Palmarsonnal skandináv játékos igazolások befejeződtek, franciák , németek nem jönnek, Mahé is csak Vranjes rábeszélésére jött, ugyan úgy mint Lauge. A Maquda storít nem ismerem, hogy került ide. Az edzőpáros cuki, de nem versenyben érkezett, kényszerből. Lassan de biztosan elterjedt a vezetés viselkedésének híre, Nagy László kurvára rendezi a magán életét, ennek a csapatnak befellegzett játékos igazolás szempontjából.
Én KIelce-t hallottam, de mindegy is. A lényeg, hogy lemaradt róla a menedzsment. Pedig beleillene abba, hogy hármasvédő-balátlövő, amivel helyrebillenne az elcsezsett szerkezete a keretnek.
Szerintem nem kell még csúcsformát elvárni. Alapozás után vagyunk mindenki keresi a formáját. Nenadic, Omar, Maqeda, Nilsson és még mások is messze vannak a tudásuktól Momo feladata, hogy egy szintre hozza a társaságot. Sipos, Marguc, Liget már alakul, fognak a többiek is remélhetőleg. Inkább azon fő a fejünk szerintem, hogy a védelemből rohadtul hiányzik még egy jó karakter.
Pontosan megfogalmaztad, ami az én véleményem is. Egy dolgot másként látok, remélem nem baj:). Ha a celeb Lékai, akkor én mélyebbre ásnék. Szinte egyetlen magyarként (és jó játékos) élte meg
ennek a nagymúltú klubnak a mélyrepülését management
szempontból. Milyen érzés lehetett (lehet) világsztárok előtt
vállalni magyarként, csapatkapitányként ezeket a vezetőket. Nekem az élettől is elmenne a kedvem egy ilyen helyzetben, az
biztos. Ő is jó játékos volt, és nem ő tehet arról,
ez a klub a magyar játékos-temető.
Én kívánom neki, hogy a maradék néhány profi évére talajon egy nyugodt,
Voltak biztató jelek, Sipos nagyon pozitív. Viszont, amit már tudtunk, hogy súlyos szerkezeti gondok vannak és ezeket már egy Nexe szintű csapat is képes kihasználni. Hosszû oldalon pl csak Ligettel támadhatunk különben kis tûlzással sort kell cserélnünk (tudom, jön majd Lauge...). Money time-ban Mahe védekezik kettesben, mert nincs más. Egyébként Andreas 3-asban szerintem jobb, mint 2-esben, az első félidő végén egész komolyat ment a védekezés vele. És mégegy dolog, bár valószínűleg egyedül vagyok a véleményemmel, de én nem engedtem volna el Markussent idő előtt, vagy hoztam volna a helyére valakit aki normális kettes védő.