szerintem most jön 1-2 olyan év, amikor bevallottan nem a robotkarért megyünk.
ergo ha ha ebben a két évben megpróbálkozunk láthatóan tehetséges magyar és külföldi fiatalokkal, akik ezalatt az 1-2 év alatt be tudnak robbanni, azzal csak jól járhatunk.
Fazekes + Pepe,túl kockázatos két fiatal szerintem… vagy Lékai és/vagy Mahé helyett? Mondjuk utóbbi kettő is kevés jelenleg,de ha már választani kellene inkább Mahé. Lékai meg aludjon a Lenoral mosott matracában miközben a Glamour fotózza!
Jó gondolat. ): Játszásiból tippeljük meg mit hozhat a szezon az eddig látottak alapján. Szerintem az idei Veszprémnél ez most alapvetően függ a sérülésektől, de én optimista vagyok és azt mondom idén elkerüli a csapatot ez a tényező, akkor pedig lehet F4 is akár. Eddig még nem tudtuk megmutatni a legjobb játékunkat, mert Lékai, Nilsson, Corrales még nincs igazán formában, valamint jön még Lauge, aki minden csapat számára nagy plusz lenne, elől-hátul növelni fogja a variációs lehetőségeket.
Manaskovot már rég el kellett volna zavarni innen. Hihetetlen milyen gyenge fejben, éles helyzetben szinte mindig kihagy mindent, azzal nem vagyunk beljebb ha az nb1ben 15öket dobál....
Tetszett ma a csapat attitűdje. Persze ez még jócskán nem F4-forma, de tetszik, hogy Momo az egész keretet, és a pálya egész szélességét használja. Marguc egész idei formája Iváncsik Gergő világválogatott formáját idézi. Remélem kitart egész évben!
Nem tudom, hogy mi az igazság (egyéb érdekek is meghúzódhatnak a mostani megnyilvánulások mögött), de mint azt írtam a szegedi elnök VAKSZ szereplése után, szerintem más arcát mutatja a külvilág felé mint ami a valós. Totál ki lehetett érezni abból a nyilatkozatból hogy nem kerek az általa előadott történet és hogy most mire kívánja az egészet felhasználni
Az ügy kimenetelétől függetlenül szerintem ez akkor sem egészséges, hogy ennyi, egymást valamennyire kizáró tisztségeket töltsön be párhuzamosan... Mindenesetre örülök, hogy számunkra kedvező módon zárult.