárlabdába. Borzongok, ha belegondolok egy-két meccsbe...

Pl.: 2001 tavasza Szolnok ellen alapszakasz: Emír kiállítva a meccs elején ( buzi Walke :O), Simi valami elképesztően dobva a tríket helyettesíti őt. A vége +27!

Vagy ugyanakkor a rájátszásban ZTE ellen 3. meccs... Kb. -20ról álltunk fel 5 perc alatt.

Vagy a döntő 6 meccse... Kamaszkorom legszebb májusa volt. :-)

Vagy következő évben az alapszakasz végén a veretlen Ase-t győztük le 6 (!) emberrel. Fülöp volt egyetlen cserénk, az volt talán a legjobb meccse nálunk.

Ila (?) néni azon meccsen tanította móres Fodor Gerit... :-)

Vagy 2003-ban, mikor először nyertünk az alapszakaszban Körmenden, Szolnokon, Fehérváron. És megnyertük az alapszakaszt.

A tavalyi évet nem is kell mondani, James és Sanders zsákolásai... Kupagyőzelem Fehérváron, továbbjutás Debrecenben, bajnokavatás újra Pakson... ("Jajj szegény ASE, nem sikerült mA SE!!! emlékeztek? :))

De szép volt...  

Előzmény: Lecso11 (250)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 250
Bizony ez lenne a minimum - pláne a Domóvár ellen!
Tényleg minden meccs nehéz lesz idén, dehát ez van... régen se (2000 előtt) mi voltunk a legjobb csapat a bajnokságban, és azt is túléltük valahogy... Sokan mondták tavaly év végén, hogy "volt 4 jó évünk..." Hát majd meglátjuk.
Előzmény: norris21 (249)
norris21 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 249

Persze; Bobo, Trepi, Gordan teljesítménye egyszerűen értékelhetetlen volt egész meccsen, Strnad se villogott (enyhe kifejezés), de akartak ők is... mondjuk ez a minimum.

Idén rangadó lesz minden meccs! :(

Előzmény: Lecso11 (248)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 248
Bazz Dombóvárom kikapni minden körülmények között égés...
Szerintem :)

Bár volt olyan vélemény is, hogy főleg az első félidőben nem mindenki hajtott azért annyira...
Előzmény: norris21 (247)
norris21 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 247
Én nem nevezném égésnek, azt ha mindenki küzd, hajt, kijátsza magából, amire aznap képes...

Ennyit tud ez a csapat.
Hol van már a tavalyi hó?

(itt most esik éppen :-)
Előzmény: Simi23 (246)
Simi23 Creative Commons License 2004.11.14 0 0 246
Szerintem nem túl acélos a csapat. A tgnapi meccset nem lehet gödörnek nevezni, az égés.
Előzmény: kaposvari (245)
kaposvari Creative Commons License 2004.11.14 0 0 245
Nem tudom eldönteni, hogy ez most rossz széria, gödör-e vagy kb. tényleg ennyit tud ez a csapat. Szerintetek?
Simi23 Creative Commons License 2004.11.14 0 0 244
Ilyen erővel még te is jelenkezhetnél a szalagszakadásoddal a Klímánál, lehet, hogy veled szerződést is kötnének.
Előzmény: Lecso11 (243)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 243
Örülök, hogy nem kötöttünk vele szerződést, ha ilyen szar a bokája! Remélem Ike tud játszani holnap (úgy hallom beteg volt egész héten).
Báne meg holnap dob egy 20-ast és kész :)
Előzmény: moca1979 (242)
moca1979 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 242

Rosszul tudod, ugyanis már rég otthon kuksol a fájós bokájával 1üt...Viszont 1 nagy visszatérőt köszönthetünk (remélem én is haza érek) a vasutasok fellegvárában...

Forza Kaposvár!!!

Előzmény: Wagner Lopez (239)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 241
Ja meg még ott van valami Forbes nevü tag... nehéz ezt követni :))

Előzmény: Lecso11 (240)
Lecso11 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 240
Én megpróbálok eljutni valahogy, most nem lesz nehéz felismerni engem a csarnokban, ha ottleszek :)

A Dombüvárban most ottvan év eleje óta a mexikói hátvéd Zuniga meg a Fisher.
Két angol volt náluk (Sargeant meg Marriott), asszem az utóbbit már elküldték, az elQbbi viszont játszani fog...
Előzmény: kaposvari (238)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!