CSABEE, benned nem tudunk csalódni!!! Nosza, a folytatást!!!
(Tök jó kecskerím-párt fedeztél fel az én egyik régebbiemhez: Az enyém így szólt - az egyik katonatársamról, aki télleg létezett:
"Századtársam az alábbi számokban indul a laktanya-versenyen
Kapos L.: úszás,
Laposkúszás."
Nos, a tiéd méltó párja, és természetesen nem újrafelf, tehát nem jár lopós érte :)))
Van anyagom, majd délután nyomom föl - ha még akkor is lesz háló a suliban :(((
Végre sikerült géphez jutnom. GZ megtiltotta, hogy egyben rakjam föl az utóbbi idôben felgyülemlett rímeimet, ezért megpróbálom 3-4 alkalomra elhúzni. Így Nektek sem lesz olyan nagy trauma.
Mocskosszájú mesehôs Nagyon durván szól a Kuka:
„Mé’ nincs itthon kóla, szuka?"
Agresszív gyôri "ultra" Röhögött a Rába ETO-n?
Kerüljön hát rá a beton!
Jótanács turistáknak Ha megfájdul a háta, egyen!
Így juthat csak át a hegyen!
Az MLSZ-alelnök elfeledkezett a praktikus szuvenírrôl Megjárta a túlsó partot,
Mégsem hozott Puhl sótartót…
Jólöltözött, büszke apuka A testemet védi a selyem,
Szép a lányom, s édi a vejem!
Gyanúsan sokat nyerô zsoké Mindig neki „ lejt a pálya?"
Tegyünk lassabb pejt alája!
Konditerembe jár a zsidó ellenségem? Akkor nekem annyi! A Kohn gyúr?
Agyonkúr!
Az én feleségem igenis értelmes! Hű nejem
hülye? Nem!
Na és a léggömb vidékrôl származik? S a lufi
Falusi?
Gyôri labdarúgó a hadseregben Lakos P.: Úszás!
Laposkúszás!
Befutott a tanárismerôsöm -Miért nem látom télen Janit?
-Olyankor a Yale-en tanít…
Kollégái nem rajonganak Ganxsta Zoleeért A zenészszakma szanaszét
Fikázza a Zana Z.-t…
Véres bosszút állt a katonafeleség Lecsapta a baltanyél a bakát,
Mert más nôje nyalta Béla nyakát.
Bár a volt Vasas-sztár Iránból származik, technikája mégis a volt szovjet tagállam szintjén mozog Oly' jól rúg Ziai
Mint egy grúziai!
Fiatalító kúrán vett részt a papa Közülünk api lett "zsenge"
Karcsú, mint a zsilettpenge!
Beszólt a prostituált Mondja, maga kúrna, vagy
csak a szája kurvanagy?
eszpee (üdv!), Teodor (újraüdv!): látjuk, lassan, csikorogva, de beindul a rímesztergátok, faragjatok sokat, kevés hibást, sok szabályosokat...
Doktor úr, a csacsipacsi az más.
Csacsipacsi szvsz: két szövegrész csak az első betűben tér el.
Kecskerím (1. alfaj): két szövegrész két-két betűben tér el, s ezek helyet cserélnek.
Én a kecskerímet többnek érzem, mert minden csacsipacsit ki lehet bővíteni kecskerímmé, ha valaki ügyes, mondok egy példát erre:
-csacsipacsi:
elcsórom
olcsó rom.
-kecskerím:
Ha én a lovadat elcsórom,
nem terít le vadat olcsó rom.
Ehhez már csak valami címet kell kiötleni, hogy életszagú legyen, s lehet beírni a rovatba. Nos, a cím kiötlését rátok bízom, ezt úgyis lopósnak szánom GZ végbél-ríme miatt...:)
Hippi nem gombaszakértő Ez itt nem is vargánya,
ne hallgass a vagányra!
Baleset Asztal lába kiferdült,
s a lapjára kefír dűlt.
barkácsoló szellem Csészét farag dzsinn fából,
majd iszik a findzsából.
Tűzoltásnál segítő súlyemelő Azért hívtam ki sportolót,
indítsa a kis poroltót.
nem arrol van szo, hogy mit minek hivunk, hanem arrol, hogy a topik ugy alakult, hogy kinrimet, helycseres rimet, stb. is elfogadunk es mivel a topik neve mar megvolt, besoroltuk ezeket is a kecskerim kategoria ala. a tobbseg azert kecskerim.
apro helyreigazitas: en eszpee-t mint webes gurut reklamoztam es nem itt a topikban, hanem a sespress hirlevelben. a weben felul viszonlyag turhetoen csocsozik is, de arrol fogalmam sem volt, hogy meg (majdnem szabalyos) kecskerimet is tud irni!
Szasztok.
Teodor, végre megint köztünk!!! Maradj is, ha már itt vagy, és még sok jót!
eszpee szaki, ses már beharangozott téged, ez errefelé éppen elég jó ajánlólevél, ugye, többiek? :))))
Két apró szösszenet mára:
Erőskezű séf türelmetlen fenyegetése kuktájához: ha nem kerül elő a spejzból a gríz (DE AZONNAL!!!), kiszorítja belőle a szuszt is! Nem ölel e durva kar át,
Ha hozod azt a kurva darát!
A titkos ügynök hanghatás kíséretében szarik be, amikor középkori fegyverrel fenyegetik az életét (csak kimondva jó)
Meglegyintik fémkarddal,
Hangos is a kémfar-dal!
Viszont egy hír a zuhanyhiradóból: úgy hallani, hogy nemsokára új sorozattal jelentkezik oldalunkon CSABEE aranytollas nagymesterünk! Lessétek, várjátok a nagy pillanatot!!!
ses, bazze, ott télleg lehet valami a levegőben!!! Vagy csak kivittél egy Tímár-összest? :))))
Vuru, egészen zavarba hozol, hogy dícséred műveimet. Én is szívesen teszem, remekekekt alkottál. Bár nekem volt enno egy Édennek mit bég vél/Nem más az, mint végbél - művem, de ha ez zavarna is, a következő kecskéd abszolúte kárpótol, le is mondok a lopósról, annyira zseniális volt! (Ja, lehet, hogy ses is jelentkezni fog a trágya/tárgya miatt.)
Vuru, még egy szolgköz: jó lenne, ha még a héten vissza tudnánd küldeni a kirostált nyersanyagot, már szívesen csinálnánk CSABEEval a végső kiválasztást. Köszi.
A lágy a vére/láva gyér-e? párt mintha kihagytátok volna :)))
Youwine, ez uccsónál nemcsak magad voltál az ihlető, hanem én is, a rímpárt már stopperoltam korábban :((( Bocsi.
Egy pár hétvégi primőrt:
A sortűzper első halálos ítélete Elítélték a tüzet nyitó bakát,
Ezért illeti most bitó nyakát.
Szar ez a gyógyszer! A gyár dirije tehet róla! Az igazgató hanyag,
Nincs bent hatóanyag!
Ne hímezz-hámozz, drágám, értek én a szóból: vége a románcnak! A szemembe port ne hints, nejem,
Tudom: melletted nincs helyem!
Orosz párom szervírozza a frissítőt Eta
Tea!
Az afgán kormány pucol. Csak nem az egzotikus szigetre? Menekül a talibán
A célország mi? Bali tán?