A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Köszi :) kézzeld, olyan tehetségesen rajzoltad le a múltkor, hogy nemrég, amikor szembejött egy bögrésboltban, felismertem :)
Nememléxem már, ki mondta, talán moeska, tényleg olyan jó a Piazza D'Oro? Mert gondolkodom rajta, hogy most, hogy elfogyott a szemes dán KVm, holnap esetleg beszerzek olyat. Addig meg koncentrálok arra, hogy épp akciós legyen a Corában :)
én is akarok ilyen izét éveknek az óta, de nem lett. mondjuk én a feredőszobát akarnám fűteni, de még a fűtőberendezésre sem ruháztam be, nemhogy az időkapcsolóba. így reggel vacogok :)
Émmeg örömmel jelentem, hogy vettem szombaton időkapcsolót a Corában (mondom, hogy vmi beépített ügynökük van a környezetemben, aki figyeli, mi kell), merthogy épp ki van rakva tonnaszámra akciósan. A mechanikus 760 Ft, a digitálisz 1700valamennyi. Összehasonlításképp: a MédiaMarktban, aki nem hülye, 3000 Ft-ért kapja a mechanikusat, digitális nem volt, az itt közzétett honlapon 4990 volt a legolcsóbb.
Jelentem teljes a siker, bár egyelőre a konyhában tartom, és a nagy KVfőzőt járatom vele. De nem ketyeg, és működik :) ha valaki ilyenre vágyik, most fusson oda érte!
a t. asztaltársaknak nyilván nem lesz újdonság, de azért megosztom veletek: elfogyott ugye a piazza d'oro kávé itten. gondoltam, nem baj, amíg nem találok nem díszdobozosat, addig jó lesz a másik is, ami itthon van. nem is tudom, mi ez, talán Omnia. basszus, hihetetlen különbség van. lehet, hogy kitoltam magammal és a pénztárcámmal, amikor ráéreztem az igazán jó kávé ízére?