A jobboldali magyar és lengyel kormányt is gyűlölő, minden rosszban a világon Putyin kezét felfedező Anne Applebaum írt cikket arról, hogy milyen iszonyú volt látni, ahogyan Trump elnök a Fehér Házban rámosolygott az őt meglátogató Szergej Lavrov orosz külügyminiszterre és az amerikai elnök mosolyát szintén viszonzó Szergej Kiszljak washingtoni orosz nagykövetre. Mindez Applebaumot a sztálini idők kínzókamrájára emlékezteti. Cikkének címe: Ne felejtsük el Trumpnak és az oroszoknak mosolygós képeit!.
/A magyar kormány amerikai lobbistája, Fellegi Tamás nyilván most még több közpénzt fog e nő zsebébe önteni./
Öcsisajt, úgy tünik, hogy a háttérben elörehaladott állapotban van a világ felosztása a ruszkik, az usákok és a kínaiak között. Az EU-nak meg nem osztottak lapot: Az EU mongolidióta kretén brüsszeli vízfején harsányan kacarászik mind Trumpi, mind Putyin. A britek nélkül ottmaradt az EU egy ötödrangú és harmatgyenge nukleáris erövel (a franciákkal), és harmatgyenge katonai képességekkel. Már a németeknél is (az elsörangú porosz katonai hagyományok ellenére) az a legfontosabb, hogy óvódák legyenek a laktanyákban, meg a buziknak elegendö vazelin legyen raktáron. A löszer az másodlagos kérdés.
Csak egyetérteni tudok veled: Ez az egész "social media" hype nem más, mint szellemi maszturbáció és szellemi környezetszennyezés a köbön. De láthatólag a liberónácizmus annyira elhülyítette a nagy tömegeket, hogy ezt a blödlit és cumit is tövig beszopták. Sok szerencsétlen niemand így próbálja levezetni frusztráltságát, s a social mediák megadják nekik azt az illúziót, hogy egy álomvilágban zseninek kiálthatják ki magukat, pedig csak szerencsétlen klinikai esetek. Eddig minden ilyen social media faszságból direkt kimaradtam (ezek az app-ok voltak a legelsök, amiket az úi telefonomról vagy számítógépemröl azonnal kivágtam a francba), de most kivételt tettem Trumpi twitter-jeivel. Igen szórakoztatóak.
Tja, öcsisajt, a cikkben az áll, hogy "legalább EGY TUCAT" FBI Agent szolidarizált Comey-vel. Nos, hány alkalmazottja is van az FBI-nek? 30 ezer vagy több? A liberónáci hazugságsajtó szokásos trükkje. Nem irigylem Trumpi-t, rettenetesen nagy trágyadombot örökölt. Putyin meg csak röhög a markában, hogy az usákoknál NULL fegyelem van. Minden libnáci idióta kretén világmegváltó politikai tényzönek képzeli magát.
annak aki a multkor itt ertetlenkedett a bankrendszeren, es az allamadosagon , szepen reszletesen lerajzolva, lassan erthetoen elmagyarazva, nem veletlenul 2 ev = 120.k nezetseg, a qtyat sem erdekli,
"-Mi a kulonbseg az ignorancia es az apatia kozott ??
ja ,h torne le az ujja minden egyes alkalommal miko a twitterert nyul :o)
en spec tudok twitter, es facebook nelkul elni, sok "cocial media" oldal ami ha eltunne, nem tunne fel nekem, pont ahogy nem tuntek fel mikor feltuntek :o)))
en oreg vagyok, a szemelyes cocializalidasba hiszek, a digitalis helyett. ide csak trolkodni jarok, elvezem a frusztralt embereket az mindig feldob :oP
es megint csak a kontraszt kedveert, ugye a libtardok amikor ok voltak hatalmon aki szivarogtatott az nemzeti hos lett ! vagy el kellett tunnie az orszagbol ... ??? Snowden ?
Mas kerdes, h a Comey-nek van annyi tartasa, h nem megy le a libsi media szintjere. szoval ez kicsit paranoias megjegyzes volt a Donaldtol. Engem az erdekelne ,h mindaz a libtard aki most "fuggetlen vizsgalo bizotsag" ert sikit, miert nem tette ugyanezt a Killary e-mailek ugyeben ???? ott miert volt OK , h az az fbi igazgato ugy gondoja, h nem tud olyan ugyeszt talalni aki vadat emelne a Killary ellen, szoval meg sem probalja, case closed. ez nekem budos !