Csak pletykák vannak egyelőre, és nem megerősített hírek... Mylene március közepét említette, de ez még nem jelent semmit...
Ami biztosnak mondható, az az, hogy Mylene Farmer is képviselteti magát egy kompilációs lemezen - a Rever című dallal -, ami a szökőár-károsultak megsegítésére jelenik meg. Érdekes, hogy a borítón nem szerepel a húzónevek között...
Az indexes fórum működését találom furcsának, de valszeg csak nekem furi. Eddig másfajta fórumokkal találkoztam (phpBB, Invision), de majd mexokom ezt is. :) A videókat nekem sikerült letölteni onnan, és eléggé tetszenek. Mylene szinte semmit nem változott 5 év alatt (legalábbis külsőre), viszont Laurent-ról ez nem mondható el, elég sokat öregedett, szvsz. (remélem ezért a kijelentésért nem nyúztok meg ;) ).
Kérdés, mit értesz furcsa müködésen? Amúgy lehet, hogy ezt más nem fogja tudni letölteni, mivel a Borda.ca szerveréről csak regisztrált egyének tölthetnek. Bár az is lehet, hogy nem lesz semmi probléma.
Jobbulást, Giorgio! Remélem nem a DM körüli hercehurca viselt meg ennyire. :-) Abban viszont mindenki egyetért azt hiszem hogy várjuk a nagy napot, akár március lesz akár később. És újra lesz miről értekezni.
Nyilván azok a fiatalok akik a viván vannak nem ismerik mylenet és csak makokgtak valamit hogy teljen a műsoridő. Egyébként majdhogynem ugyanazt mondták ők is, hogy Mylenét Kate Ryenről ismerhetjük. Nevetséges. Leutánozza valaki és láss csodát, az új üdvöskéből "sztár" lesza tehetség meg megy a süllyesztőbe. Borzalom.
Ön meglehetősen szimpatikusan és logikusan érvel! Ehhez csak gratulálni tudok. Bevallom, észrevettem én azokat a smiley-kat a megfelelő helyeken, és tudtam, hogy nem véresen komoly a dolog, csak imádok provokálni. Viszont azt, hogy mi Nálad ennek a DM-ellenességnek a gyökere, ezt még mindig nem értem... És azt sem, hogy miért tartod kommersznek...
Nálam az igényes (= nem kommersz) zene kritériumai többek között a következők:
- legyen a dalszövegeknek és a muzsikának is egyedi hangulatuk, mondanivalójuk
- ne csak a média, a közönség elvárása, vagy a várható bevétel motiválja a dalok elkészítését
- teremtsen valami újat, meglepőt, ne másokat utánozzon
Miért vonulna megint stúdióba? Készít még egy albumot? ;) Szerintem az új lemez azon munkálatai, amelyekben ő is aktívan részt vesz, már rég készen vannak...
Annyira tájékozott arcok dolgoznak a magyar médiában... December 30.-án valamelyik Juventus-os műsorvezetőnő szájából a következők hangzottak el: "...Myléne Farmer, francia énekesnő, akit a magyar rajongók főleg Kate Ryan álnéven ismerhetnek..." Kocsiban ültem, és nem volt térerőm, csak ennek köszönhető, hogy nem telefonáltam be rögtön, és igazítottam el őket.
Volt viszont egy kellemes meglepetésem is: Dobogókőn, a BM üdülő bárjában rátaláltam egy zenegépre, amelyen videoklipeket is lehetett kérni, és lássatok csodát, tele volt Myléne videókkal, na persze rögtön be is zúztam egymás után az összeset, megjegyzem, a helybeli fiatalok nem túl nagy örömére, ők valami Sárikát, vagy Shakira-t szerettek volna inkább hallani, őt viszont sajnos nem ismerem. Meg is kérdeztem a pultosokat, hogy ki az a jó fej, aki a gépet üzemelteti és ilyen minőségi zenékkel pakolja tele, de erre nem kaptam érdemi választ.
Köszi, jól vagyok. És semmi alsóbbrendűségről nem volt szó. Az hogy elhajlás, nos inkább humoros mint sértő szerintem. Szívesen folytatok vitát bárkivel e témában, de az érintett, Giorgio még nem nyilvánult meg. Talán ő nem leszúrással kezdené a választ, mint te, kedves ebm. Véleményem pedig engedelmeddel nekem is van, DM. ügyben, és MF. ügyben is. Nem is oly rég írtam be ide Mylene stúdiólemezeivel kapcsolatban, és nem nagyon különbözik a véleményem a tiédtől. De ahhoz hogy tudjak jó marhapörköltet készíteni, nem kell tudnom mindent a marhatenyésztésről. Ergo zenésznek sem kell lennem ahhoz hogy igényeim legyenek zenehallgatáskor. Egyszerűen az van, hogy a DM nem tud megfogni, mint ahogy Beethoven sem. De a kettő közül ugye nem von Beethoven a kommersz? Senkit nem nézek le, aki szeret valamely zenét, örvendetes dolog hogy van még zenehallgató ember, mindössze nehezen hoztam össze a két szeretett előadót. (MF és DM) Örülök hogy felpezsdült a topic! És ha mindenki ideírná szerinte mi mondható "igényes" zenének?
Valamit félre tetszett érteni, kedves topictásrsam. Nem én mondom Mylene zenéjére hogy kommersz, hanem mások gondolják ezt. A bérgyilkos helyett meg inkább hívd meg légyszi Sziszkét egy salátára! :-) Úgyhogy ezen nem veszünk össze.