Moseleynak azért nem ártana leadnia egy jó 8-10 kilót :) De rosszul nem járunk vele az biztos.
Egyébként Ike tényleg a legjobb dobónk, de én sem vagyok elájulva töle, és én úgy gondolom, hogy pl. Zokinak sem az ilyen stílusú játékosok a kedvencei :)
De egy vérbeli 5-ös tényleg nagyon kéne, most hétvégén megint érdekes meccs jön a Nyíregy ellen, nem lesz ez olyan sima, ez a Seth Scott nem egy gyenge center, kiváncsi vagyok mit kezd vele a Trepák,Gordan,Kunc trió.... Gémesröl nem is beszélve :o)))
Szóval hétvégén jön a Nyíregyháza, az elmúlt években nyolcszor játszottunk ellenük, és csak egyszer kaptunk ki tölük, idegenben, igaz az eléggé emlékezetes meccs volt...
Én is úgy emlékszem, hogy a tavalyi eredmények számítanak, de lehet, hogy neked van igazad.
Abból gondolom, hogy a MAFC,Dombóvár,Eger,PVSK,Sopron,(ugye még tavaly elsQosztályú volt) már most játszanak, míg a többi csapat nem. És ugye ezek a csapatok azok, akik tavaly a tabella végén végeztek. 11.Dombóvár, 12.Pécs, 13.MAFC 14.Sopron 15.Eger.
Szóval én ebbQl gondolom.
Ehhez kapcsolódik, hogy december 10-én pénteken lesz egy érdekes meccs Siófokon, ahol a Siókosár UK a Dombóvárral játszik az MK 2. körében, ugyan az idei szabályokat nem tudom hány légiós játszhat a magasabb osztályú csapatban, de az biztos, hogy nem mindegyik, szóval nem lesz sima a Dombesznak, és ugye a Siófokban több kaposvári is játszik (Hendlein,Tömösváry,Beck,Szabó "Rodman" Balázs...). Egy meccs dönt a továbbjutásról.
Csak az a baj, hogy nálunk még 3 ilyen embert sem tudok mondani, mint a ZTE-ben :(
Bár Fullove-on csodálkozom, nem tünt korábban ilyen jó játékosnak....
Remélem Moseley játszik vasárnap!
Mondjuk egy: Ike-Moseley-Dénes-Kunc-Trepák ötös már jól nézne ki....
csere: Bobó, Szikó, Roland, Gordan...
Ha újra aktuális lesz akkor azonnal átírjuk a topic címét:-)
Egy jó banner-t én is támogatnék.
A zalaegerszegi meccs is nagyon nehéz lesz ennyi sérülttel.
Bizony ezek a fiúk sajnos ennyit tudnak, plussz most még nem is megy nekik, teljes önbizalom hiányban szenvednek, látszik az arcukon... :(
Az edzőváltás a lehető legrosszabb döntés lenne, nem hiszem, hogy Zokinál jobb edző van most a piacon, na meg megérdemel még egy kis türelmet, nem csak a tavalyi sikerekkor kellett mellette kiállni, hanem most is. Megérdemli.
Bár ahogy hallani F**** nagyon nyomul. :(
A nézőszám alakulása szintén elszomorító. Hol vannak azok emberek, akik tavaly fényképezkedtek nagy bőszen a csapattal? Nem csak akkor kell meccsre járni, mikor bejutunk a 4 közé! Vagy ez most égő nekik? :(
Huba szameg, a kurv@ index miatt lemaradtam, pedig már tegnap jeleztem (? volna), hogy OK a topik névváltás, csak maradjon benne a "legnagyobb csapat".
Mondjuk szerintem ez jó lett volna:
KAPOSVÁRI KK, A LEGNAGYOBB CSAPAT!
De ha már így alakult...
Plussz még egy bannert is összehozhatnál Lecsó ( :o) ), mondjuk a két bajnoki, és az egy MK kupával, vagy valami hasonlót! :-)
Már régebben írtuk,hogy kellene neki egy banner is, de elmaradt... ha tudnám,hogyan kell csinálni, akkor már lenne...a héten majd kitalálok valamit.
A csapat pedig azt hiszem hosszú-hosszú évek óta nem játszott ilyen gyengén és kilátástalanul, mint pénteken... Nem tudom mikor volt legutóbb ilyen meccs, talán még az Oroszék idejében...
Amíg nincs egy igazi lepattanózó centerünk, addig ilyen meccsek várnak ránk mindenhol, de úgy tudom ebben talán várható változás hamarosan....
Ami Kmézicset illeti... hát... meglátjuk én nem számítok sok jóra:(
Egerszegen teljes csapattal lenne esélyünk, mert az 1 Csaplár-Nagyon kívül ott sincs igazi magasember, de így hogy Strnad megsérült, Ike-al kitudja mi lesz... és a csapat is katasztrófális állapotban van pszichésen, ha Zegen kikapunk nagyon-nagy baj van.
A pénteki meccs választ adott a múltkori kérdésemre. Ez nem gödör, ezek a fiúk ennyit tudnak. Nem kell haragudni rájuk. Zorán is látja, nem is üvöltözik velük úgy ahogy tavaly tette ennél sokkal jobb játék miatt. Hallottam innen-onnan hogy lehet, hogy el kéne küldeni, de szerintem ez baromság. Egy bizonyos szintnél lejjebb azért nem kellene menni, de még nagyon korai lenne edzőt cserélni.
Ja és voltunk 800-an. Ha kikapunk Egerszegen akkor hányan leszünk a Nyíregyháza ellen?
A topic címét meg kellene változtatni simán Kaposvári KK-ra. Nagyon nem aktuális már. Meg lehet ezt valahogy csinálni?
Hát már ezért megérte beleszeretni a kosárlabdába. Borzongok, ha belegondolok egy-két meccsbe...
Pl.: 2001 tavasza Szolnok ellen alapszakasz: Emír kiállítva a meccs elején ( buzi Walke :O), Simi valami elképesztően dobva a tríket helyettesíti őt. A vége +27!
Vagy ugyanakkor a rájátszásban ZTE ellen 3. meccs... Kb. -20ról álltunk fel 5 perc alatt.
Vagy a döntő 6 meccse... Kamaszkorom legszebb májusa volt. :-)
Vagy következő évben az alapszakasz végén a veretlen Ase-t győztük le 6 (!) emberrel. Fülöp volt egyetlen cserénk, az volt talán a legjobb meccse nálunk.
Ila (?) néni azon meccsen tanította móres Fodor Gerit... :-)
Vagy 2003-ban, mikor először nyertünk az alapszakaszban Körmenden, Szolnokon, Fehérváron. És megnyertük az alapszakaszt.
A tavalyi évet nem is kell mondani, James és Sanders zsákolásai... Kupagyőzelem Fehérváron, továbbjutás Debrecenben, bajnokavatás újra Pakson... ("Jajj szegény ASE, nem sikerült mA SE!!! emlékeztek? :))