Ott úgy van hogy ez a kampó beakad az úszó szárába,ahol van neki egy kialakított helye. Ha megemelkedik a szint akkor a kampóval feltolja a szelepet,ha leesik akkor meg azzal a kampóval húzza ki szelepet.
A tűszelep csak azért érdekes,mert Mustangéhoz magszólalásig hasonlít,paraméterek egyeznek,zsír új,de az a nút a pici dróttal...még nem láttam ilyet...
Azért, mostanában divat a "Drag Schwalbe", nyáron ha minden jól megy, én is csinálok, ugyanis már van egy eladó hiányos darabokban, az egyik haveromnál! :P
Csakhogy ezt én narancssárgára tervezem! :P De hát, először még ott a többi motor! :D
Az enyém is valahogy így nézne ki, már ki is szemeltem a szomszéd szanaszét hajtott KR51/2-esét, de van neki egy /1-es turbós is, az meg jó lenne alkatrésznek. Én valami ilyesmire gondoltam először:
A fene tudja, valszeg akkor az 555-ösé... sose néztem, hogy őszinte legyek, de az ideál blokkom jelenleg széjjel van, szóvla h hazamegyek, megnézhetem, de szerintem Mustang váltó van benne. :)
3 köröm az 5 helyett? Úgy érted, hogy a tengely, amin csúszik csak 3 bordájú lenne? Az ideál blokkja megegyezik nagyjából a Mustangéval, az 550-555-ös blokkja gyengébb, azon pl. 3 rugó tartja a kuplungtárcsát.
Azért is jó lesz ha összegezzük a dolgokat,mert egyrészt áttekinthetőbbé válik,másrészt meg ha nem tesszük meg, a sok jó infó elvész mint kósza fing a cúgos alagútban.