Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 842
Gratulálok! Megérdemelten nyertetek. Hajrá Fradi!
Előzmény: basszusg (840)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 841
Ezt mondjuk nehéz lenne megmondani (mármint, hogy ki dobált), én közvetlenül a pálya szélén ültem a pálya hosszában középen. Te is mondtad, hogy sok volt az operettfradista, ezért nem tudhatjuk, nem ők dobáltak-e, de az biztos, hogy onnan (a fejem fölül) is jött doboz. Szerencséjük, hogy nem folyt rám a sör! (Ja, és a barmok, jobban jártak volna, ha megisszák.)
Előzmény: kaposvari (833)
basszusg Creative Commons License 2004.09.11 0 0 840
Szép volt fiúk!
rapits Creative Commons License 2004.09.11 0 0 839
Nemmondom, hogy megerdemeltetek mert ilyet mi nemmondunk:) De magunkat vertuk meg az elejen.Ott eldonthettunk volna az egeszet, de mindent elszartunk. A 11-es meg jogos volt.Nem akkor amikor lefujta hanem elotte,Bajevszki meze 2 metert megnyult.De nemvolt mervado a meccs szempontjabol.
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.11 0 0 838

Na igen, Oláh csele valami fantasztikus volt. :-)))

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: kaposvari (832)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.11 0 0 837

Valóban a kaposvári oldalról repültek a sörösdobozok, de a bedobálok közt volt kaposvári és fradista is.

Sajnos vannak ilyen hülyék, nem értem mire volt ez jó.

Remélem, nem lesz nagy büntetés.

Előzmény: kaposvari (833)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 836
De ilyenkor nem illik ezt felhánytorgatni. Mindenki Debrecenbe!!!:-)
Előzmény: kaposvari (835)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 835
Ja a 11-es abszolút jogtalan volt.
Előzmény: Kék skorpió (834)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.11 0 0 834

Most értem haza a meccsről, remek mérkőzés volt!

Az elején kicsit megilletődötten játszott a csapatunk, a védelem hatalmasakat hibázott. Régóta probléma, hogy a hátvédek a 16-osnál is cselezni akarnak, de elvesztik a labdát. Többen is mondták a nézőtéren, hogy jó lenne erről leszokni.

A félidő végére a csapat összekapta magát és Tóth Balázs szép fejesével megszerezte a vezetést!!!!

A szünetben Prukner Laci valószínüleg vért itatott a játékosainkkal, mert egy teljesen más, önbizalommal teli Rákóczi jött ki a pályára.

A játékosaink szinte haraptak, csúsztak-másztak, küzdöttek, úgy mentek, mint az ördögök.

Oláh gyönyörű gólja pedig olaj volt a tűzre: 2-0!

A közönségünk lelkesen bíztatta a csapatot, akik szemre is tetszetősen fociztak.

Ám ekkor jött az, amitől sokan tartottunk: Dubraviczky és a kamu 11-es.

Fiatal csapatunk ismét elbizonytalanodott és beszorult a 16-osra.

Azonban ekkor az egész kaposvári szurkolótábor félelmetes szurkolásba kezdett!

Magam is meglepődtem, hogy milyen egységesen, milyen hangerővel álltunk a csapat mellé! Ilyenre sem a Vasas, sem az Újpest ellen nem volt példa!

A játékosok pedig erőt merítettek ebből és megnyerték a mérkőzést.

A meccs után ünnepeltük a játékosokat, zúgott a "szép volt fiúk!"   

Számomra külön öröm a dupla győzelem! :-))))) 

kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 833
Hozzátartozik még az igazsághoz, hogy a Fradi a 20. percben 5-0-ra vezethetett volna, ha belövi a helyzeteit, de a fociban mint tudjuk nincsen ha. A sörösdobozokat pedig az nb1.hu híreivel ellentétben a hazai táborból dobálták be, nyilván meg is lesz az eredménye. A kezüket törném le az ilyeneknek, pláne ha a Dubraviczky lefújta volna a meccset.
kaposvari Creative Commons License 2004.09.11 0 0 832
ÁÁÁÁ az év meccse volt, éljen a csapat éljen Prukner Laci! Ilyen lelkesen kell játszani és akkor jönnek az eredmények. Öröm volt nézni a fiúkat ma este. Amikor Oláh Lóri hülyét csinált Lipcseiből a megkerülős csellel az beszarás volt! A sok környékbeli-helyi divatfradista meccs elején még nagy arccal, óbégatva ült be a hazai nagylelátóra a búcsús fradipólójában aztán meccs végén valamiért gyorsan elillantak. Az igazi fradisták a kapu mögött normálisak voltak, tudtommal nem volt semmi balhé. A hazai közönség pedig kb. kilenc éve nem volt ilyen pozitív és kb. ugyanilyen régóta nem volt ekkora ünneplés. Na én is megyek vissza inni:-))) SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fepa Creative Commons License 2004.09.11 0 0 831
Meg tudja mondani valaki, mikor adja a Kapostv a meccset?
fepa Creative Commons License 2004.09.11 0 0 830

A fenébe. Én sem tudtam kimenni a meccsre, csak az NB1.hu-n követtem az eseményeket. Pedig de gyönyörű dolog lett volna ott ülni a lelátón!

De a lényeg: GYŐZÖTT A RÁKÓCZI!

Hajrákóczi!

Előzmény: Muntanitz (829)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.11 0 0 829

Ilyenre mindig jó hazaérni, csak kár, hogy nem lehettem lent!

SZUPERKÓCZI - FTC 2-1!!!

Szép volt, fiúk!

HT Miskolc Creative Commons License 2004.09.10 0 0 828

sziasztok!

nem az én ötletem, és tudom, h elég későn van hozzá, de ha tudtok, tüntessetek mellettünk és Szieben-féle kupleráj MLL ellen! köszi!

HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!

Zoli68 Creative Commons License 2004.09.09 0 0 827
Köszönöm.
Előzmény: Asteriksz (819)
NB2 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 826

Üdv!

Szeptember 25-én lesz a Magyar-Litván és a Kaposvár-PMFC meccs nálatok. Úgy néz ki, hogy mindkettő 18-kor. Ugye nem olyan lükék a vezetők, hogy egy időben legyen a 2 meccs? Mert pl Pécsről többen mennénk mindkettőre (köztük én is). Intézkedjetek már légyszí:)

Köszi.

Muntanitz Creative Commons License 2004.09.08 0 0 825

Minden igyekezetem ellenére csak távszurkoló leszek szombaton :-(. Pedig 1-0-ra győzünk egy olyan meccsen, ahol az elején betalálunk, aztán körömszakadtáig védekezünk!

Ha jól látom, legközelebb a győri meccsünkre jutok el október 23-án. Addig minden szombatom betelt ezzel-azzal. De még a szünet előtt egy meccsre feltétlenül leugrok azért!

HAJRÁKÓCZI!!!

Wagner Lopez Creative Commons License 2004.09.08 0 0 824
Mé, hó szoktok űni?
Előzmény: Lecso11 (823)
Lecso11 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 823
Odaülsz mellénk megint?
Előzmény: Simi23 (817)
fepa Creative Commons License 2004.09.07 0 0 822

A próféta szóljon belőled!

HAJRÁKÓCZI!!!   HAJRÁ ÚJPEST!!!

Előzmény: Kék skorpió (821)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.07 0 0 821

Szombaton 2-0-ra nyerünk! :-)

kaposvari Creative Commons License 2004.09.07 0 0 820
Aláírom, hogy mostanában nem olyan könnyű ott játszani a fiúknak, de ha jól emlékszem nyertünk ott az utóbbi két-három évben. Szombaton hatkor lesz a meccs.
Előzmény: Simi23 (817)
Asteriksz Creative Commons License 2004.09.07 0 0 819
Pécsi
Előzmény: Zoli68 (818)
Zoli68 Creative Commons License 2004.09.07 0 0 818

Sziasztok!

Hol található a stadionotok?(utca)

Köszönöm.

Simi23 Creative Commons License 2004.09.07 0 0 817
kaposvari! Teljesen igazad van, de sajnos a csapatnak Pápa-fóbiája van és ezt nem tudja levetkőzni, ami a meccsen nagy hátrány. Valamint Pápán játszanunk nem könnyü, mert a tavaly őszi óvás miatt nem szeretnek minket ott, ezért gondolom nem a legbarátságosabb a hangulat és persze ezen ügy kapcsán a bírók sem minket segítenek. Na ennyit a múltról. Most szombaton a fradi ellen megmutathatjuk mit tudunk. Nem tudjátok pontos hány órakor kezdődik a meccs?
Előzmény: kaposvari (815)
banok Creative Commons License 2004.09.07 0 0 816
kaposvari Creative Commons License 2004.09.07 0 0 815

Különösen fájó egy olyan csapattól kikapni, amelyiknek helye sem lenne az első osztályban, de nekem a pápai meccs azt bizonyította, amit már a másodosztályban is hangoztattunk, azaz, hogy a csapat hajlamos nem felszívni magát a névben kevésbé erős ellenfelekkel szemben. Remélem ebből az következik, hogy a hétvégén a Fradinak megszakad a száz százalékos, sőt reméljük a veretlenségi sorozata is. Persze ehhez óriási bravúr kellene, teszem hozzá.  Kíváncsi vagyo, hogy szervezi meg a védelmet Mező Tomi hiányában Pruki, én betenném Kovát már a kezdőbe, de ő tudja jobban. És reméljük Jovánczai is meggyógyul a hétvégére.

A kupában pedig idén alkotni kéne valamit. 

Hajrá Kaposvár!

Lecso11 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 814
Tóth Gyulára emlékeztek
Labdarúgás
Tamási

Tamásiban jótékonysági mérkőzésen lépett pályára a NABI-Kaposvári Rákóczi FC csapata. A somogyiak a helyi NB III-as együttessel játszottak, s a találkozó teljes bevételét a nemrégiben elhunyt Tóth Gyula családjának ajánlották fel.

Jótékonysági labdarúgó-mérkőzés:

Tamási SE–NABI Kaposvári Rákóczi FC 1–3 (0–3)

Tamási, 500 néző. V.: Tóth L.

NABI Kaposvári Rákóczi FC: Szűcs – Finta, Zahorecz, Kovácsevics – Farkas, Andruskó, Nagypál, Tóth B., Kardos – Zsolnai, Oláh. Cserék: Halmos, Laki, Máté, Galgóczi, Huzmi. Vezetőedző: Prukner László.

A bajnoki szünetet kihasználva jótékony célú mérkőzésen vett részt tegnap a NABI-Kaposvári Rákóczi együttese. Prukner László csapata Tamásiban lépett pályára, és a meccs teljes bevételét, közel 400 ezer forintot, a közelmúltban elhunyt egykori helyi játékos, Tóth Gyula családjának adományozták. Az elhunyt korábban együtt futballozott a kaposváriak technikai vezetőjével, Meksz Gyulával.

A kaposvári gólszerzők: Oláh 2, Zsolnai.

Előzmény: vposzka (809)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.03 0 0 813
Tavaly ők vertek ki minket a Kupából. Azóta mindkét csapat ugrott felfelé egy osztályt, szóval ugyanolyan égő volna most kikapni tőlük, mint akkor volt. De páros években több fordulót szoktunk menni a Kupában, úgyhogy bizakodjunk! Ennek ellenére a Fradi elleni bajnoki sikerért akár be is áldoznám a Kupát!  
Előzmény: Lecso11 (810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!