Némá, itt mindenki tud walesiül (csak én ferlejtettem el? :))))
Na, párat tegnapról:
Szereposztási gondok a Mikroszkóp színpadnak, a híres magyar atomfizikusról szóló darabja próbái előtt Ki legyen a Teller? Ha más
Nem marad, a Heller Tamás!
Íme a présház leszakadt födéme, amely egy épp ott dolgozó szőlészeti munkás-apát temetett maga alá Szülőt ölt e tető:
Szőlőt ültetettő.
Hidd el, hogy azok a kamaszok bejönnek ide vásárolni, hosz biztos szomjasak! Tonik itt,
Tinik ott.
Az öregúr tuti leszídna, ha nem vinnék neki most is torook-kéményseprőt Ha nem maradna negro ma,
Halálbiztos megróna!
No, lássuk, csak, hol rejtegeted a Romániába csampészett Libress-fuvart... Téged ismerve biztosan a magyarlakta város közelében lehet Hogy hol lehet a tampon-tárad?
Az egyetlen támpont: Arad...
Az idei Roland Garroson Mandula Petra már nagyon szerette volna látni a híres kastély-komplexumot, de edzője összpontosításra buzdította Ráér még Versailles,
Előbb egy pár jót szerválj!
A nagy forradalmár, bizony nem volt épp jeles földrajzból, amit egy, ellenőrzőjéből kilesett üzenet is bizonyít "Kedves szülő, Lenin béna:
Nem tudja, mi Benin, Léna..."
Tanácsom KoKo-nak Egy ütés a garatnál
Győzelmet garantál!
Lehet, hogy a javasasszony nagyon hatásos szereket mixel, de akkora tapló, hogy akkor is inkább a patikába megyek! (Ultra vulgár!!!) Bár igaz, hogy a sok gyógyfűje használ,
De nem vásárlok a hülye f*sznál!
A banda csele bejött: olvasztott jeget árulnak egy közel-keletinek, és ez igencsak javítja anyagi helyzetüket Meglátszik ám a jólét a hordán,
Mióta veszi tőlük a hólét a jordán!
ses, arrafelé télleg lehet valami a levegőben, amitől megindul a kecskefolyam... A legutóbbiaid is kivételesek!!! Géza bácsi télleg top10-es!!!
szvacs, a tieid nem kevésbé!!!
Nekem még mindig üres agyam kecske-tartománya. íme pár szerényke:
Magyar rögvalóság, 2001 Tetteinek nem burkolt ura
A tablettás borkultúra.
Újabb dolgok derültek ki az egykori hercegnőről: nemcsak vezetőjével, de még magyar húsipari alkalmazottjával is összeszűrte a levet! Románcoktól nem volt hajdanán Di mentes,
Előbb Ed, a sofőr jött, majd a Nándi (hentes).
Nyugodt életvitelű madár Nem érdeklik az izgalmak a csókát,
A drámát ő nem szereti, csak a mókát.
Ses-től ihletett másfeles:
Szép ez a kúria, az árát majd a mutter lekúrja... Szép ez a tanya, apuci,
Megszerzi az anyai puca.
Ilyen meg már biztos volt:
Jóképűek a topmenedzserek, de van köztük olyan, aki nem illegeti magát a tükör előtt Bár mindegyik helyes fiú,
Nem mindegyik fejes hiú.
jelentem, del-azsia valtozatlanul kecskebarat. nyomom is a kovetkezo adagot:
a szlovak politikus ejjeli randevujan allathanggal jelez magyar politikus valasztottjanak Az erdobe hasit Meciar IA-ja,
s visszabog ra az o Cseh Mariaja...
Ezt is az egykori izraeli miniszterelnokasszonyra biztak Golda
dolga!
Aromadetektorkent hasznalom a keteltut Ez a csoda-szalamandra
megerzi a szelem, Endre!
Nagybani jegkremdiszkont Kilora a
kaloria?
Szinhazba tevedt madar Helsinkiben A vilagot jelento szinfalak ota
bodultan el a finn szalakota.
Videki eselyes a madarversenyen Bizik am Vep a rucajaban:
van annak ver a pucajaban!
Randi Holnap a sarvari
foteren var Sari.
Tulzasba vitt szervezes az idei Balaton Expon Biztosan kell kulon muszaki szaknap
az Aliganal kitermelt iszapnak?
Antik gorog hiresseg slagerszerzoi allasa veszelyben Nincs tobb kifogas, Damoklesz:
ha tovabbra sem utnek a dalok, mesz!
Norveg iro a tulzsufolt sintertelepen Meglepi Ibsent
az ebszint...
Kedvenc vendeglosom romlott hust szolgalt fel Geza bacsi!
Gaz a becsi!!
ses, ha ennyire jó arrafelé a kecske-késztetés, akkor ne is gyere haza, sőt, megyek én is!!! Bécsi polgár, bérarató, esketés, gothár, Kunta, Toma, muszka, mind-mind kivételes!!! Még sok ilyet!!!
Nekem van pár, de most nincsenek nálam, csak egy ugrik be fejből, az is ángyélusul vabn, de szerintem ide való:
Gates atyánk újabb reklámfogása: az emberarcú oprendszer! (csak kimondva jó) Windows
With nose!