Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 389
OFF
Vasárnap 11 óra, Gépész. 5-en leszünk, úgyhogy nálunk nem lesz hosszú a kispad :)))
Nem müködik az x3.hu-n a feltöltés... állítólag végleg megdöglött, ha lesz idöm átteszem az oldalunkat vmi más tárhelyre."
ON

Holnap esetleg felállhat a magyar bajnok így is: Strnad-Moseley-Primc-Kunc-Wylie...
Előzmény: ttamás_ (388)
ttamás_ Creative Commons License 2005.02.25 0 0 388

Hát, én Hendlein Rolit nem adtam volna kölcsön... A két érkezővel talán hosszabb lesz a kispad, és ugye az mindig jól jöhet...

-o-

Hendlein és Tömösváry kölcsönbe került a dombóváriakhoz 

Ales Primc és Tanács Attila a kaposváriaknál 

Kaposvár

A Kaposvári KK két fiatal sportolója is úgy döntött, hogy a több játéklehetőség reményében a Gunaras KC Dombóvár csapatában folytatja pályafutását. Hendlein és Tömösváry a két klub hét végi összecsapásán azonban még nem szerepel a tolnai gárdában. A somogyiak ugyanakkor két újabb kosarassal kötöttek szerződést. 

Két fiatal játékos kölcsönadása mellett döntött a Kaposvári Kosárlabda Klub vezetése. Röviddel az átigazolási határidő zárása előtt (A hivatalos határidő péntek déli 12 óra.) született meg az a megállapodás, melynek értelmében Hendlein Roland és Tömösváry Máté a Gunaras KC Dombóvár együtteséhez kerül. A következő három hónapos időszak lejárta után természetesen mindkettő játékjogával ismét a kaposváriak rendelkeznek. A junior válogatott Hendlein a tavaly decemberben rendezett Kelet-Nyugat gála korosztályos mérkőzésén a legértékesebb (MVP) játékos volt és a kaposváriak tízes keretében is rendre helyet kapott. A pályára azonban nagyon kevés alkalommal és akkor is igen rövid időre került. A két kosaras az idény eleje óta a játszik az NB I/B-s Siókosár UK együttesében is, ahol ponterős, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. A tartozások miatt több játékosát vesztő tolnai gárda vezetése megkereste őket, majd a néhány napos tárgyalás után sikerült megállapodni.
– Az eddigieknél több játéklehetőséget szerettek volna fiataljaink, ezért kérték kölcsönadásukat – mondta Kovács László, a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke. – Hendleinnel kapcsolatban el kell mondanom, hogy vele hosszú távon számolunk, ezért szerződést is módosítottunk. Ennek értelmében a 2005–2007 közötti időszakra nálunk marad. Tömösvárynak plusz egy éves szerződése van, így vele a szezon végén, a visszatérése után tárgyalunk. Megállapodtunk abban is, hogy a két fiatal, még nem szerepel ellenünk a szombati Dombóvár elleni összecsapáson.
Az együttes további erősítését szolgálja egy újabb szlovén és egy magyar kosárlabdázó leigazolása. Az NB I/A-as bajnokságban az Albacompban bemutatkozó Ales Primc csütörtökön érkezett a somogyi megyeszékhelyre. A kereken két méter magas, 81 kilós bedobó a szombati mérkőzésen már pályára is léphet a kaposváriaknál. A másik érkező az ex-kecskeméti Tanács Attila, vele sérülése után tavaly bontottak szerződést az alföldiek. A tüzetes orvosi vizsgálatok után két és fél évre szóló megállapodást kötöttek a 2 méter magas, 96 kilós kosarassal. A 23 esztendős, 3-as, 4-es poszton bevethető játékos egyelőre csak az edzéseket kezdi el a kaposváriaknál. Vele inkább a jövőben számolnak és szerződése abban az esetben egyoldalúan is felbontható, ha egészségi állapota mégsem lenne 100 százalékos.

norris21 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 387
Héhé!
Én leszek, a sál nem biztos, hogy lesz! :-)
Amúgy valószínű, hogy én indulok legkorábban a pécsi meccsre: Zeg-Pécs 11h55-16h00. El is lógtam angolról...
Tudsz ennél jobbat?
:-)
Előzmény: Kioto (386)
Kioto Creative Commons License 2005.02.18 0 0 386
Csak nem azt akarod mondani, hogy Te a meleg szobában, a TV előtt ülve nézed a meccset???
Gyere csak Pécsre, akár sállal, akár sál nélkül!

Sapka pedig nem kell!!! Eléggé véd a hajam.
Előzmény: norris21 (385)
norris21 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 385
OK! Ez az én véleményem, és tied? :-)

(ha lehet vigyázz Kiotora! mond neki, hogy vegyen sapkát, mert a sál nem biztos, hogy elég lesz!)
Előzmény: Lecso11 (384)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 384
Állítólag "nagyon jó" a hangulat a csapatnál...
Lehet, hogy nem csak üvöltözni kéne edzésen....

Ilyen kerettel a 3-5. helyeken kellene "szerénykednünk" legrosszabb esetben is.
Ettöl függetlenül Zoki jó edzö, söt az egyik legjobb, csak ha valaki nem koncentrál a csapatra, akkor az már nem oké.
Ez szigorúan magánvélemény természetesen!!!
Előzmény: norris21 (383)
norris21 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 383
Hát azóta másként látok egy-két dolgot, amelyek talán (remélem nem) jobban befolyásolják a csapat szereplését, mint pl. a játékosok egyéni teljesítménye, ill. a csapategység... :(
Előzmény: ttamás_ (382)
ttamás_ Creative Commons License 2005.02.17 0 0 382

Norris!

Legyen igazad!

;-))

Előzmény: norris21 (368)
Kioto Creative Commons License 2005.02.16 0 0 381
"...február 16-án életbe lépett a klímaváltozás megakadályozását célzó kiotói egyezmény, amely először korlátozza az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását."

Ez egy rémhír!
Egem senki se keresett meg és nem írtam alá semmit!!!
Nyugodtan egyetek ezután is babot!
:-)))

A sál pedig igenis kell! (Már csak a szagok miatt is.)
:DD
Előzmény: norris21 (379)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 380
:DDD
Előzmény: norris21 (379)
norris21 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 379
Én a Metroban ezt olvastam az időjárásról:

A klímaváltozás ellen reményt jelent Kioto

Tehát akkor mégse kell sál péntekre?
Előzmény: Kioto (373)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 378
Kösz, sajna megkaptam :-(
Előzmény: norris21 (377)
norris21 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 377
Lecs!
Mail ment.
norris21 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 376
Pics@! :-)

Csak 5-öt nem tudtam volna! Ez jó nem? :-)
norris21 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 375
Értettem, értettem... :-)
Majd piszkálom ezen a héten is újabbakért.

Lecs, kűddjed!
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 374
Norris!!!

Ez szerintem célzás volt, hogy nem csak nekem kell ilyen sál :)))
Előzmény: Kioto (373)
Kioto Creative Commons License 2005.02.14 0 0 373
Az Origo hideget jósol a hétre:

"Visszatér az igazi tél - a hét időjárása

2005. február 13., vasárnap, 13:10

A tél egyelőre nem adja meg magát: az átmeneti enyhülés után a héten visszatér az igazi téli időjárás. Ismétlődő havazások, viharos északi szelek, jeges utak nehezítik életünket. "

És a Mecsekben még hidegebb lesz a hét vége felé...
Lehet, hogy elkel majd egy sapka. (De legalább egy sál...)

:-)))
Előzmény: norris21 (371)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 372

Na, egye-fene... KÖSZÖNÖM!

:)

Átküldöm mailben a quiz kérdéseket, amiket elküldem a delfinek oldalnak még pár hete, oké?

Előzmény: norris21 (371)
norris21 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 371
:DD

Mindegy, lényeg a győzelem. Stojánékat talán sikerült megtéveszteni. Talán azt hiszik, hogy nem vagyunk ennyire gyengék, de TÉVEDNEK! :-)

Na, sértődős kiscsávó, örülsz a sáladnak, he? :-)
Előzmény: Lecso11 (369)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.13 0 0 370
Belenézegetve a tegnapi kosárlabda-meccsnek álcázott valamibe azon gondolkodtam, hogy mi van, ha nem játszik így pl. Gordan? Wazze az egyik legjobb emberünk volt... 5 pont, de 8 pattanó - 12 perc alatt!
A Wylie-Kunc duót simán lejátszotta a Gordan-Trepi felállás... áhh, mi lesz így Pécsen... :-(
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.13 0 0 369

"MAFC (o): további önbizalom erősítő győzelem"

:DD Hááát... ez nem volt az végül :) Sajnos :((((

Mi van, ha játszik Fisher&Kangyal???

Előzmény: norris21 (368)
norris21 Creative Commons License 2005.02.12 0 0 368
A KaposSport-ban nyilatkozott tegnap Zoki, hogy 7-8 győzelmet szeretne a második körben, mert szerinte így megelőzhetjük a legfőbb riválisainkat (Körmend, Falco), és bejuthatunk a rájátszásba.

Hát szerintem ez a csapat, és főleg a mostani formája, azért nagyobb bizakodásra adhatna okot.

Szerintem:

MAFC (o): további önbizalom erősítő győzelem
PÉCS (i): szerintem szoros meccsen nyerhetünk
DOMBÓVÁR (o): úgy meg kell ütni őket, amennyire csak lehet
SZOLNOK (i): necces, de vagy a Pécs meccset, vagy ezt hozhatjuk akár
ZTE (o): kötelező győzelem
NYÍR1 (i): vissza kell vágni (kb. olyan lesz, mint az Eger ellen a múlt szombaton, döcögős, de meglesz)
KECSKEMÉT (o): itthon jobbak vagyunk
FALCÓ (i): közvetlen rivális-most, győzni kell
KÖRMEND (o): nem szabad, hogy gondot jelentsenek
DEBRECEN (i): azt hiszem ez a vereség belefér
ALBA (o): Lásd: Kecskemét!
PAKS (i): "országos" kettes ez a meccs

Tehát, ha minden jól megy, szerintem 17-9-ces mutatóval zárjuk az alapszakaszt, aminek elégnek kell lennie az 5. helyre, de talán még kis szerencsével a 4.-re is.

Azért, a biztonság kedvéért:

ÁMEN! ;-)

norris21 Creative Commons License 2005.02.12 0 0 367
Hát tudod személyesen akartam elmondani neked, mert neked is jobb lett volna.... De ha már így nekem szegezted a kérdést, hát bevallom; átgondoltuk ezt az egészet, és arra jutottunk, hogy akárki nem kaphat... bocs. :)))

(viccet félretéve, remélem már ma ezzel szurkolhatsz a M.A. Foci Club ellen. Legalábbis egész héten nyüstőltem érte a felelőst... )
Előzmény: Lecso11 (366)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 366

wehehehehe :)

Norris, én mikor is juthatok már végre ilyen sálhoz? :) Másnak már van bazze, de nekem még mindig nincs, jól van nem mintha baj lenne és sértödkényen lennék, de ezért most többet nem állok veled szóba!

:)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 365
Ja! Amit írtam úgy tünik tényleg igaz, csak nem Branzova, hanem Vilipics.
Előzmény: norris21 (364)
norris21 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 364
Kösz, válaszoltam. :-(((

Arra meg az álmomban sem gondoltam volna, hogy Gordan fordít. Wazze, soha nem jutott volna eszembe... :-)
Előzmény: Lecso11 (363)
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 363
Norris!!

Küldtem 1 mailt!
Lecso11 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 362
Mondjuk a Gordannal együtt kéne oket meghívni, vagy Bánéval :) Mondjuk Niko jól beszél angolul is azt tudom, de Alesröl fogalmam sincs.
Előzmény: norris21 (361)
norris21 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 361
Sajna nem tudok, péntek délelőtt még van órám.
Pedig a múltkori Dee-vel nagyon jó volt! :-) Menjetek csak!

(azért megsúgom, nem elképzelhetetlen, hogy az ezutáni Nikoval és Kunc-cal lesz, az pedig szigorúan pénteken, hogy én is ott lehessek, csak a nyelvi nehézségeket kellene áthidalni! Tényleg nem tudtok egy szlovén tolmácsot, mondjuk ingyé? :-) )
moca1979 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 360
Szeretnék, de még semmi sem biztos...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!