Csak jelzem, hogy elég jó képek vannak az egri meccsről a delfinek.hu-n! :-) (és még egy FONTOS infó: mint látható, Egerben hazai mezben játszottunk, ami fehér alapon egy kicsit kék :o) )
Jó ez a Kunc, na! :-) És Moseley 21/21-e szinte már halimicsnyi magasság. Azt hiszem kezd összeállni egy a play-off-ban 4közé jutásra is esélyes csapat.
Saabee, Némónak és Norrisnak sok szerettetel, mert kérték és mert megérdemlik!!
"Amikor újra Elcsaljuk majd a meccset Nekünk már nem lesz furcsa, Hisz korruptak vagyunk Sok lett a pénzünk, És kapott ezer hívünk De Téged is megkérünk, Hogy csaljál már nekünk Hisz csalni oly jó Ezt tudja ez a páros És mellettünk áll most Hát csalj Te is velünk! Győzzön az ALBA S a Váradi falka a Nagy Gábor banda Mind csalni fog nekünk: (Hajrá ALBACOMP!) Kell a Váradi Sípját úgy élvezem Írjuk fel a pénzre már: Hajrá Székletfehérvár!"
Még mindig nem tértem magamhoz szombat óta.... Remélem nem bántok meg senkit, de ki kell, hogy üvöltsem magamból. Ha mégis elnézést kérek előre. Még az is lehet, hogy elmegyek vhová, ahol senki, de tényleg senki sincs 5km-es körzetben, és ott üvöltök. Mintha izomból neki futottam volna egy betonfalnak... Néha csak ülök hosszan magamban és nem értem... Ha ilyen megtörténhet, akkor üres az életem, ilyen világot, ilyen embereket... én nem akarok ebben részt venni... Most nem energiáról, bele ölt pénzről van szó, hanem lelkiismeretről, igazságról... csalódottságról, kiábrándultságról... EZ NEM LEHET IGAZ!!!!!!!!! NEM, NEM, SOHA!
A torzszülött megnevezés Lacikátokat illeti. Bár Bobó tényleg nálunk van, de amit mostanában teljesít, az semmiképpen sem nevezhető "játéknak". De majd ellenetek remélem megmutatja, megFIGYELheted! :-)
Na, még két nap és jön az ASE... Zoki ugye azt mondta, hogy 4 meccsböl 3-at kéne nyerni, eddig 3-ból 2 megvan, úgyhogy ezt is be kellene húzni akkor... :)) Ha legalább az a két nyamvadt meccs (itthon Nyíregy, idegenben Dvár) meglenne, akkor még ez a szombati paks elleni vereség is beleféren, de így... :(
Azért jó lenne nyerni, jó rég kaptunk ki tölük otthon bajnokin, most sem kéne ennek a sorozatnak megszakadnia. Tavaly 85-76-ra nyertünk. Két éve 73-66-ra. 2002-ben 95-83-ra, 2001-ben meg 74-65-re. 1999/2000-ben 85-65-re, és legutóbb1998/99-ben kaptunk ki 90-85-re...
IGEEEEEEEEEN!!
Hát még milyen meccs volt! Én alig bírtam magammal, úgy izgultam végig :) Joe barátunk bemutatkozása azt hiszem ennél tökéletesebb nem is lehetett volna, lepattanók, centerben többször megverte Edmonson, ami azért még mindig nem kis dolog, elég jó eröben van Wylie az tuti :) És a végén gyöztes kosár - hát az nem volt semmi, amikor a végén beállt Érsek mindenki tudta, hogy rá játszanak és hármasra, és tuti, hogy be is fogja dobni, hát be is dobta, szerencsére annyira örültek a körmendiek ennek, hogy közben nem figyeltek arra, hogy még van vissza 6 (?) másodperc :)
Megérte elmenni, az már biztos!
Egyből egy megvan!!! Szerintem eddig ez volt idén a legjobb (de legalábbis a legizgalmasabb) meccsünk. Pedig ez már a harmadik hosszabításos mérkőzés volt. Wiley remélem állandósítja ezt a formáját. Akkor meglesz a nyolc.
Most már csak kettőt kell nyerni, hogy a vezetőség is elégedett legyen, bár áén eggyei is kiegyeznék... Szerintem ha a következő három nem jön össze, akkor sincs nagy gond, de onnan viszont nyerni kell mindent, amit lehet. Pl.: Eger, MAFC, Pécs, Dombóvár, stb... Ha ezek meglesznek (és miért ne lennének meg?), akkor nem lesz nagy baj a végére...