Azér, nézd meg a polidilit: a tokajis topiv 50 ezer fölött van, fletó uszodája meg talán a tizede. Ha értelmetlen dolgokról van szó, a balos tömeg hajlamosabb egyszerre mozdulni :-)))
Köszönöm ! És kérlek, fogadd együttérzésemet amiatt, hogy te biztosan rpsszabbul élsz, mint korábban. Viseltessünk hasonló együttérzéssel hasonló helyzetben lévő honfitársaink irányába ! :)
Ahogy gondolod. :-) Annak mindenképp örülünk valamennyien, hogy te biztosan jobban élsz, mint korábban. Kívánjunk hasonló szerencsét minél több honfitársunknak!
Nincs is kormany altal fizetett hirdetes az atellenes oldalon, vagy?:)))
Leirtam mar alabb, raadast tapasztalatom is van PR-al ejropai szinten...nincs itt baj, leszamitva, hogy amator dolog olyasmire hivatkozni amiben hirdetek...erre jobban oda kell figyelni, es felesleges is....
nincs az a hulye marketinges az uzleti eletben aki sajat maga hivatkozna olyan cikkre, ami a cegerol szolo mellekletben jelent meg es raadasul hirdet is benne, ennyi...
A leggusztustalanabbat a temaban eleddig az index alakitott, ezzel a "cafolat" cikkel, amiben a PR igazgato elmondja, hogy nem PR cikket irtak es nem PR melleklet....
Teljesen normalis, hogy a hirdeto abban az ujsagban hirdet amelyik nem szidja ot Orbanek ugyanigy tettek a FT akkori mellekleteben.
Az ujsag meg teljesen nyilvanvaloan nem szid valakit ha utanna odakuldi a hirdetes szervezojet eladni. (mondjuk a kormany tanacsadojat megszolaltatni kicsit amator, meg annyi energiat sem forditottak erre a sz@rra, hogy az objektivitas latszatat fenntartsak, na ja mondjuk nem olyan kilogo, csak keveseknek tunik fel)
Ennyi tortent. Senki nem vett meg senki, csupan a kinalat es kereslet egymasra talalt.
De hogy ez a ket majom miert rohant igy "tisztazni" a bonyolult helyzetet....
"Gondolod, hogy a FT feltett célja "Orbánéknak károkat okozni"? Nocsak, nocsak. És miért?"
Dehogy feltett szándéka ;-))
Csak éppen "kölcsönkenyér visszajár" jelszóval valszeg te is pofáncsapod adandó alkalommal azt, aki azt terjeszti rólad, hogy egy jellemtelen szar vagy, aki lop a munkatársaitól és kiissza a talponállóban a pohármaradékot. Bár...
Szóval nem érdemes az alvó oroszlán bajszát rángatni. Ha egy egész lapot magadra haragítasz, sok alkalmuk lehet törleszteni.
Igaz, lehet pökhendiskedni, hogy"leszarom" - ez biztosan nagyon tetszik majd a sulinetes fideszfanoknak.
Google
"Financial Times": 1–10., összesen: kb. 15 400 000 találat Financial Times: 1–10., összesen: kb. 172 000 000 találat
A hirdetés teljes oldalas volt, a tarifák publikusak (némi engedményt persze kaptunk, nem sokat), a cikk mellett nem volt megkülönböztetés. DE: nem ezen eset részletei a fontosak, hanem hogy BIZONY megtörtént már ilyen.
Direkt mondtam 1-1 jellemző példát mindkét oldalról, nem akartam nagyon egyfele elfogult lenni. Mondjuk nem olvasok sok überelfogult, nagyonolcsóé' lefekszem újságot*
Kérlek, mellőzd a "nem érted" stílusú minősítgetésd, én sem tettem. Az egyik legismertebb piackutató cégnél is dolgoztam, tehát nem látom értelmét, hogy kutatás-módszertani vitákba menjünk bele. (A Népszava bizonyára szűri az azonos IP-címről érkező szavazatokat, így ahogy a szavazók száma közelíti a 10.000-et, egyre kisebb hibával tekinthető reprezentatívnak a vélemény az internetet használók célcsoportjában.)
"Te is kattinthatsz, írd be, hogy sokkal jobban élsz, mint tavaly, és máris tettél egy apró lépést az egyenlítés felé!;-)"
Valószínűleg azért jópofizol, mert érzed, hogy hülyeségre hivatkoztál.
Vagy ami a súlyosabb, azért, mert nem érted mikor lehet (úgy-ahogy) hitelesnek (reprezentatívnak) tekinteni egy közvéleménykutatást.
Megjegyzem: szociológiai alaptézis, hogy különbséget kell tenni az életszínvonal objektív mutatói (pl. reáljövedelem emelkedése) és az egyének szubjektív érzetei között. Tehát még egy valóban reprezentatív (azaz az ország egészének nem, kor, lakóhely, iskolai végzettség, jövedelemkategória stb. szerinti megoszlását leképező csoport megkérdezése alapján készült) felmérés sem biztos, hogy a tényleges gazdasági-szociológiai helyzetet tükrözi.... Ha pl. jővőre az én reáljövedelmem 50%-kal megugrana, de közben a Fidesz győzne a választásokon, hát akkor én a "Ritka sz*r év volt a 2006" rubrikát keresném egy ilyen közvéleménykutatásnál. Mindjárt 10-szer egymásután ! :) )
Azér nem gondolnám, hogy a Népszavát elárasztanák a jobbosok. Az MNO onlány szavazásain stabilan pár százalék alatt van a mazochista kormánypártiak aránya.
Bocs', igazad van félreérthetően fogalmaztam. Anno, FIZETETT hirdetésért cserébe kerültünk be a NEM fizetett Magyarország-mellékletbe mi is (a cégem) - és ott (hogy, hogy nem) kedvező cikk jelent meg jövőnk várható alakulásáról... No, így pontos.
elfelejtetted említeni, hogy te is fideszre szavaznál... ;-))
ahogy azt írtad volt a Közel-keletben (talán, v. vhol máshol), mindenesetre azzal a gondolatmeneteddel egyetértettem, csak a féloldaliak mindég CSAK azt látják.. ;-)
Nem "hasonló fizetett mellékletben". Ez NEM fizetett melléklet. Ez egy FT melléklet, melyet az újság a saját műhelyének véleményeként közöl. És e MELLETT szoktak a tárgyalt országok hirdetéseket megjeleníteni.
És ez ugyan nem egy felülmúlhatatlan teljesítmény, de Magyarország a szó számos releváns, főleg gazdasági értelmében soha jobban nem élt még. Függetlenül a reprezentatívabb vagy kevésbé reprezentatív véleménynyilvánításokról, amelyek nem tényszámokra, hanem érzésekre utalnak.
Ej-ej! Ez viszont keésbé árnyalt. Ha már tételes felsorolásba kezdesz ne állj le. 168 Óra, Napkelte, ATV, hogy csak egy-két hirtelen eszembe jutó példát említsek.