Na, még két nap és jön az ASE... Zoki ugye azt mondta, hogy 4 meccsböl 3-at kéne nyerni, eddig 3-ból 2 megvan, úgyhogy ezt is be kellene húzni akkor... :)) Ha legalább az a két nyamvadt meccs (itthon Nyíregy, idegenben Dvár) meglenne, akkor még ez a szombati paks elleni vereség is beleféren, de így... :(
Azért jó lenne nyerni, jó rég kaptunk ki tölük otthon bajnokin, most sem kéne ennek a sorozatnak megszakadnia. Tavaly 85-76-ra nyertünk. Két éve 73-66-ra. 2002-ben 95-83-ra, 2001-ben meg 74-65-re. 1999/2000-ben 85-65-re, és legutóbb1998/99-ben kaptunk ki 90-85-re...
IGEEEEEEEEEN!!
Hát még milyen meccs volt! Én alig bírtam magammal, úgy izgultam végig :) Joe barátunk bemutatkozása azt hiszem ennél tökéletesebb nem is lehetett volna, lepattanók, centerben többször megverte Edmonson, ami azért még mindig nem kis dolog, elég jó eröben van Wylie az tuti :) És a végén gyöztes kosár - hát az nem volt semmi, amikor a végén beállt Érsek mindenki tudta, hogy rá játszanak és hármasra, és tuti, hogy be is fogja dobni, hát be is dobta, szerencsére annyira örültek a körmendiek ennek, hogy közben nem figyeltek arra, hogy még van vissza 6 (?) másodperc :)
Megérte elmenni, az már biztos!
Egyből egy megvan!!! Szerintem eddig ez volt idén a legjobb (de legalábbis a legizgalmasabb) meccsünk. Pedig ez már a harmadik hosszabításos mérkőzés volt. Wiley remélem állandósítja ezt a formáját. Akkor meglesz a nyolc.
Most már csak kettőt kell nyerni, hogy a vezetőség is elégedett legyen, bár áén eggyei is kiegyeznék... Szerintem ha a következő három nem jön össze, akkor sincs nagy gond, de onnan viszont nyerni kell mindent, amit lehet. Pl.: Eger, MAFC, Pécs, Dombóvár, stb... Ha ezek meglesznek (és miért ne lennének meg?), akkor nem lesz nagy baj a végére...
203 centi... háát, ezzel a magassággal közel nem center, súlyban, eröben OK...
Annak örülök, hogy ezzel valamivel jobb lett a csapat szerkezete, jött egy magasember és mezönyposztokon meg több lehetöséghez juthatnak mások is Ike távozásával.
Igaz állítólag Báne hamarosan újra harcrakész, de ezt nála sosem lehet tudni...
" Az amerikai játékos ugyan nem klasszikus értelemben vett ötös posztos kosaras, ám Kovács László ügyvezető-elnök szerint meg tudja oldani azokat a feladatokat, melyeket kiszabnak rá. "
Hát ez megint egy jó vételnek tűnik... :( Azért remélem vele megindulunk felfelé!
A klubvezetés kedden tárgyal az amerikai Joe Wylie-val
Ike nem tér vissza a somogyiakhoz
Kaposvár
Újabb játékos érkezik a Kaposvári Kosárlabda Klub együtteséhez. A klub vezetése kedden tárgyal az amerikai Joe Wylie-val, s amennyiben sikerül megegyezni vele, szerződtetik.
A csapathoz nem tér vissza honfitársa Jibrahn Ike. A hátvédnek december 31-én járt le a szerződése, s vele nem hosszabbítottak a szezon további részére. David Moseley már bekapcsolódott a munkába, ő természetesen Kaposváron folytatja pályafutását.
A somogyiak már elkezdték a felkészülést az újabb megmérettetésekre, hiszen szombaton már Körmenden kell bizonyítani. A nyolc közé jutás szempontjából sorsdöntőnek is nevezhető párharcban már a kaposvári oldalon indulhat csatába Joe Wylie is, akit a centergondok enyhítésére szemelt ki a szakvezetés. Az amerikai játékos ugyan nem klasszikus értelemben vett ötös posztos kosaras, ám Kovács László ügyvezető-elnök szerint meg tudja oldani azokat a feladatokat, melyeket kiszabnak rá. A 36 esztendős amerikai 203 cm magas és közel 100 kiló. A statisztikai lapját böngészve kiderül, hogy a Debreceni Vadkakasoknál hat bajnokin 8,5-es pont és 4,7-es lepattanóátlagot produkált. Átlagosan 18,3 percet töltött pályán, ezalatt 12,3 IBM-pontot tudott összeszedni. Wylie-val és menedzserével kedden tárgyal a szakvezetés, s ha mindenben sikerül megegyezni, azonnal edzésbe is áll az amerikai.