Vuru, vasárnap tartjuk CSABEEval a válogatást. Ismét szeretettel meghívunk. amennyiben mégsem jönnél, akkor viszont az anyagot jó volna, ha előtte át tudnád küldeni nyomtatás céljából. köszi. De, persze, reméljük, tudsz jönni!
A nemjóját, uraságod pont akkor tolvajkodik, mikor a Stallonés rendőr-sztorit adják? Ejnye, pont akkor lop kend,
Mikor a tévében megy a Copland?
Paripám, csak akkor viszlek el gyöngyhalászatra, ha nem zavarod el fickándozásoddal a prédát! Ne mozdulj, úgy kushadj, ló,
Mert különben huss, kagyló!
Még ma, a buli utáni napon sem vagyok teljesen okés, de nyugi, csajok, I'll be back! Túl a részeg-léten, hányok,
De még jövök a héten, lányok!
Jobb téma a nótának a téli csapadék, mint pár konzervatív! Inkáb szóljon most a dal a hóról,
Mintsem pár fontolva haladóról!
Marat Szafin gondolatait annak ellenére leköti kedvenc orosz állóvizének ünnepségsorozata, hogy nem tud teljesen ofódafigyelni még szerváira sem Fejében a terv, bár adogató lévén
Nem sokat filózhat a Ladoga-tó évén.
Hányás a padlón Kocsma
Mocska.
Azt nem rakhatjuk a címoldalra, hogy egy kelta rest! Az még nem híranyag,
Hogyha egy ír hanyag!
Nem látod, hogy kicsi a lánynak a fehérnemű? Hogy a bugyigumi szoros, arra
Bizonyíték szaros orra!
Kiskorában a műkorcsolyázó lány sütinek öltözött egy jelmezbálon Kis Póth, a
Piskóta!
Az ítélőtáblák élharcosa nagyon szívós ugyan, de ő sem örökéletű! Bár nagyon sokat bír Solt,
Őt is várja egy sírbolt!
Uderzo és Goscinny (vagy hogy a rákba írták a nevüket) zsoltárénekkel mond köszönetet az Úrnak, amikor sikerül befejezniük az Asterix-sorozatot Ünnepeljük égi dallal,
Hogy végeztünk az édi gallal!
Végül a konyhafőnök mai ajánlata:
Egy igazi mohamedán minden csapások közepette is hű marad hitéhez! Bár megromlott, mikor ráment a vasszán, hallása,
Ettől még nem változott meg Hasszán vallása!
Uralják a terepet nagyon... Pedig ha meg alkarom tartani a második helyemet, akkor dolgoznom kell...
sok a jó, fel se sorolom, mert az előbb összeírtam, aztán elszállt a nilbe...
Már megbántam, hogy szóvá tettem azt a kis OFFot, hisz felébresztettem a bűntudatokat, aludjanak csak! Néha jó egy kis lazítás, hisz magam is írtam már nemcsak kecskéket, de szamarakat, öszvéreket, sőt, marhaságokat is....
Rímek? Sajna, most nincs se rím, se idő... Tán holnap...
Nemzetkozi bortolvaj-banda a pincebe ket torok, ket frank oson -
de hogy osztoznak meg ot kekfrankoson?
Az uszoedzo hires pastetomja minden ruhaanyagot megfog, amire rapottyan Nem fog a ki meg a pecsi szaten
sem a hires Szechy-paten!
Buli utan nehez fejjel ebredek, de megvigasztal, hogy baratnom jol szerepel a Tata melletti foldarveresen A szombat delelott meg macskajajome,
de delutanra mar fel Majk a csajome!
Lehet, hogy nem kellett volna csufolnom bandzsa tarsamat a sipalyan? Valami megvillan balomon, s a kancsal
halantekon rug egy Salomon bakanccsal!
Balatoni romantika Megejtoen egyszeru a nyar csele:
esti szello, parti seta, nyalcsere...
Ha már visszajöttem szabiról, akkor elnézést kérek a rím miatt, azért nem írtam elé OFF-ot, mert elfelejtettem, hogy csak a magyar az on. De beírnom muszáj volt, bnekem annyira tetszett, gondoltam hátha nektek is fog. És ismételten megjegyzem egyébként, nem én írtam ...
eszpee, gratula, ilyen hosszuval elojonni igy a karriered elejen nem gyenge!
egyebkent tropusok=kecskeihlet, tovabbra is. hogyaszongya:
Gazsi a MIEP-es bulin Korbenez: mindenkin kacagany.
Megkerdi halkan: ki cigany?
Lui nem veszi komolyan a balatoni setahajos haknit Felsetal a tatra Gyuri,
s hallja, milyen gyatra Turi.
Ismeros hangulatu eredmenyhirdetes a felmilliardos kormanyzati webes tenderen A gyoztes a mindossze haromfos, FIDESZ-kozeli Felho.net,
amely ilyesmit meg nem csinalt, de a feladathoz felnohet!
Lelkiismeretes nover Iszkol a sok siro baci,
ha fertotlenit Biro Saci!
Londoni ceg ujitotta fel az egri varat Kesz is az uj mellved:
csinos, korrekt, well-made!
;)
Turelmetlen parasztorokosok Tegnap meg ott sirtak toromon,
s ma osztozkodnak traktoromon!
Murepulo pilota teli horgaszbalesete Menne o is a kotelekbe,
ha nem szorult volna toke lekbe...
Hanyag keleti arus Nemtorodom falafeles:
a pitaja fele falas!
A tul konzervativ fougyesz botranyt csap gyermeke naszejszakajan Raugrott a vore Polt,
mert a lanya pore volt!
Autobaleset utan Bizonytalan a kar merteke...
a karbecslest mar kertek-e?
Egy szenvedelybeteg volt a cukorkatolvaj Orvosi eset a dundi Feri tette:
jokedvre csak a Fundy deritette!
Konnyuveru no Lehet paraszt, marki, barat:
agyba viszi barki Marat!
Sikertelen kabitozasi kiserlet Eger ostroma alatt Jobb karjan a vena bar nagy,
melleszur a bena varnagy.
A rendorseg szigoruan a szabalyzat szerint eljarva, tanu jelenleteben leplezi le a Muzsikas egyuttes rossz utra tert tagjat Tetten erik
ketten Erit!
Az SZDSZ-es politikus szerencsesen tulesett egy apro urologiai muteten Nem latszik meg a Hackon
az a kis heg a makkon!
Hopp, asszem, már későn nyomtam Stop-ot, és elküldtem ezt a beszólást, bár két hiba is akadt benne. a javított verzió:
Újdonsült politikusnak muszájjjjj vehemensen szerepelni, ha azt akarja, hogy megjegyezzék! Agilis, mert
Alig ismert.
Gyönyörű a tavaszi égbolt, de sajna nem élvezhetem, hisz látható, hogy lázas vagyok Az égen pár kósza felhő játszik,
De arcomon a fejhő látszik...
Jó vétel volt ez az 1-es dressz egy karton hamis jugó cukorkáért! Olcsó volt a kapusmez:
Három doboz kamus PEZ.
A színesbűrű társad, aki támogatja hazája kormányát, nyomot hagyott maga után a Városmajor egy kies bokra alatt... Haverod, a Szudán-barát
Jól otthagyta Budán szarát!
Újdonsült politikusnak muszájjjjj vehemensen szerepelni, ha azt akarja, hogy megjegyezzék! Agilis, mert
Alig ismert.
Gyönyörű a tavaszi égbolt, de sajna nem élvezhetem, hisz látható, hogy lázas vagyok Az égen pár kósza flhő játszik,
De arcomon a fejhő látszik...
Jó vétel volt ez az 1-es dressz egy karton hamis jugó cukorkáért! Olcsó volt a kapusmez:
Három doboz kamus PEZ.
A színesbűrű társad, aki támogatja hazája kormányát, nyomot hagyott maga után a Városmajor egy kies bokra alatt... Haverod, a Szudán-barát
Jól otthagyt Budán szarát!
Amennyiben ennek a szobrásznak köszönhetem mesterséges kínforrásomat, akkor nem pályázom más alkotására! Ha tőle van ez a mű-vesekő,
akkor egyetlen műve se kő'!
Youwine, részemről semmi baj, eleget szóltál már be ON, hogy egy ilyenből ne legyen gond - SZVSZ. Inkább azokkal van, akik idejönnek, és minden más hülyeséget benyomatnak - hál istennek mostanában megússzuk őket.
Papi, ez túl nyilvánvaló rím volt, hogy szégyelljem, hogy eddig nem jutott eszembe :))) Remek!
Vuru, egyetértek veled az OFF kreatív használatát illetően.
Sajna megint újrafelf-rovattal kell kezdenem: lombik/bomlik, ill. tappancs/csappant. De a többi vadonásúj, sőt, Kelebia nagyon ott van! :)))
Párat az elmúlt napokból:
Azt mondták, ez egy remek hátas, főleg, ha nincs felszerszámozva A hírek alapján e ló,
(Nyereg nélkül pláne), jó!
Kicsit nagyobb csindradattával reklámozza magát a balaton-parti város ahhoz képest, milyen kevés látnivalója van. Túlontúl nagy Berény szája,
S ehhez képest szerény bája.
Á propos WTC Na, az lesz az Éden vége,
Ha Bin Laden lesz vendége!
Elismerem, hogy remekül megtervezett a munkamenet, de mit sem ér ez, hogy ha a gép szíve csak részben műxik! Igaz, hogy a cél profi,
De nem jó a fél proci!
Chrudinák még a bor hazájában, Itáliában is tisztában van az alkohol veszélyeivel, nem is iszik! Mivel tudja: a chianti öli,
Szépen mindet kiönti Ali.
Látod, Gabesz, az a fazon a diri. Ugye megmondtam, hogy nem árt előbb lejönni az egyetemre? Az ott a koli igazgatója, Gábor.
Na, látod, hogy hasznos a gólyatábor?
Apát uram ördögi praktikának véli túlzott bélműködését, de a kolostor többi lakója is hasonló panaszokkal küszködik. Lehet, hogy csak a kaja volt romlott??? Eddig neki facsarta egy szar átok belét,
Mostantól ő szagolhatja a barátok szelét.
Kinek mi a jó... Te csábítsd ágyba a tesómat, hátha ő is benne van, én maradok a kulináris élvezeteknél! Te dughatsz a hugommal, ha szeret,
Nekem jöhet egy marhaszelet!
Igaz, fölnéztem a hölgyre, de a Nagy Pillanatnál jött a csőd Bár a lányt mindig sokra becsültem,
Mikor sor került a csókra, besültem.
Youwine: Szerintem ilyeneket magyarul is lehetne gyártani... de lehet, hogy csak nem értek annyira angolul, hogy értékeljem a verset...
Hogy Holdnak mennyire szabadott, azt ne firtassuk, egy rovatba mindenki azt írja, amit akar, különös tekintettel a moderátorokra.
Esetleg az OFF szócskával lehetne az elején jelezni, már csak az idegenek miatt is, akik ezt elolvasva esetleg idehordanak aztán nekünk mindenfélét :)
GZ, van esély! Nekidurálom magam.
És bocs, most én is alacsonyan repülök:
Labor Asztalon egy lombik,
benne anyag bomlik.
Fogyás Rácsap laza övére,
s megnézi, még kövér-e.
Falugyűlés Egy éles hang belekiabált:
-Rendezzen már Kelebia bált!