Az a baj, h - én legalább is - az elmúlt események hatására már semmit sem hiszek el, de végül is az ok mindegy, a lényeg, h azonnal lelép. Vajon ő az első rágcsáló a süllyedő hajón, v tényleg közbejött vmi? Lesznek még?
Javaslataim: kis Rosta - esély 0%, Sipos - védelem meg lenne oldva, Topic - egy gyengébb Sipos, Vajda - erős lenne neki, Szűcs - paraméterei a legjobbak, csak épp kézizni nem tud... A külföldieket nem lehet tudni, van legalább 20 aki szóbajöhetne,de ki mozdítható?
Amennyiben tényleg váratlan volt a távozása akkor erre az esetre nincs terv vagy alternatíva. Most jön a kapkodás, aminek nem szokott jó vége lenni.....
Nekem van olyan érzésem nem lesz semmi igazolás most .Ha így lesz akkor kíváncsi leszel lesz -e róla kommunikáció vagy semmi közlés nem halunk majd megint.Egyébként szerintem most a legfőbb tárgyalások Vailupovval történik .Mondjuk az én személyes véleményem,hogy szuper jó srác de pont arra a pozícióba jönne ahol van egy jó Gasink.Persze mellé még elférne de most más pozíciókra jobban ráférne az igazolás.
Azért a Kiel fejével gondolkozva, "miért érné meg két kulcsjátékosomat a riválishoz elengednem közvetlenül az alapozás megkezdése előtt, akkor, mikor már pótolni se tudom őket hozzájuk hasonló kvalitású játékossal?" Elég irreálisnak tűnik nekem ez már az idénre nézve... maximum egy másodrangú játékost tudok elképzelni, hogy eljöjjön onnan már most (Sonnefeldt, például)
Több játékossal is felvette a klub a kapcsolatot, Pekeler nyilván nagy fogás lenne, de az szinte esélytelen.
Wiencek megszerzésével próbálkozik/próbálkozott a klub. Viszont Gislasson nélkül már nehezebb az alkupozíció. Btw. Wiencek , Pekeler pedig főleg képes lenne egy személyben pótolni Blagot és Moraest is
Lehet én gondolom ezt rosszul, de erről beszéltem korábban, eddig fogták a kezét, most elengedték, ki lehet lőni a vadat.
Megint csak leegyszerűsítve: szeged = Csányi, veszprém = Lòlö.
Szerintetek a szegediek a főnök engedélye nélkül nekimennének a veszprémnek, sztem csakis akkor csinálnak ilyet, ha tényleg 1000% biztos a bizonyítékjuk, v kaptak rá engedélyt.
Amúgy meg elérkezettnek látták az időt és az alkalmat, h 30 év szopás után a kishal megegye a nagyot, húztak 19-re egy lapot, hátha kicsinálhatják az ellent, ugyanúgy mint a politikában tennék.
Vagy épp ennek az ellenkezöje történik, ezt kapták ukázba, a vizsgálat felmenti Lacikät és elmarasztalják a picket, Bodót nem hiszem, h bántanák az eb elótt.
biztos hogy van valami sumákolás mindkét oldalon, mert ha ennyire komolyan veszi mindkét fél, akkor az a minimum, hogy megmutatják azt a telibevert üzenetet
vagy mit hisznek, az MKSZ mivel fogja kezdeni? nem az lesz hogy na gyerekek, mutassátok a telótokat...
lehet hogy Bodó azt mondta, hogy ok, 2022től jövök, és ezért nem akarja megmutatni a Szeged.
Laci meg tényleg komoly ajánlatot tett, esetleg minősített is valakit szegedi oldalról, ő meg ezért nem akarja megmutatni.
Szerintem ez nem ennyire egyértelmű ,hogy mi hazudtunk ők meg tisztán igazat mondtak! Itt azért van csúsztatás mindkét oldalról véleményem szerint. Amúgy a vezetőség cseréjével egyet értek!