Keresés

Részletes keresés

MetaZoid Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1679
Mylene-t most új oldaláról ismerhetjük meg, egy német erotikus site szerint.:)
Giorgio Volli Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1678

Ja, és ha már Laurent, akkor 2006-ra várható az új filmje, a JACQUOU LE CROQUANT bemutatása.

Íme, a főszereplő, Gaspard Ulliel.

Gaspard Ulliel
Előzmény: Brasero (1675)
Giorgio Volli Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1677

Csak pletykák vannak egyelőre, és nem megerősített hírek... Mylene március közepét említette, de ez még nem jelent semmit...

Ami biztosnak mondható, az az, hogy Mylene Farmer is képviselteti magát egy kompilációs lemezen - a Rever című dallal -, ami a szökőár-károsultak megsegítésére jelenik meg. Érdekes, hogy a borítón nem szerepel a húzónevek között...

Asie

Előzmény: MetaZoid (1671)
Giorgio Volli Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1676
Valóban öregedett, de talán ő kevesebbet is jár szépségszalonba, mint Mylene.
Előzmény: Brasero (1675)
Brasero Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1675
Az indexes fórum működését találom furcsának, de valszeg csak nekem furi. Eddig másfajta fórumokkal találkoztam (phpBB, Invision), de majd mexokom ezt is. :) A videókat nekem sikerült letölteni onnan, és eléggé tetszenek. Mylene szinte semmit nem változott 5 év alatt (legalábbis külsőre), viszont Laurent-ról ez nem mondható el, elég sokat öregedett, szvsz. (remélem ezért a kijelentésért nem nyúztok meg ;) ).
Előzmény: MetaZoid (1674)
MetaZoid Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1674
Kérdés, mit értesz furcsa müködésen? Amúgy lehet, hogy ezt más nem fogja tudni letölteni, mivel a Borda.ca szerveréről csak regisztrált egyének tölthetnek. Bár az is lehet, hogy nem lesz semmi probléma.
Előzmény: Brasero (1673)
Brasero Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1673
Bocsi az előzőért, itt a link: M.F. visszatér
(Eléggé furcsán működik ez a fórummotor, szvsz.)
Előzmény: Brasero (1672)
Brasero Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1672
Sziasztok!

Március közepét mondanak.
Itt van pár részlet a sajtótájékoztatóról és cikkek a Platine magazinból, azt hiszem lesz itt magyar fordítás is.
Előzmény: MetaZoid (1671)
MetaZoid Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1671
Lehet tudni pontos dátumot, hogy mikor jelenik meg az új album? Valószínüleg márciusban Párizsban leszek, és akkor odakint megveszem.:)
sziszke. Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1670

Jobbulást Giorgio!!!! Én már kb 3 hete meg vagyok fázva, szóval kitartás egyszer csak túl leszünk rajta:)

Március meg már nincs is olyan messze amilyen ütemben telnek a napok, hetek...

TTibike Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1669
Jobbulást, Giorgio! Remélem nem a DM körüli hercehurca viselt meg ennyire. :-) Abban viszont mindenki egyetért azt hiszem hogy várjuk a nagy napot, akár március lesz akár később. És újra lesz miről értekezni.
Előzmény: Giorgio Volli (1666)
MetaZoid Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1668
Oops... Ez kimaradt. Jobbulást! Amúgy mi bajod? Súlyos Mylene elvonási tünetek?:)
MetaZoid Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1667
Pedig már reménykedtem, hogy esetleg rám hagyod a Mylene gyűjteményed.:D
Márc. 15? Addig csak kibírom. Talán...
Hazai megjelenés? Lesz olyan is?
Giorgio Volli Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1666

Emberek!

Sajnos nagyon beteg vagyok. Számomra ilyen gyalázatosan kezdődött az Újév. :-(

Na, azért még ne kezdjetek el gyásztáviratokat küldözgetni, mert remélhetőleg hamarosan a régi fényemben pompázhatok!

Amúgy, a híresztelések szerint, március 15-én vehetjük a kezünkbe az új Mylene Farmer-albumot. (Mármint, aki nem várja ki a hazai megjelenést...)

M.F. conference
MetaZoid Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1665
Ennyit Kate Ryanről... :)
Előzmény: sziszke. (1664)
sziszke. Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1664
Nyilván azok a fiatalok akik a viván vannak nem ismerik mylenet és csak makokgtak valamit hogy teljen a műsoridő. Egyébként majdhogynem ugyanazt mondták ők is, hogy Mylenét Kate Ryenről ismerhetjük. Nevetséges. Leutánozza valaki és láss csodát, az új üdvöskéből "sztár" lesza tehetség meg megy a süllyesztőbe. Borzalom.
Előzmény: EBM is dead (1660)
MetaZoid Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1663
Dobogókőn én is voltam 2X.:)
TTibike Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1662
Jesszusom, BM üdülő? Rendőrség? Kezdhetem megszeretni a DM zenéjét...
Előzmény: EBM is dead (1660)
EBM is dead Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1661

Ön meglehetősen szimpatikusan és logikusan érvel! Ehhez csak gratulálni tudok. Bevallom, észrevettem én azokat a smiley-kat a megfelelő helyeken, és tudtam, hogy nem véresen komoly a dolog, csak imádok provokálni. Viszont azt, hogy mi Nálad ennek a DM-ellenességnek a gyökere, ezt még mindig nem értem... És azt sem, hogy miért tartod kommersznek...

Nálam az igényes (= nem kommersz) zene kritériumai többek között a következők:

- legyen a dalszövegeknek és a muzsikának is egyedi hangulatuk, mondanivalójuk

- ne csak a média, a közönség elvárása, vagy a várható bevétel motiválja a dalok elkészítését

- teremtsen valami újat, meglepőt, ne másokat utánozzon   

Előzmény: TTibike (1651)
EBM is dead Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1660

Miért vonulna megint stúdióba? Készít még egy albumot? ;) Szerintem az új lemez azon munkálatai, amelyekben ő is aktívan részt vesz, már rég készen vannak...

Annyira tájékozott arcok dolgoznak a magyar médiában... December 30.-án valamelyik Juventus-os műsorvezetőnő szájából a következők hangzottak el: "...Myléne Farmer, francia énekesnő, akit a magyar rajongók főleg Kate Ryan álnéven ismerhetnek..." Kocsiban ültem, és nem volt térerőm, csak ennek köszönhető, hogy nem telefonáltam be rögtön, és igazítottam el őket.

Volt viszont egy kellemes meglepetésem is: Dobogókőn, a BM üdülő bárjában rátaláltam egy zenegépre, amelyen videoklipeket is lehetett kérni, és lássatok csodát, tele volt Myléne videókkal, na persze rögtön be is zúztam egymás után az összeset, megjegyzem, a helybeli fiatalok nem túl nagy örömére, ők valami Sárikát, vagy Shakira-t szerettek volna inkább hallani, őt viszont sajnos nem ismerem. Meg is kérdeztem a pultosokat, hogy ki az a jó fej, aki a gépet üzemelteti és ilyen minőségi zenékkel pakolja tele, de erre nem kaptam érdemi választ.

Előzmény: sziszke. (1659)
sziszke. Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1659
Jaj képzeljétek, multok a viva-n beszéltek MF-ről:) Hogy lassan stúdióba vonul :) Alig hittem a fülemnek.
sziszke. Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1658
Jesszus mindjárt elpirulok:)
Előzmény: TTibike (1657)
TTibike Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1657
Istennő vagy, Sziszke! :-)
Előzmény: sziszke. (1656)
sziszke. Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1656

Naná:))))

Miért még kire gondoltál saláta vacsorára???

MetaZoid Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1655
Igazad van. Talán téged kéne meghívjalak egy saláta vacsira.:)
Előzmény: sziszke. (1654)
sziszke. Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1654

Hát fiuk ne marjátok már egymást!

Nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése, ezt el kell fogadni. De az tény hogy tényleg felpezsdült tőle kicsit a topik:)

TTibike Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1653
Most megyek Vadkakasok kosármeccsre, de mire hazajövök ne az enyém legyen az utolsó beírás ám! Ebböl ki is derült remélem hol lakom.
TTibike Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1652
Lásd előző irományom.
Előzmény: cliftony77 (1648)
TTibike Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1651
Köszi, jól vagyok. És semmi alsóbbrendűségről nem volt szó. Az hogy elhajlás, nos inkább humoros mint sértő szerintem. Szívesen folytatok vitát bárkivel e témában, de az érintett, Giorgio még nem nyilvánult meg. Talán ő nem leszúrással kezdené a választ, mint te, kedves ebm. Véleményem pedig engedelmeddel nekem is van, DM. ügyben, és MF. ügyben is. Nem is oly rég írtam be ide Mylene stúdiólemezeivel kapcsolatban, és nem nagyon különbözik a véleményem a tiédtől. De ahhoz hogy tudjak jó marhapörköltet készíteni, nem kell tudnom mindent a marhatenyésztésről. Ergo zenésznek sem kell lennem ahhoz hogy igényeim legyenek zenehallgatáskor. Egyszerűen az van, hogy a DM nem tud megfogni, mint ahogy Beethoven sem. De a kettő közül ugye nem von Beethoven a kommersz? Senkit nem nézek le, aki szeret valamely zenét, örvendetes dolog hogy van még zenehallgató ember, mindössze nehezen hoztam össze a két szeretett előadót. (MF és DM) Örülök hogy felpezsdült a topic! És ha mindenki ideírná szerinte mi mondható "igényes" zenének?
Előzmény: EBM is dead (1649)
TTibike Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1650
Valamit félre tetszett érteni, kedves topictásrsam. Nem én mondom Mylene zenéjére hogy kommersz, hanem mások gondolják ezt. A bérgyilkos helyett meg inkább hívd meg légyszi Sziszkét egy salátára! :-) Úgyhogy ezen nem veszünk össze.
Előzmény: MetaZoid (1646)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!