Ahogy a tálibok odaát, úgy itt a NER veszi át a teljes hatalmat, immár Élesék felett is. Bíztam, hogy legalább rájuk nem lehet majd billogot akasztani, de a pénz nagy úr és Vespasianus óta tudjuk, hogy nincs szaga. Innentől csak azért kell drukkolni, hogy a szakmai vezetésbe nem szólnak bele és tényleg csak a lóvét adják.
Fazekas Gergőnek jövőre Veszprémi színekben a BL-ben kell játszania (már idén is ez kellett volna!)! Ha ezt is elcseszik nagyon pipa leszek (remélem a Tulaj is) ...
ahhoz képest, hogy többen itt a türelmet hangoztatták a csapat és az új edőzpáros felé, elég hamar elfogyott :)
volt idő, amikor felkészülési meccsen lenyomtuk a Párizst, a Kielt - abból sem kellett sokat levonni, így ebből sem szerintem.
Marguc, ha jól olvastam, sérülés miatt játszott jobbátlövőt - nem tudom, hogy a meccs egészében, vagy csak egy ideig.
egy dologban biztos vagyok: Laci mindent megpróbált a szerződtetések terén, de mivel a klub enny ideig várt Davis menesztésével és a nem kellő játékosok kivágásával, igen komoly kényszerhelyzetben volt.
amit lehetett ép ésszel megtenni, azt megtette - a legkomolyabb ballasztok már nincsenek itt.
ez van, ez lesz most a Veszprém, ő nekik lehet - az igazi szurkolóknak meg azt mondanám: KELL - szeretni.
utazás lesz ez a szezon az ismeretlenbe, de ha azt látjuk, hogy lesz játék, elképzelés, és megszakadás a pályán, akkor már előrébb leszünk, mint tavaly.
ezt a budapesti költözést meg azóta mondják az okosok, amióta 2012-ben pénzünk lett - de hallottam már kecskemétit is a Mercedes miatt...:D
Szerintem tök mjndegy, hogy mi volt a tegnapi eredmény ezzel a felállással. A "sztárok" közül ha jól számolom volt Lékai, Petar, Nilsson, Marguc, Manaskov, Blaz. A fiataok a válogatottban. Inkább azt nem értem, hogy mi haszna van egy ilyen edzőmeccsnek, ahol Marguc pl a jobblökő?
Borozan Katarig somfordált...
Ez még jócskán korai megállapítás. Sérülésektől, betegségektől zaklatott szezonja volt. Pár nyugodt hónap, és hiszek abban, hogy nagyon jó lesz megint.
Lékai 4/1 doboszázaléka siralmas alapozás ide alapozás oda ott folytatja ahol abbahagyta (sajnos).Ettől függetlenül szerintem neki jót tenne egy klub váltás mert nagyon belekényelmesedett a dolgokba itt és nagyon nem tud kitörni belőle.