Ez egy szimpla szurkolói oldalnak tűnik, amely álmodozik Palickától kedve Bergerudon át Dominikig kb. mindenkiről. Az Equipe-et idézi, miszerint a felsoroltakat és a fél Nantes-ot is megkeresték.
Ez egy PSG szurkoló insta fiókja és szerintem Photoshop mert azt írja hogy régóta figyeli a legjobb fiatal játékosokat és Máthét el tudná képzelni Remili helyén.
Barcelonába 2022-től érkezik Emil Nielsen, Möller ugye már nyáron megy Flensburgba vissza. Erre az egy évre az argentín Leo Macielt próbálják megszerezni Perez de Vargass mellé.
Sorhaindo helyett pedig Iturizza fog nagy valószínűséggel érkezni.
Az új edzőt már ismerjük, Ortega lesz. Dolenec helyére pedig Richardsson érkezik.
Akkor legyen terített betli, oké, h uborkaszezon van és elszórakozunk itt, de jó lenne, h aki tud konkrétumokat az legyen kedves le is írni, márha meri és igaz!
Mert kezd sok lenni a hallani ezt, suttogják azt, stb.
Amúgy Máthé a 3. félidőben mondta, h míg nem megy vissza a norgékhoz, nyíregyen lesz a szüleinél és veszprémben a barátainál, szóval talán ez még nem jelent semmit.
Nekem a legnagyobb bajom kettőjükkel, hogy sem stílusban, sem emberileg nem ütik meg a csapat színvonalát. Sok történetet hallani....
Pontosan.
Csík Úr esetében kifejezetten irritál, hogy szakmai kérdésekben nyilatkozik bárhol, akár helyi internetes lap, akár NSO, akár SportTV. Szakmailag nem kompetens, az pedig csak tetézi a katasztrófát, hogy kommunikációs szempontból sincs a csúcson. Valami miatt tőmondatokban képes beszélni, ez pedig sok nehézséget okozhat neki. Ennek ellenére vállalja az ilyen szerepléseket, pedig nem kéne.
A szakmát Nagy Lacinak kellene mindig és mindenkor képviselnie, Csik csak vigye a napi dolgokat, szervezzen, készítse elő a döntéseket.
Leírom én mit gondolok. A vezérigazgató legyen jó pénzügyi szakember, nem az. Ha felelős gazdálkodás lenne, akkor nem hoztak volna ide olyan játékosokat, akik nem ütik meg a szintet. De, ha már idehozták, akkor a vezérigazgató a sikertelenséget látva felelősségre vonja azt, akit valójában kell.
Akadámia: ki jött fel onnan, kiben látható a jövő? Ki vezeti? Az itteni vezető csak tetszeleg, és élvezi a napfényt.
Nekem a legnagyobb bajom kettőjükkel, hogy sem stílusban, sem emberileg nem ütik meg a csapat színvonalát. Sok történetet hallani....
Ideje, hogy a nagy pénz professzionális vezetőket is hozzon magával. Szerintem
Kicsit gondolkodtam itt a sokak által követelt vezetői fejekről, de én továbbra se értem miért kell Sevingernek és Csíknak is menni? A védelem, csapatjáték nem állt össze, felróható meccselés ez David sara ok, érthetetlen igazolások, sőt ha belegondolunk mindegyik igazolás balul sült el, ez Laci sara, de a klub pénzügyileg stabil, a szurkolóknak szervezett dolgok, a kevés meccs amin ott lehetett lenni ott viszont minden rendben volt, a kommunikáció még itt a kérdés, ezért nem tudom ki felel, ha Csík, akkor itt lehetne Őt is elővenni. Megfordítva, ha bl-t nyertünk volna, a csapat mindent lehengerel, az igazolások ülnek, de csődbe megyünk akkor Davidnek és Lacinak is menni kéne? Szóval én még mindig azt mondom, David egyértelmű, Laci nálam kérdés képes-e belátni hogy hibázott, valamint a kommunikációért felelős embert venném még elő és ennyi.