Használni lehet hogy lehet , csak nincs értelme ! valjuk be ,nehéz a kezelése , kicsik az irányzékok , és nem utolsó sorban a p08 érzékeny lőszerre is ! És nem mellékes az ára is ( 1000-1500 euró) , + még szituációs lövészetnél elég sokat kell lőni , igy kell jó pár db plussz tár is , ami mennyi is egy P08-hoz 20-40ezerft/db ( 5-6db-nál ez már nem kis összeg) !
Inkább nézz valami modern fegyver ! cz75-85 , cz shadow, vagy glock
Üdv! Èrdeklödnèk hogy mivel most csöppentem a sport lövészetbe így az lenne a kerdèsem hogy szituációs lövészeten lehet e használni egy luger p08 at? Vagy modern fegyvert kell?
Amatőr sportlövő vagyok. Eddig háziorvoshoz jártam sportorvosi vizsgálatra, de ez a lehetőségem sajnos most megszűnt. Győr-Moson-Sopron Megye és Budapest/Pest megye tengelyen hova érdemes menni vizsgálatra? Olyan nem körzetest is fogadó háziorvost vagy rendelőt keresek, akinél/ahol viszonylag hamar tudnának fogadni, és nem küldenek tovább tucatnyi szakorvosi vizsgálatra. Köszönöm a javaslatokat!
Sziasztok! 22lr kaliberű lőszert vásárolnék, természetesen engedéllyel rendelkezem. Ha van valakinek felesleges, kérem jelezze a 20/588-08-75-ös számon. Köszi!