Sajnos nem tudom linkelni, de megtalálod a hirdetmények között, a "Már nem értékesített termékek és szolgáltatások Hirdetményei" között a negyedik, egyben utolsó sor.
Remek, kereshetünk másik bankot, nem tudom van-e még ami ingyenes.
Azért ez egy becstelen dolog volt, hogy az ingyenesség igéretével elcsaltak ki tudja hány embert a régi bankjától aztán öt hónap mulva mégsem ingyenes.
Lehet inkább vissza megyek a régi bankomhoz, ha nem találok mást.
Orbán Viktor: "Ha minden igaz, mire hazaérek, már kézhez kapom az adóemelésekre vonatkozó törvényt is, amely a tranzakciós adót, a bankadót, az energiaadót és egy új reklámadó bevezetését jelentené" - fogalmazott a kormányfő.
Továbbra is az egyik kedvenc mottóm a Gránit Bank volt mottója: "A GRÁNIT Bank valóban ingyenes alapszolgáltatásokat nyújt lábjegyzet, csillag és apró-betűk nélkül, egyszerűen, magyarul"
Szerintem ez hulyeseg. Lattal mar nem chipes bankkartyat kb fel ev aktiv hasznalat utan? Na az ugy nez ki mintha reszelovel mentek volna at rajta. Mukodni fog az siman.
Nem kell gúnyolódni, sima számlám volt eddig csak, bankkártyát sose láttam még, azt se tudtam hogy müködik, pedig az informatikával eléggé közeli barátságban állok.
Ott írtam alá, nem is azzal van a gond, hanem azzal, hogy van egy karc, ha fény felé fordítom (valószínűleg emiatt), ami eléggé szabálytalan. A gyári karcok meg kártya egyik végétől a másikig megy teljesen egyenesen.
Állítolag ha megsértem a mágnescsíkot nem feltétlen biztos, hogy müködik.
Viszont egy kérdés, ami a tapasztalatlanságomat jól tükrözi:
Mikor megkaptam a kártyámat, egy levél fogadott mellette, hogy aláírás nélkül érvénytelen. Ezzel nincs is gondom, de én - tudatlanságból adódóan - követtem a magyar helyesírás szabályait, így mivel a kép nem mutatta, hol írjam alá, én meg nem tudtam, úgy írtam alá, hogy a figyelmeztető jelzés fölött (úgye egy hivatalos lapon is aláírásunk alatt van a nevünk és hogy aláírás), de útólag kiderült hogy az a mágneskártya.
Ezt részletesen úgyan nem, de felületesen megkérdeztem még előtte a banktól is, hogyan írjam alá, ha a fekete nem fog, mivel sötét a háttér. Nekem már itt nem stimmelt valami, de gondoltam így van rendjén.
Aztán, ha a fény felé fordítom, vannak olyan karcolások, amik nem teljesen egyenesek (pontosabban 2), így gyári karcolásoknak szerintem az nem minősül.
Hol tudnám kipróbálni a kártyám? ATM-ek chippesek, boltokban is az van már elméletileg. Csak félek, hogy egyszer bemegyek egy idegen boltba, ahol nincs chip és nem tudok vásárolni?
Azért ebben csalódtam, hogy kezdőknek nincs egy eféle kép a kártya melletti papíron:
Én direkt simát rendeltem, mert számomra a dombornyomott drága, de hát ha ezt mégegyszer ki kell fizetnem, akkor ez tökmind1.