Keresés

Részletes keresés

Állományjavító Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1079
Jobb, ha nem.
Előzmény: Feles Elek (1078)
Feles Elek Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1078
Érthetnénk, mi gojok is?
Előzmény: Állományjavító (1077)
Állományjavító Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1077

Kereket a mókusnak.

Egy nevelá.

Előzmény: Törölt nick (1076)
Állományjavító Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1075

Ein Gespenst, kedves, nem kedves, valamilyen, negyedikhenrikimitátor,

egyszerűsítsük le a dolgokat a maguk meztelen csontvázára, sarokba a glaszékesztyűvel. Szófia beszéd, szátyárság, múlj el tőlünk.

Egy nagy mesügener gally vagy, egy böhéme, hogy világos legyen. Tedd a vágólapra.

Megszánlak, lehajolok hozzád, miképp rövid karriered alatt váltott szerkesztőid tették, megitatlak vízzel, de attól még az maradsz, ami. Egy nagy, bánatos mesügener gally.

Ez itt a tényálladék, minek kerülgessem, nem kenyerem.

Előzmény: Törölt nick (1068)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1071
(Én követtem el. Elnézést, de nem tudtam, hogy ilyen mélyen tiprok bele a lelkedbe ezzel.)
Előzmény: EG (1067)
EG Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1067

tekipna,

EG egy foglalt nick. Ein Gespenst az Ein Gespenst. :(((  az nem zavar ha lepatkányoznak, az igen, ha összekevernek ezzel a figurával. bocs.

Előzmény: tekipna (1066)
tekipna Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1066

EG szerint :..."annyi mocsok, annyi hipokrízis gyülemlett föl ebben az országban"...

Babarczy szerint ez az ország "egészségtelen hely"...

Melyiknek van igaza???

(HG - hetek óta - elzárkózik a magyarázattól, (talán azt reméli, a feledés jótékony homályába vész a kijelentése, ti., hogy ..."annyi mocsok, annyi hipokrízis gyülemlett föl ebben az országban"... A fenti idézet EG-nek, az első, a fórumon hozzáférhető hozzászólásából származik.)

Triste Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1065

"A múltban lezajlott itt egy műfaji vita (...) Hivatkoztam egy újságcikkre, melynek létezésében többen kételkedtek. (...) Én azt válaszoltam: nem dokumentálok. Vagy elhiszik nekem, hogy Megyesi szerint „huhogni jó”, vagy nem. Ha nem hiszik el, mert nincs annyi hitelem az olvasó szemében, az én bajom. (...) Dokumentumot, dokumentumot! – kiáltották többször is egymás után. Itt ez a szokás! – kiáltották még hangosabban, merthogy ugyebár itt – az interneten – a dokumentálás teszi hitelessé, érvényessé a hozzászóló állítását."

Az a vita - jóllehet te csak úgymond "írsz" - jóval több volt annál, minthogy csakis műfaji minősítést érdemeljen. Egyszer azt állítottad, hogy az SZDSZ testületileg huhogott a Fradi meccsen, máskor viszont azt, hogy a frakciótagok közül néhányan. Ez utóbbi állításodra kértek többen is valamilyen dokumentálást, ami elől a szokásos módon, azaz egyszerre szánalmas és durva sértegetésekkel tértél ki. Az előbbi állításodat pedig meglehetősen  gyengécskére sikeredett, lesajnáló mosolyt joggal kiváltó hiperbola magyarázgatásoddal próbáltad elfogadhatóvá tenni.

Egyébként valóban többször is hivatkoztál egy bizonyos Huhogni jó címet viselő cikkre. Ezt azonban még - bizony - te sem lettél volna képes prezentálni, már amennyiben, megszánván bennünket, egyáltalán akartad volna. Ugyanis Megyesi tollából ilyen című publicisztika nem jelent meg.

Előzmény: Törölt nick (1064)
Állományjavító Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1062

Bájos vagy és kedves és helyénvaló és jókedvben teremtett,  de szerintem ehhez a bomlott értelmetlenséghez, ehhez a gespensti szerencsétlenséghez nincsenek eszközeid, meghát közöd is csak hellyel-közzel, ő jelen állapotában nem képes sem ítélni, sem támadni, sem védekezni, különben az anti-antiszemitizmushoz - vagy hogy nevezed - se igen vannak értő eszközeid szerintem, de legyen ez majdani zavartalanabb és reménytelibb viták tárgya.

Jó éjt. Jó tudni, hogy létezel.

Előzmény: babarczyeszter (1060)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1061

Igen, a félreértés elkerülése végett, és persze konkrétabban is: én a faszt, a hülye faszt, a különleges faszt, a rejszoló faszt, a fasznak is a faszát, ami belőled áramlott felém, soha nem fogom elfelejteni.

Nagyszerű, nem is azért írtam, hogy elfelejtsd, hanem hogy emlékezz rájuk.

Semmi közünk egymáshoz, és nem is lesz.

Most megnyugtattál.

Vagyis: „nem nyithatunk egy tiszta lapot”. Ez teljességgel ki van zárva.

Rendben, ha így akarod, legyen így.

Viszont a fasz kitétellel kapcsolatosan korábban nem volt problémád, magadat előszeretettel nevezed gecinek, én csak tovább gondoltam az önminősítésedet, sőt egy ízben rám is ijesztettél, amikor azt közölted, hogy engem tisztelsz, mert én csak téged tartalak fasznak és nem az egész társadalmat betegnek.

Megjegyzem neveztél már te is engem mindenfélének, utoljára talán jámbor butának,ami akárhogy is nézzük, felér egy fasszal, mindezek ellenére mégis megpróbálok veled normális hangnemben tárgyalni, csakhát minduntalan visszarángatsz a földre.

Te most azt állítod, hiperbola a kijelentés. Akkor viszont ebből következően hiperbola (tehát lényegileg igazság) Orbán kijelentése is.

Ez így tökéletes zagyvalék. Már miért következne az egyikből a másik igazsága? A kommunista az nem egy rassz, az ő rárontását genetikához kötni egyszerű aljasság. ÁJ kijelentésével meg lehet vitatkozni, lehet rasszistának minősíteni. Orbánét csak ostobaságnak nevezni lehet.

Gyarmatit valaki látta dohányozni. Te pedig láttad kacsázni. Ergo Babarczy Eszterből  kitűnő köztársasági elnök lesz.

Na és ezt én mikor mondtam? Egyáltalán mikor foglalkoztam én azzal, hogy Babarczyból milyen Köztársasági Elnök lenne?

Most persze nyugodtan bunkózhatsz, mert le merészeltem írni, hogy Gyarmati Andreának x-lába van, és kacsázva jár. Mert ez az igazság. Ez aztán objektív.

Az, hogy neked ennek ellenére tetszik, egy másik kérdés, nem érdekel.

Iderángatod azt a szerencsétlen nőt egy politikai vitába úgy, hogy a női minőségével példálózol. És mindezt azért, hogy szembe állítsd Babarczyval, aki nem okos, nem szexis, nem nőies, mintha ennek bármi köze lenne a témához. De persze én vagyok a bunkó, hát elmész te a sunyi picsába, de sürgősen!

Vannak effektív hazudozók, hamisítók és fenyegetődzők, és vannak, akik „csak” mosolyognak ezen egyetértőleg. Pixy szerint ez utóbbiak (mármint pl. Pixy és te) igaz emberek, szerintem viszont hazugabbak vagytok az effektív hazudozónál is.

Te (most egyes szám második személyben mondom) indirekt hazudozó, hamisító, fenyegetődző vagy, ugyanakkor effektív gyalázkodó.

Na most aztán végképp belekavarodtál, de sebaj.

Hogy a fenébe tudok én indirekte hazudozni, hamisítani, pláne fenyegetni?

Hogy jön ide Pixy? Pixyt egyébként kedvelem, bár soha nem találkoztunk, de ugyan mikor mondta azt Pixy, hogy én egy igaz ember lennék?

Mikor szmájliztam én egyetértőleg aljassághoz?

És effektív gyalázkodó vagyok, mert igazat írok, hát, lehet... Egyébként miért hazudnék? Hogy elnyerjem a jóindulatodat? Vagy valaki másét? Szánalmas vagy, kérlek.

Mármost leszögezhetjük, hogy egyetlen hazug sort sem tudtál tőlem idézni, ezért aztán én, jobb híján indirekte hazudok.

Én viszont több tételben szedtem össze a te hazugságaidat, csúsztatásaidat, aljasságaidat, ezért aztán azt is leszögezhetjük, hogy te meg direkte hazudozol.

És kihúzhatnád már a kezeidet a seggedből, majd a hatalmas nővérek helyettesítenek, mert ezzel a szösszeneteddel Pilhál is elszégyellné magát.

Előzmény: Törölt nick (1024)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1060

Ha nincs hozzám kérdés, akkor én most kiszállok. Jó éjszakát mindenkinek.

be

Előzmény: babarczyeszter (1059)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1059

Kérlek, magyarázd el.

be

Előzmény: Triste (1058)
Triste Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1058
"így nem tudom, mihez kellene hozzászólnom."

Nekem azért lenne sejtésem...
Előzmény: babarczyeszter (1054)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1057

Gondoltam, pontosítok, nehogy baj legyen, és tessék, baj lett :-)

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (1055)
Állományjavító Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1056

Kérlek, ne "irl"-ezz, tekintet nélkül esetleg jogos hivatkozásaidra.

Egy ilyen szerencsétlennel, ha elémbe idézed a nevét és felborítod az álcaneves fikciót, egyszerűen nincs kedvem, jogom és erőm élcelve játszadozni. Arcot, testet ölt, családdal, bőrrel, vesével, rozzanó májjal, gyérülő hajjal és fogakkal, melyekben gyűlik a halál...

Ez így rókavadászat... Megszánom, és letérdelek mellé és vizet nyújtok neki... ne tedd.

Aljasságban nem veszek részt. A Laci még éppenhogy, de elment, bár szóltam volna érte, volt egy ilyen gondolatom, de nem akartam a moralitásomat lobogtatni. De ez, nem helyes. És mivel nem helyes, nem is lehet sem szórakoztató, sem tanulságos.

Akkor meg minek?

Előzmény: fáradtolaj (1046)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1055
A nagyképűsködéseddel csak felbosszantod az elmebeteget. :)
Előzmény: babarczyeszter (1054)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1054

Kedves Topiklakók,

Jó Tündér hívására benéztem ide. Örömmel látom viszont az egybegyűlteket, utoljára augusztusban jártam erre, és meglehetősen felgyűlt itt a nyelvi, érzelmi és egyéb gyúanyag, ha jól látom. Ezen túl sajnos egy kukkot sem értek a társalgásból, így nem tudom, mihez kellene hozzászólnom. Kérlek titeket, világosítsatok meg, bármilyen kérdésre válaszolok, ha válaszolni tudok rá.

(Ein Gespenst kedvéért: a "válaszolni tudok" kifejezést a következő szakaszokra bonthatjuk fel analitikusan (noha jegyezzük már itt meg, hogy a válaszadás folyamata többnyire intuitív): 1.  a kérdést tartalmazó nyelvi egység elemeit vonatkoztatni tudom egymásra (szintaktikailag), valamint az általam ismert (számomra mentális reprezentációk formájában elérhető) valóságra (szemantikailag), 2. majd mentális reprezentációim közül ki tudom választani -- rejtélyes biokémiai úton vagy a Jóisten kegyelméből -- 2.a) azon releváns darabokat, valamint 2. b) ezek magyar nyelvi jelét, amelyek az 1. pont alatt lezajlott mentális folyamat eredményeképpen előálló, megértett kérdésre a jelen értelmezői közösségben adekvát válasznak minősülnek, ahol is az "adekvátság" kritériumait a társalgási pragmatika szerint értelmezzük).

be

Jo Tunder Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1053

Lacika, te még mindig túlságosan bátor vagy :)))))))

Előzmény: Törölt nick (1052)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1050

Ein Gespenst,

Te annyira hülye vagy az internethez, hogy nem érted mi történt. Én nem igazán hamisítottam dokumentumot, én egyszerűen csináltam egy weboldalt, majd konstruáltam hozzá egy mesét. Mesének nevezzük azokat a történeteket, amelyekben hétfejű sárkányok lángot fújnak, illetve amelyekben budapesti eszmetörténészekről kiderül, hogy ausztrál atlétanők voltak és hétméteres ugrással megverték a Jackie Joyner Kersee-t. Nem érted.  Nem baj. :))

Előzmény: Törölt nick (1048)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1047
Természetesen, ha Ő lenne a közt.elnök, kicsit szánalommal kéne olvasania az itteni megnyilatkozásokat, főleg, hogy nem esik szó a rászorulókról. és esetleg TÉNYLEG kiderülne az, hogy esetleg magára marad, mert annyiíra nem szeretjük honfitársain kat, hogy ne férnének be hozzá. Mondjuk az is igaz, hogy bevallhatná az elején, Ő nem egy Jo Tündér
fáradtolaj Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1046
Hát szerintem a mi lacink lehetne a mi lacink.Én úgy keveredtem ide, hogy nekem valahol törést okozott az életemben az, hogy a kedvenc publicistám, Vágréti László azt a kijelentést merte tenni egy cikkében,hogy ahogy ő hazavitt egy fúrógépet, nyilván így tett mindenki a munkahelyén, ronald régen már csak zálogot tetta weszett fejsze nyelére.Szerintem erre már nem emlékeztek, megaztán ki-ki ízlése, társadalmi beágyazodottsága szerint jól állást foglalt- laci meg jól eljátszotta-a tudományos alapú sértődést. Jellemző, hogy senki sem kérte ki magának ezt a sorozatloipást, talán mert úgy alakult, hogy a halmozottan hátrányos előélet nem pont az internetezési szokásokon mintavételezhető.Elvileg én is jól megsértődhetnék. Mire fel ? Az elitnek az észosztáson kívül talán valami felelősségérzettel is bírnia kellene,pont az általunk útált bizonyítja, hogy nem az a fontos ő kicsoda, hanem mi sem csak tagadásból állunk .Ilyen se vagyok, meg olyan se. Pedig mindenki ilyen is, meg olyan is.Könnyű rajta gúnyolódni, én is megtettem, főleg acsordaszellem összerántó erejét megérezve.Szerintem az ismeretei mélységei támadhatatlanok, legalábbis számomra hiánypótlóak,legfeljebb más következtetéseket,tenulságokat olvasok ki ugyanabból az előbányászott adatból.Kérve a titánok önmegtartóztatását /állományjavító,népség, katonaság/, elvileg meg is egyezhetnénk. A szellem izgága,s miután öröksége a felhalmozott tudás,kapna egy szobát, ahol retteghetne az emberiségért.Eszter meg kiállna elénk, s azt mondaná, ő pont azt akarja, amit mi.Őszinte nép a magyar,szerintem egy hétnél nem tartana tovább a tömegverekedés.Jód, meg kötszer, minden ami ilyenkor hasznos, elő vele.Itt tartunk most.Szerintem, aminek van mélysége,az csak a kultúrált baszogatásban jelent meg. Osztályalapon, ha ezt felbírja még fogni vki, az itt megjelent írások nem támadták, nem is tehették, csak a profik.Ha lesz egy kérdés, kit tartok profinak, igen, a zsidók többezeréves kultúráján "bocsánat"edződött, akár a nem homogén társadalmakat "kihasználnn" képes, izéket.Felpillantva a címre,nem akarok senkit megbántani, de én úgy érzem, Ő az én emberem, sejti a valót,s mindent elfogad, ami emberi.
Előzmény: Jo Tunder (1042)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1045
nem kellett annyira azonosítani, megadta ő a polgári, irl nevét az egyik hozzászólásában, sőt a mai napig a topikban virít aza a hozzászólás (328-as), aminek a megszólításában ennek nyomán ott szerepel Ein Gespenst polgári neve, illetve egy másik hozzászólásban (571-es) egy hivatkozás az általa megadott IRL név alapján egy valóban megjelent interjúra, amit ő készített valami malomról (http://www.mozgovilag.hu/2000/09/szep7.htm)
MGperY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1044
"lehet, hogy megsem XY Ein Gespenst. Jart e Cecil a Torok utcaban ?"
és kinek az anyja lopott nylonharisnyát a corvin áruházból?
fáradtolaj Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1043
Most olvastam végig.Mostmár bizonytalannak látom az esküvőnket,de beszéljünk az elnökasszonyról, a mi problémánk eltörpül a nemzet előtt állóktól. Meg az a csokor, amit rámakartak sózní, nem illett volna hozzád. Meg is ettem,mert elég hervadt volt, meg hamár ki van fizetve. A vázát nem engedték kiinni, merthogy késésbe voltunk,s fél hat után már állítólag a vázábabeleivás joga illetékbélyegfüggő.Ami viszont fontos, ha nemis voltál itt.Mostmár értem azt is, hogy miért ragaszkodtál Lacihoz.Nem lóg ki a násznépből. Elvárt hülyeségét visszafogottan hozta, Az emberek megsüvegelték.A mi fiunk, meg ilyenek hallatszottak, meg a pisszegés.Túléltük.Kedves tekipna, majd derítsd ki, hány éves volt a vőfély.Selytelmeskedéseddel megzavartál, ez a csokorevés is miattad/érted volt.Egy kis ződdel ízletesebb lettvolna, dehát azt hiszem, egy anyós és ara nélküli esküvőnél,kevesebb dolog van, ami feldobhatná a kollektív ész örököseit.Remélem egyre gondolunk !Ez a zseni sejtésed meg /tényleg a monti csárdásra pislogtak a gyertyák/szerintem bejött, Mert tényleg, monty pite is volt,De most bekattant, hogy együtt voltunk az elvonón lacival, rosszat én meg nem mondanék róla,legf. ellenszenveset.
Előzmény: tekipna (1036)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1042

dear TG68,

itt nincs szo a hitelesseg es a pontossag kutatasarol. Ein Gespenstet azonositottak egy kozszereplonek nehezen neveheto szemellyel. nem vennek merget a dologra, de XY es Ein Gespenst irasai valoban nagyon komoly hasonlosagot mutatnak. olvasoi levelek vannak a neten, egeszen erdekes. de lehet, hogy megsem XY Ein Gespenst. Jart e Cecil a Torok utcaban ? mit tom en :))
Előzmény: Törölt nick (1039)
Triste Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1041

"Ez a liberális értelmiségi elit hangja."- teszi szóvá jellemző példa gyanánt a kisköcsögözést Ein Gespenst barátunk mások gátlástalan lepatkányozása és legörényezése után.

Előzmény: Törölt nick (1029)
tekipna Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1040

Kedves fáradtolaj,

el sem hiszed milyen sokat segítettél. Véleményed szárnyakat adott, már is tiszábban látok/sejtek...   :)))

maradok híved, tekipna  "sajnálj.segíts.építs."

:)))

ui. bringásoké a jövő....

Előzmény: fáradtolaj (1038)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1038
Én ráadásul bele is szerettem, de csak, ha ez segíti őt.Faludit olvasok, meg fekvőtámaszokat csinálok,hogy elsőre megfeleljek Neked. Pont ezt mondtam, volt az eszternek vmi internetes izéje, aminek kapcsán kifejtette, hogy minden szzép és jó, csak ismerve a valóságot, ez nem biztos,hogy a magyar valóságot tükrözi.Én egy ilyen valóságismertetésnél is megbírok hatódni. Jó, félóránál többet nem is zokogtam, de már sírás közben kerestem a helyet, ahol jól felbírok háborodni.
Előzmény: tekipna (1036)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1037
Én még teknikuss se vagyok, viszont nem fértek belém az IRÁNYELVEK. Én válogattam meg, mi érdekel. Mi ebből a tanul/t/ság ?Én a műveletlenség jogán bárkit kikezdhetek, ti erre képtelenek vagytok.Ugyanazt kaptátok készen, s a mi Lacink UGYANABBÓL merít, amit a szemére vettek,Bizonyos értelemben jogos a sértettsége, hisz tökös gyerek, seggnyalást nem tanult. Aki nála hülyébb volt, mind boldogult,az emberiség meg lapított. Nehéz ezt megélni nyilván.Lehet, hogy egy súlypontáthelyezés segítene rajta.pölö ha megmondaná valaki, de hogy mit, ahhoz kell egy jó tündér.Meg van egy zseniális sejtésem, ami neked lehet,hogy nem tetszik, talán mindenki helyett ingerült,nem komromittálja a rászorulókat,de én örülök, hogy van, és ha nem lenne ilyen bunkó pitiáner,B.E. is azt mondaná, nagy a feladat, nagy a kihívás, de találjuk ki azt, hogy mit gondolunk egymásról. Kell egy magyar szabvány, amibe a szomszéd is belefér, mégha izé is, meg egyelőre nem tömeggyilkos.
Előzmény: Jo Tunder (1032)
tekipna Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1036

Kedves fáradtolaj,

feltételezésem/sejtésem  szerintem TK - (Babarczy Eszter megszólalásainak és halgatásainak "vérbe mártott tollú" kritikusa - zseni.

Ezt a feltételezést/sejtést - továbbiakban az egyszerűség kedvéért nevezzük: tekipna sejtésnek - szeretném a jövőben bizonyítani.

Nem lesz könnyű - ti. TK gyengéden ellennált ez irányú "sejtelmeskedéseimnek", de mint tudjuk a zseni/k szerénysége felülmúlhatatlan - feledat, de megér egy misét/kísérletet.

Nagyon sokat segítenél, ha sejtésem bármi módon megerősítenéd vagy cáfolnád.

Híved, tekipna  "sajnálj.segíts.építs."

Előzmény: fáradtolaj (1022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!